- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.441
Ya doktorum tansiyon düşüklüğüde baş ağrısı yaptığını söylemişti bende ya o yapıyor yada ilaç diye düsündüm bendede sinuzit başlangıcı var ama bu ağrı öyle değil başımda resmen agırlık var gibi değişik br agrı yani inşallah bulantı ve baş agrısından br an önce kurtuluruz bir iki defa mecburen parol içtimBilmiyorumki ilacmi yapiyor sinuzitimde var benim o mu azdi anlamadim ilk hamileliğimde yine bulantilarm olmustu ama bukadar uzun surmemisti diye hatrliyorum sabir bakalim hangi hafta cok sukur gecti diyecegiz
Çok güzelNaz Ela
Benim de cinsiyet daha belli değil. Yani belli olmuştur da kontrol 2 hafta sonra. Umay güzel isimmiş.Kız olursa Umay olacak inşallah erkek olursa da eşim Hüseyin istiyor ama önüne isim ekleyebilirim erkeğin kız olursa tek isim Umay inşallah
Ben eşimin ismini oğluma koymayı çok istemiştim ama kendi istemedi. Sizin iki isimmiş. Çok da güzel olur bence.Ben Hüseyin Ali'ye çok sıcak bakıyorum ama eşimin ismi Muhammed Ali olunca sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorumOğlumun ismi de Mustafa Hamza Hayırlısı daha cinsiyeti bile belli değil ama varyasyonlar üzerine konuşuyoruz eşimle
Gecmis olsun.bu donemde dis cekimi oluyor bnm bildigim .biran once randavu alip cektirin.Kızlar diş ağrısından ölüyorum resmen 2 gündür 20lik dişim çürümüş bide kırık dişim vardı ebem bellendidaha öncede kızımda çekmiştim bu ağrıları minoset vermişti doktor onunla az çok durdura biliyordum şimdi oda fayda etmiyor
Merhaba sevgili Hureyre bebeğin suyu azdı ama kür yaptım suyu arttı demişsiniz.Nasıl bir kür yaptığınızı öğrenebilir miyim acaba?Ben de 2 senw önce ikiz bebeklerimden birisinin suyu azaldığı için 35 haftalıkken erken doğum yapmıştım ama su az olduğu için kızlarımdan birisi malesef 30 hafta ile uyumlu doğmuştu.Çok şükür sağlıklılar şu anda ama yeniden ikizlere hamileyim ve tekrar su azlığı nedeniyle erken doğum yapmaktan korkuyorum.Rica etsem yaptığınız kürü bana da söyleyebilir misiniz?BİLmiyorum arkadaşımı her sefer ölçüyor ama beni bu sefer ölçtü cervixl4.45 yazıyor üç üstü iyi dedi ben docente gidiyorum rutin kontrol için ilk gebeliğimde bebeğimin suyu azalmıştı erken doguma alma ihtimali vardı iki hafta sonra gel dedi kordonu kalın dolanmaz dedi boynuna her ihtimale bakıyor her yönden zaten ben kür yaptım suyu arttı
İnşaAllah güzel haberler duyacaksın moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum insan her duyduğundan gördüğünden etkileniyor şu süreçte .. dua ve sabırla hepsi geçecek inşallahBenim ilk üç ay iştahım çok yerindeydi canım sürekli bir şeyler çekerdi kusmam hiç olmadı mide bulantılarım oldu kahvaltılarda ve öğlen bu 4. ayda bulantılarım bitti mide yanması çok oluyor akşamları yatana kadar cayır cayır hemde zor uyuyorum ve iştahım gitti canım birşeyler çekse de üşeniyorum yapmaya almaya ilk aylar o kadar çok çekerdiki dayanamaz alır yapar yerdim canım ne çekiyorsa kontrol randevumu Cuma gününe aldım 16. haftada gel demişti doktor inşallah herşey yolundadır burda yazılan düşüklerden çok etkilendimiki kez acile gittim karnım ağrıyor göğüslerimin şişi indi diye ikisinde de bebek iyiydi ama benim endişem hiç geçmiyor Cuma günü hayırlı güzel haberler alırım inşallah doktordan dua edin benim için ne olur aslında çok da motiveyim ama o endişe hissini bir türlü içimden atamıyorum
