2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sag sol farketmez, sirti üstü yatmak kan akisini yavaslattigi için önerilmiyor. Ben saga da sola da yatiyorum sirt ustu yatmamaya calisiyorum. Bilgilendikce ögrendikce panik azaliyor

Arkadaşlar bizim grup ismi değişmedi di mi güncellemeler gelmiyor bana sanırım benim telefon da sorun var dün yazmıştım ama onu da bulamadım cinsiyet tahmini yapicak arkadaşlar varsa çok sevinirim erkek hissediyorum ama doktor bu haftalar belirsiz dedi

Eklentiler

• Fr5zsw.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 53
Su içemeyen anneler , ben küçük buz parçaları atıyorum ağzıma miğdemi de toparlıyor bulantıyı azaltıyor susuzluğa da iyi geliyor havalarda çok soğuK değil Deneyin isterseniz

Bunun sebebini ben de merak ediyorum doktorum 18.haftaya kadar folik asit kullanmaya devam et dedi bana. Oysa hicbir sorun yok bebegimde.
Aslında hamilelik planlamadan 3 ay önce ve hamilelikte ilk 3 ay içmemiz gerekiyor ama öncesinde kullanan ki si sayısı azdır sanırım. Ben öncesinde kullanmamıştım 12. Haftada onu bırakıp D vitamini ve multivitamine geçtim. Folik asit genellikle bebeğim beyin ve omurilik sisteminin sağlıklı olması için diye biliyorum. Genellikle de hep 3. Ayda biraktiriyor doktorlar ama sizinkini bilemedim.

İlaç bilmiyorum ama evde kesinlikle çamaşır kurutmayın, Peteklerin üstüne dahi koymayın, oda Kokusu kullanmayın deodorantları pudrasız tercih edin ve evi mutlaka havalandırın. Bunlar kızımda çok işe yarıyor . Geçmiş olsun

Bunun sebebini ben de merak ediyorum doktorum 18.haftaya kadar folik asit kullanmaya devam et dedi bana. Oysa hicbir sorun yok bebegimde.
Folik asit fazlalığıda iyi değil diyor kendileri. Ben bir yıldan fazladır kullanıyorum zaten doktorum biliyordu belki ondandır. Ama ilk üç ay kullanılıyor sonra multivitamin veriyorlar

Geçmiş olsun canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Folik asit fazlalığıda iyi değil diyor kendileri. Ben bir yıldan fazladır kullanıyorum zaten doktorum biliyordu belki ondandır. Ama ilk üç ay kullanılıyor sonra multivitamin veriyorlar
Ben 15 haftaligim hala folik asite devam ediyorum sorun olur mu acaba . Defalarca sordum baska vitamin vermeyecek misiniz diye bir dahaki geldiginde verecegim , folik asite devam dedi. Bir dahaki kontrolume kadar 18 haftalik oluyor

Ya ben de 3.ayda bitiyor diye biliyorum o sebeple doktoruma defalarca sordum folik asite devam etmemi soyledi. Gebelik oncesi de kullaniyordum ben zaten.

Bilmiyorum ama bu sag ve sol için erken değilmi şuan sağa yatsan nasl bir baskı olsun ki bebek çok küçük birde ilerde zaten bebek rahatsız olunca tekmeliyor bence yat gitsin zaten insan yattığı gibi uyanmıyır

Ah yaa en özel anlarımızda yalnız kalmak ne zor yaşayan bilir sahipsizlerin sahibi Allah , hepimize yardımcı olsun, sağlıkla geçirelim bugünleri , geçmişe dönüp ne günlerdi diyip analım inşallah
Öyle tabiki zorlukları çok olur ama ne yapalım Allah sabrını veriyor işte inşallah o şekilde de anarız umarım

Ben 15 haftaligim hala folik asite devam ediyorum sorun olur mu acaba . Defalarca sordum baska vitamin vermeyecek misiniz diye bir dahaki geldiginde verecegim , folik asite devam dedi. Bir dahaki kontrolume kadar 18 haftalik oluyor
Multivitaminlere başladığınızda bırakırsınız folik asiti. Şimdilik devam etmenizde bir sıkıntı yok. Multivitaminlerin içinde de folik asit olduğu için onlara başlanınca bıraktırılıyor.

Multivitaminlere başladığınızda bırakırsınız folik asiti. Şimdilik devam etmenizde bir sıkıntı yok. Multivitaminlerin içinde de folik asit olduğu için onlara başlanınca bıraktırılıyor.
Multivitamin kacinci haftada baslaniyor . Doktorum 18.haftada baslatacak.

Teşekkür ederim, tecrübeli annelerin hali başka oluyor.. kitikate aklımda o zaman, şimdi inceledim de gerçekten güzel ürünler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…