2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar .. şu zaman bittilere ihtiyacim var. Cok kotuyum ya. Ne zaman bitti bulantilariniz .12.13 .14.hafta mi
Canım ben 14.haftadayım ve ilk haftalar resmen aç gezdim bulantılar benim psikolojimi bozdu.çok şükür hiç geçmez sanıyordum ama artık notmalleştim 3 tane prilam içiyordum şimdi 1 tane içiyorum haftaya okusa içmem artık diye düşünüyorum.ama tiksintim devam ediyor et tavuk balık falan yiyemiyorum.halada çok iştahlı değilin

Ben kızımda keşke bir yelek patik ören olsaydı dedim kayınvalidem yok annem bilmiyor hep hazır yelek almıştım pofuduk annem ördürüp gönderdi sonra kayınvalidemin annesi yelek verdi kendi ördüğü benim hoşuma gidiyor ve çok duygulandırıyor beni keşke kızım için birşey yapan olsa demode olması umurumda olmaz giyğndiriyorum hediyeleri mutlaka ben eskiler ve eski adetler çok güzel annelik dıygusal bir furum şimdi istenmese doğunca o duygular kalmıyor

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
Bugün 15+5teyiz
İki haftadır gün içinde çok defa kan şekerim düşüyor, elim ayağım titriyor resmen açlıktan çantama meyve kurusu, çerez, kraker falan almaya çalışıyorum. Ya öyle garip ki mesela 10 dk önce hiçbir şey yok, bir anda ellerim titremeye başlıyor başım dönüyor açlıktan günde iki öğün besleniyordum, ara öğün yapmaya başladım gidişat iyi değil

Bu arada bu hafta üçlü test için kan vereceğim bakalım

Benim iyiydi hep ama vajinalden bakılması gerekirmiş vajinalden bakılınca kısa gördü dikiş falan deniyorda kısmet artık. Belki basına gelen vardır diye merak ettim
BİLmiyorum arkadaşımı her sefer ölçüyor ama beni bu sefer ölçtü cervixl4.45 yazıyor üç üstü iyi dedi ben docente gidiyorum rutin kontrol için ilk gebeliğimde bebeğimin suyu azalmıştı erken doguma alma ihtimali vardı iki hafta sonra gel dedi kordonu kalın dolanmaz dedi boynuna her ihtimale bakıyor her yönden zaten ben kür yaptım suyu arttı

Harikasın valla hepimizin sonu mutlu son ile bitsin inş Serviksin çok iyi canım maşallah benim 2.3tü bakalım ayın sonunda ne olacak belli olur

Harikasın valla hepimizin sonu mutlu son ile bitsin inş Serviksin çok iyi canım maşallah benim 2.3tü bakalım ayın sonunda ne olacak belli olur
İyi olur inş bilmiyorum ki bunu için bir kür var mı ama benim doktor tecrubeli ve benim kayıplarım var her yönden ölçüyor ama hiçbir kontrolümde vajınal bakmıyor o ultrasondan nasıl anlıyor bilemiyorum bu hastaneninki bence daha dandik daha önce başka hastanedeydi çünkü

Yaa inş doktor makina hatası olur10 gün sonra başka doktora gideceğim belki o farklı ölçer. Vajinalden doğru ölçülüyormuş diyorlar

Bebeğin gelişiminin ileri göstermesi erken doğması manasına gelmiyor neticede 40.hafta ya kadar doğuyorlar ileri gözükmesi sadece kiloya dönüşecek bazısı üç dogar bazısı dört her zaman sat adat tarihine göre belirlenir dogum iznine son adet tarihğne göre çıkarsın geriden gelmeside geç doğması anlamına gelmiyor

Yaa inş doktor makina hatası olur10 gün sonra başka doktora gideceğim belki o farklı ölçer. Vajinalden doğru ölçülüyormuş diyorlar
Yani karından gözükmeyen kese vajınadan gözüküyor ilk başlarda her zaman daha net ölçüm

Adete göre izne çıkılır az önce de yazmıştım size mi bilmiyorum iler ve geri gözükmesi erken yada geç dogması anlamına gelmiyor bazı bebekler 37 bazıları kırkı tamamlıyor ama ultrasona göre karar yanlış olur zaten bu aletler hep farklı ölçüyor hatta doktorlarda

Devlette maalesef gereksiz bir sekilde normal doguma zorluyorlar ben de bundan cok korkuyorum
Evet ben de cok korkuyorum, eski kadınlar gibi değiliz hepimiz normal doğuma yatkin olmayabiliyoruz, evet her kadının doğasında var ama Allah kimseye vermesin sırf sezeryan olmadığı icin eski zamanlarda da dogumda bebek ölümü cok olurmuş. Hayat kurtaran bisey yani bir de normal yaptırıyolar belki ama cok kesi oluyo bircok kişide. sonrasi yine sezeryan gibi dikiş acısından oturamiyolar tuvalete gidemiyolar, hem öncesi zor hem sonrasi zor olmuş oluyor.

Yaa çok güzel gözlerim doldu ben de böyle bi rüya görmüştüm küçücük kız bebek yeni doğum yapmışım emziriyodum süt bebeğin ağzından akıyordu çok güzel bebekti ve uyanınca o kadar kötü oldum ki sanki bebegim elimden alınmış gıbi bi özlem sardi icimi cok etkilenmistim

Ah yaa en özel anlarımızda yalnız kalmak ne zor yaşayan bilir sahipsizlerin sahibi Allah , hepimize yardımcı olsun, sağlıkla geçirelim bugünleri , geçmişe dönüp ne günlerdi diyip analım inşallah

Ödem oluyor bazı bebeklerde burun kemiği nasıldı göründümü
Valla onu da tam söylemedi bende sormayı unuttum ama bu hafta gittiğimde sorayım diyorum bir de hemen başka bi doktorun numarasını falan verdi sanki sonuçlarım çok kötüymüş gibi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…