Ay yaa o kadar ayrıntılı yazmanız doğru oldu mu bilmiyorım. Olumsuz etkilenenler olabilir. 10 cme ulaşmamış evet üzüldim yaa. Allah yardımcımız olsunBen özel düşünüyorum devlette gerçekten bebek kanala inmis mi inmemis mi kakasini yapmis olsa bile normale coook zorluyorlar.. ablami 2 gün zorladılar sehir hastanesi fiziksel olarak mükemmel tasarlanmis bi hastane ona lafım yok ama ablamın bebek kanala inmedigi halde açıklık 8 cm oldu halde, suyunu patlatip bebeğin kakasını yaptığını gördükleri halde normale zorladılar. 2 gün uyumadan hiçbir sey yemeden sıfır enerjiyle sancı çekti en son yine sezeryan oldu, kanala inmedi çünkü bunu göre göre çok yıprattılar.. bebek doğduktan sonra iki gün kaka kustu resmen
Teşekkürler. Ben de kızımda normal doğumda yatmadım hiç, doğum sorası dikiş vb sorun olmadı çok şükür. Bayağı yaygın artık belden uyuşturma .saplıklı, hayırlısı olsunBen ozelde sezeryan oldum bayiltmalarini istemedim sadece belden uyusturuldum
Dogum sonrasi 1 gun bile yatmadim bir kere bile dikişlerim acimadi
Gelinimiz devlette normal dogum yapti kızın poosuna kadar kesmisler bir suru dikişi vardi haftalarca çişini yaparken agladi gunlerce yatti
Sezeryan kotu aciverici normal dogum iyi diye bir sey yok ki korkma bostan yere
Erkek ismiyse söyleyebilirimKızlar isim olarak neler düşünüyorsunuz? Gerçi kararlat daha çok değişir ama birbirimize fikir vermiş oluruz
Benim eşimin çok hoşuna gittiBen eşimin ismini oğluma koymayı çok istemiştim ama kendi istemedi. Sizin iki isimmiş. Çok da güzel olur bence.
Size tavsiyem havuç suyu içinMerhaba sevgili Hureyre bebeğin suyu azdı ama kür yaptım suyu arttı demişsiniz.Nasıl bir kür yaptığınızı öğrenebilir miyim acaba?Ben de 2 senw önce ikiz bebeklerimden birisinin suyu azaldığı için 35 haftalıkken erken doğum yapmıştım ama su az olduğu için kızlarımdan birisi malesef 30 hafta ile uyumlu doğmuştu.Çok şükür sağlıklılar şu anda ama yeniden ikizlere hamileyim ve tekrar su azlığı nedeniyle erken doğum yapmaktan korkuyorum.Rica etsem yaptığınız kürü bana da söyleyebilir misiniz?
Ne guzel arka arkaya ikiz bebeklere hamile kalmakMerhaba sevgili Hureyre bebeğin suyu azdı ama kür yaptım suyu arttı demişsiniz.Nasıl bir kür yaptığınızı öğrenebilir miyim acaba?Ben de 2 senw önce ikiz bebeklerimden birisinin suyu azaldığı için 35 haftalıkken erken doğum yapmıştım ama su az olduğu için kızlarımdan birisi malesef 30 hafta ile uyumlu doğmuştu.Çok şükür sağlıklılar şu anda ama yeniden ikizlere hamileyim ve tekrar su azlığı nedeniyle erken doğum yapmaktan korkuyorum.Rica etsem yaptığınız kürü bana da söyleyebilir misiniz?
Bak olabilir aslinda benim bu hafta tansiyonumda oynuyor evde parol yoktu olsaydi icicektim bende yarin doktoruma yazdrcam dayanamayinca icerim napimYa doktorum tansiyon düşüklüğüde baş ağrısı yaptığını söylemişti bende ya o yapıyor yada ilaç diye düsündüm bendede sinuzit başlangıcı var ama bu ağrı öyle değil başımda resmen agırlık var gibi değişik br agrı yani inşallah bulantı ve baş agrısından br an önce kurtuluruz bir iki defa mecburen parol içtim
Çok teşekkür ederimSize tavsiyem havuç suyu için
Ne guzel
12 sene sonra 3 ayrı hastane doktorunun artık normal yollarla çocuk sahibi olamazsın demesine rağmen Rabbim 2 yıl arayla ikiz bebekler nasip etti elhamdülillah.Allah hiç bir kadını evlat kokusuna hasret bırakmasın.Bütün anneleri evlatlarına evlatlarını da anne ve babalarına bağışlasın.Ne guzel arka arkaya ikiz bebeklere hamile kalmak
Yaaaa ne guzelll12 sene sonra 3 ayrı hastane doktorunun artık normal yollarla çocuk sahibi olamazsın demesine rağmen Rabbim 2 yıl arayla ikiz bebekler nasip etti elhamdülillah.Allah hiç bir kadını evlat kokusuna hasret bırakmasın.Bütün anneleri evlatlarına evlatlarını da anne ve babalarına bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?