- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.361
Sag sol farketmez, sirti üstü yatmak kan akisini yavaslattigi için önerilmiyor. Ben saga da sola da yatiyorum sirt ustu yatmamaya calisiyorum. Bilgilendikce ögrendikce panik azaliyorMerhaba herkeseben de nasipse eylül annesi olacağım. Ama inanılmaz panik halindeyim. Kimsemin olmadığı bir şehirde yalnız yaşıyorum, eşimle aramızda da çok mesafe var sık sık bir araya gelemiyoruz. İlk gebeliğim olduğu için de neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünüyorum. Mesela İnternette sola yatılmalı yazısını gördüğüm için sağıma yattığımda kesin olumsuz birşey oldu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Dualar ediyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama malesef benim gibi olanlar var mı nasıl sakinleştirebiliyorsunuz kendinizi
Bunun sebebini ben de merak ediyorum doktorum 18.haftaya kadar folik asit kullanmaya devam et dedi bana. Oysa hicbir sorun yok bebegimde.3 aydan sonra folik asit kullanılıyormu. 11.hafta kesti doktorum da merak ettim
Su içemeyen anneler , ben küçük buz parçaları atıyorum ağzıma miğdemi de toparlıyor bulantıyı azaltıyor susuzluğa da iyi geliyor havalarda çok soğuK değil Deneyin istersenizMaşallah sağlıkla gelsin inşallahsize de çok geçmiş olsun Naçizane bir tavsiye vermek isterim su içemeyen arkadaşlar içine elma limon ve ya sevdiği başka bir meyveden hatta kuru meyvelerden atmayı denesinler belki iyi gelir. Bir de meyve suyunu evde yapabiliyorsak ne mutlu ama diğer türlü sağlıklı olmadığını az çok biliyoruz dikkat etmekte fayda var. Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Aslında hamilelik planlamadan 3 ay önce ve hamilelikte ilk 3 ay içmemiz gerekiyor ama öncesinde kullanan ki si sayısı azdır sanırım. Ben öncesinde kullanmamıştım 12. Haftada onu bırakıp D vitamini ve multivitamine geçtim. Folik asit genellikle bebeğim beyin ve omurilik sisteminin sağlıklı olması için diye biliyorum. Genellikle de hep 3. Ayda biraktiriyor doktorlar ama sizinkini bilemedim.Bunun sebebini ben de merak ediyorum doktorum 18.haftaya kadar folik asit kullanmaya devam et dedi bana. Oysa hicbir sorun yok bebegimde.
İlaç bilmiyorum ama evde kesinlikle çamaşır kurutmayın, Peteklerin üstüne dahi koymayın, oda Kokusu kullanmayın deodorantları pudrasız tercih edin ve evi mutlaka havalandırın. Bunlar kızımda çok işe yarıyor . Geçmiş olsunAllerjım var hep ama hamıle kaldırımdan beri hep burnum tıkalı nefes alamıyorum mesajla dun ıkı burnumda tıkalı hamilelik riniti diye birşey varmıs basına gelen varmı. Çözümü olan ilaç alamıyorum
Folik asit fazlalığıda iyi değil diyor kendileri. Ben bir yıldan fazladır kullanıyorum zaten doktorum biliyordu belki ondandır. Ama ilk üç ay kullanılıyor sonra multivitamin veriyorlarBunun sebebini ben de merak ediyorum doktorum 18.haftaya kadar folik asit kullanmaya devam et dedi bana. Oysa hicbir sorun yok bebegimde.
Su içemeyen anneler , ben küçük buz parçaları atıyorum ağzıma miğdemi de toparlıyor bulantıyı azaltıyor susuzluğa da iyi geliyor havalarda çok soğuK değil Deneyin isterseniz
MasalKızlar isim olarak neler düşünüyorsunuz? Gerçi kararlat daha çok değişir ama birbirimize fikir vermiş oluruz
Geçmiş olsun canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar kontrole gittim bebeğim çok şükür iyi kesin erkekmişben biraz keyifsizim bütün vücudum kabardı prilamın etkisi iyice patlak verdi.. içinde zenfecil varmış zenfecil alerji yapmış olabilir dedi.. iğne yaptılar krem ve hap verdi inşallah geçer ..
