2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
BEn prilam ilk zanan içtim baktım hiç faydası yok içmedim iki tane felan içmişimdir öyle duruyor şimdi durmaksuzın olan bulantım geçti yanlız yemekten sonra devam ediyor bir iki saat asla çok yememem lazım az yiyorum midemde kazınma daha çoktu benim o da azaldı haftasonu evdeyim kazınma olmadı

Rahım ağzını ölçtür hiç dogum yapmadıysan rahim ağzı yetersizliği olup olmadığını bilemezsin birde bebeğin kalp atışı hızını sor onlar sağlıklı süren gebeliğe işaret ederler tuzlu tatlı yememeye çalış her an önlemini al boşver deme tansiyonunu ölç vucudunda şişme var mı kontrol et yani gebelikke ilgli önlemlerini al genelde kan inceltici gıdalar tüket sonrasında pişmanlık olmaz ve başından alınan önlemlerle gebeliğin seyrini değiştirirsin tek bir vucutta iki can taşımak yorucu

Rahim ağzı konusunda kesinlikle katılıyorum.

Rahim ağzı konusunda kesinlikle katılıyorum.
Gebelikte o kadar riskler varki gebelik zehirlenmesi rahim agzı yetersizliği neler olacağı bilinmez endişe yerine önlem almak lazım. Peki tekrar ölçtürmek için ne zanan gideceksin Allahtan dikiş ile çözüyorlar. Bu durumu benim arkadaşın kuzeni bu durumu yaşamıştı ama doktır ne ölçmüş ne farketmiş bşrde özele gidiyordu çocuğundan oldu ama ikincide dikiş attılar ve zamanında doğdu hatta o kızda sağlıkçıydı başına bunlar geldi Rabbim kimseye göstermesin

Yarın insallah cinsiyet belli olacak, randevum sabah, dua edin bana nolursunuz sağlığı da yerinde olsun, bir haftadır alt karnım ağrıyor, biraz tedirgin olduğum için erkene çektim randevuyu. Dua edin de mutlu mutlu ayrılayım doktorun odasından, Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

İnş karın ağrıları normal kabul ediliyor bende hiç karnım ağrımıyor diye endişeleniyordum diyordum hiçmi karnım büyümüyor birde çömelince acıma oluyordu rahim yükseldiği için o da olmuyor çömelip yatağın altını çekip silmekte zorlanıyordum iki haftadır o aıkıntımda geçti sende endişelenme benim arkadaşımında karnında ağrı hep oluyor

Benim de düşüktü d vitamini ben 4 ay önce gebelikten önce başlamıştım ama şimdi düzelince onu bırak bunda hepsi var yeterli olur dedi bakalım buna devam edicem inşlh iyidir. D vitamini damla ile düzelir değeriniz yeterki düzenli kullanın bana doktorum sabah aç karnına iç demişti damlayı daha etkili oluyormuş

Ben de Regenesis Max içiyorum folik asit var içinde evet ama bana ayrıyeten Devit3 de yazdı doktorum
Ya ben tüp bebek tedavisinin başından beri kullanıyorum d vitamini düşüktü değerim. Ama şimdi normal olunca sanırım bırakabilirsin dedi ama bir yanım bırakma diyor

Bana sprey verdi her gün bir fıs dedi bakalım umarım ile yarar. Bir ara benim yine düşmüştü ozaman haftada bir şişeyi kafaya dikiyordum. Her pazartesi yaklaşık 5 hafta kullandım

Bende dün arkadaşa cevap yazdım daha iyiyim diye bugün1 tane prilam içtim ama uykudan başımı kaldıramadım.istifrağ etmedim şükür ama bulantı oluştu yeniden tamam ilk haftalar kadar çok değil ama huzursuz hissediyorum

Benim baya azalmisti prilam aliyodum her aksam 2tane ama birakinca ben başa sariyorum sanki bide 2 3 gündür baş agrisi da var 2si bunaltiyor gercektn sali randevum var bakalim

Benim baya azalmisti prilam aliyodum her aksam 2tane ama birakinca ben başa sariyorum sanki bide 2 3 gündür baş agrisi da var 2si bunaltiyor gercektn sali randevum var bakalim
Aynı durumu yaşıyorum tam bitti diyorum içmiyorum bulantı br anda bastırıyor ben baş ağrısını hapın yaptıgını dusunuyorum böyle br sersemlik yapıyor bugün 17 haftalık olduk bulantı bakalım ne zaman gecicek

Bana sprey verdi her gün bir fıs dedi bakalım umarım ile yarar. Bir ara benim yine düşmüştü ozaman haftada bir şişeyi kafaya dikiyordum. Her pazartesi yaklaşık 5 hafta kullandım
Ya zaten d vitamini eksik olan kişilerde ilacı bırakınca tekrardan düşüyor benim öyle oldu hep inşaşlah şimdi olmaz

Bilmiyorumki ilacmi yapiyor sinuzitimde var benim o mu azdi anlamadim ilk hamileliğimde yine bulantilarm olmustu ama bukadar uzun surmemisti diye hatrliyorum sabir bakalim hangi hafta cok sukur gecti diyecegiz

Teşekkür ederim tavsiyeler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…