2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bilmiyorumki ilacmi yapiyor sinuzitimde var benim o mu azdi anlamadim ilk hamileliğimde yine bulantilarm olmustu ama bukadar uzun surmemisti diye hatrliyorum sabir bakalim hangi hafta cok sukur gecti diyecegiz
Ya doktorum tansiyon düşüklüğüde baş ağrısı yaptığını söylemişti bende ya o yapıyor yada ilaç diye düsündüm bendede sinuzit başlangıcı var ama bu ağrı öyle değil başımda resmen agırlık var gibi değişik br agrı yani inşallah bulantı ve baş agrısından br an önce kurtuluruz bir iki defa mecburen parol içtim

Ben eşimin ismini oğluma koymayı çok istemiştim ama kendi istemedi. Sizin iki isimmiş. Çok da güzel olur bence.

Kızlar diş ağrısından ölüyorum resmen 2 gündür 20lik dişim çürümüş bide kırık dişim vardı ebem bellendi daha öncede kızımda çekmiştim bu ağrıları minoset vermişti doktor onunla az çok durdura biliyordum şimdi oda fayda etmiyor

Gecmis olsun.bu donemde dis cekimi oluyor bnm bildigim .biran once randavu alip cektirin.

Merhaba sevgili Hureyre bebeğin suyu azdı ama kür yaptım suyu arttı demişsiniz.Nasıl bir kür yaptığınızı öğrenebilir miyim acaba?Ben de 2 senw önce ikiz bebeklerimden birisinin suyu azaldığı için 35 haftalıkken erken doğum yapmıştım ama su az olduğu için kızlarımdan birisi malesef 30 hafta ile uyumlu doğmuştu.Çok şükür sağlıklılar şu anda ama yeniden ikizlere hamileyim ve tekrar su azlığı nedeniyle erken doğum yapmaktan korkuyorum.Rica etsem yaptığınız kürü bana da söyleyebilir misiniz?

İnşaAllah güzel haberler duyacaksın moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum insan her duyduğundan gördüğünden etkileniyor şu süreçte .. dua ve sabırla hepsi geçecek inşallah Birde mide yanmasına soğuk süt ve beyaz leblebinin iyi geldiğini okumuştum ben

Ay yaa o kadar ayrıntılı yazmanız doğru oldu mu bilmiyorım. Olumsuz etkilenenler olabilir. 10 cme ulaşmamış evet üzüldim yaa. Allah yardımcımız olsun

Teşekkürler. Ben de kızımda normal doğumda yatmadım hiç, doğum sorası dikiş vb sorun olmadı çok şükür. Bayağı yaygın artık belden uyuşturma .saplıklı, hayırlısı olsun

Size tavsiyem havuç suyu için

Ne guzel arka arkaya ikiz bebeklere hamile kalmak

Bak olabilir aslinda benim bu hafta tansiyonumda oynuyor evde parol yoktu olsaydi icicektim bende yarin doktoruma yazdrcam dayanamayinca icerim napim

Yaaaa ne guzelll
Bizim de oyle oldu dökmedigimiz para gitmedigimiz doktor kalmadi olmaz cocugunuz dediler cok sukur kendiliginden oglum oldu 8 yasinda simdi de kizima hamileyim
Rabbimin sınavı ödülü iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…