bu arada su içemeyen arkadaşlarım vardı sordum içemiyorum diye meyvesuyu içerek dengelemeye çalışın dedi .. idrar yolu içinde şu tek kullanımlık tozdan verdi
Neyse ki oğluşum iyi elhamdulillah
Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla büyüsün inşallahEvet canım yazmıştım erkekmis büyük şok oldu nedense kız bekliyoduk hepbaya gösterdi pipisini falan net gördük
Ben 15 haftaligim hala folik asite devam ediyorum sorun olur mu acaba . Defalarca sordum baska vitamin vermeyecek misiniz diye bir dahaki geldiginde verecegim , folik asite devam dedi. Bir dahaki kontrolume kadar 18 haftalik oluyorFolik asit fazlalığıda iyi değil diyor kendileri. Ben bir yıldan fazladır kullanıyorum zaten doktorum biliyordu belki ondandır. Ama ilk üç ay kullanılıyor sonra multivitamin veriyorlar
Ya ben de 3.ayda bitiyor diye biliyorum o sebeple doktoruma defalarca sordum folik asite devam etmemi soyledi. Gebelik oncesi de kullaniyordum ben zaten.Aslında hamilelik planlamadan 3 ay önce ve hamilelikte ilk 3 ay içmemiz gerekiyor ama öncesinde kullanan ki si sayısı azdır sanırım. Ben öncesinde kullanmamıştım 12. Haftada onu bırakıp D vitamini ve multivitamine geçtim. Folik asit genellikle bebeğim beyin ve omurilik sisteminin sağlıklı olması için diye biliyorum. Genellikle de hep 3. Ayda biraktiriyor doktorlar ama sizinkini bilemedim.
Bilmiyorum ama bu sag ve sol için erken değilmi şuan sağa yatsan nasl bir baskı olsun ki bebek çok küçük birde ilerde zaten bebek rahatsız olunca tekmeliyor bence yat gitsin zaten insan yattığı gibi uyanmıyırMerhaba herkeseben de nasipse eylül annesi olacağım. Ama inanılmaz panik halindeyim. Kimsemin olmadığı bir şehirde yalnız yaşıyorum, eşimle aramızda da çok mesafe var sık sık bir araya gelemiyoruz. İlk gebeliğim olduğu için de neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Herşeyin olumsuzunu düşünüyorum. Mesela İnternette sola yatılmalı yazısını gördüğüm için sağıma yattığımda kesin olumsuz birşey oldu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Dualar ediyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama malesef benim gibi olanlar var mı nasıl sakinleştirebiliyorsunuz kendinizi
Öyle tabiki zorlukları çok olur ama ne yapalım Allah sabrını veriyor işteAh yaa en özel anlarımızda yalnız kalmak ne zor yaşayan bilirsahipsizlerin sahibi Allah , hepimize yardımcı olsun, sağlıkla geçirelim bugünleri , geçmişe dönüp ne günlerdi diyip analım inşallah
Multivitaminlere başladığınızda bırakırsınız folik asiti. Şimdilik devam etmenizde bir sıkıntı yok. Multivitaminlerin içinde de folik asit olduğu için onlara başlanınca bıraktırılıyor.Ben 15 haftaligim hala folik asite devam ediyorum sorun olur mu acaba . Defalarca sordum baska vitamin vermeyecek misiniz diye bir dahaki geldiginde verecegim , folik asite devam dedi. Bir dahaki kontrolume kadar 18 haftalik oluyor
Multivitamin kacinci haftada baslaniyor . Doktorum 18.haftada baslatacak.Multivitaminlere başladığınızda bırakırsınız folik asiti. Şimdilik devam etmenizde bir sıkıntı yok. Multivitaminlerin içinde de folik asit olduğu için onlara başlanınca bıraktırılıyor.
Sağol canımmmm inşaAllah hepimizin bebişiiiiGeçmiş olsun canım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Teşekkür ederim, tecrübeli annelerin hali başka oluyor..Kİtikate nin ekrun rengi yeni doğanları oluyor hastane çıkışı 50 beden onlardan alabilirsin organik pamuk güzel oluyorlar benimki kesin kız dedi kızımda sonbaharda doğmuştu onunda kıyafetleri uyar ben aslında hem pembe mavi krem o renklerde aldım organiklerde başka renk olmuyor zaten hep aynı rengi almaktansa ben o zamana sağ salim ulaşırsak 36. Haftada hastane çıkışı almayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?