2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de cinsiyet daha belli değil. Yani belli olmuştur da kontrol 2 hafta sonra. Umay güzel isimmiş.
Çok teşekkür ederim ben de çok seviyorum bu ismi kız olursa koycam inşallah bizim daha belli değil cinsiyet çarşamba kontrol var 12+4 olmuş olcak acaba bilir mi. Siz kaçıncı haftadasınız

Kızlar bebeğinin hareketini hissetmeye baslayanlar veya önceki hamileliklerinden hatırlayanlar bisey sormak istiyorum. Ben bu öğlen sanki hissettim ama elimi karnıma koyunca elimde degil ta icerden hissettim tekme gibi pıt pıt biseyler bikac kez oldu ama elimde hic hissetmedim, ben zayıf değilim göbeğim yağlı ama cok mu erken acaba böyle bir his mi? Ne garip biseydi kesinlikle gaz vs degil eminim onu ayırt edebiliyorum buna ilk kez rastladım ama emin olamıyorum tabiki ne dersiniz?

Banada bir kere oldu bende merak ediyorum. Ama mümkün yani sonuçta bir elma kadar

Şu an dışardan hissedilmiyor zaten. Ben de içeriden hissediyorum hafta hafta bilgi okurken orda da gördüm henüz elinizle his olmaz diye. Yani olabilir

Ben geçtiğimiz bir iki gün önce yarım şekilde sırt üstü uzanırken çok eminim dediğin gibi gaz asla değildi iki kez bi pıt hissettim onun olduğuna eminim. Önce sağımda bi sertlik hissettim telefon elimdeydi bıraktım odaklandım ve ardından iki kez pıt pıt geldi çok eminim çok mutlu oldum çünkü diğer hissettiklerimden çok farklıydı.. ama bir daha olmadı

Evet ben de ilk kez hissettim erken aslında hem göbek yağı da var bende, insallah bebegimdir çok güzel bi hismis Rabbim isteyen tüm kadınlara tattırsın inşallah

Canim pit pit tekme tarzi degilde genelde kayma tarzi oluyor gibi sanki bir sey surtuniyomus gibi anlik

Oglumda 20. Haftada hissetmistim tam manasiyla daha once hissettim dediklerimden farkliydi o zaman anlamistim
Bunda daha hissedemedim arada pit pitlar oluyor ama o tekmeyi hissedebilmek icin cok erken
Evet bence de erken bakalim ilerleyen haftalarda net bi şekilde hissedince anlarım o muymus bu değil miymis

cumartesi günü doktora gittiğimde doktor dediki bana da 1 saat uyuyorsa 10 dk oynuyordur dedi :)

Kızlar kabızlık şikayeti yaşayan var mı,? son zamanlarda çok aşırı arttı bunun için ne önerirsiniz acaba
Bende de var cok rahatsız etmiyo şimdilik bisey yapmıyorum ama klasik olarak suyu artırmak kuru kayısı kuru erik yemek veya kompostosunu yapmak önerebilirim

Kızlar kabızlık şikayeti yaşayan var mı,? son zamanlarda çok aşırı arttı bunun için ne önerirsiniz acaba
Ben çok şükür yaşamadım ama iki üç günde bir kuru meyve tüketiyorum belki faydası vardır sindirimi çok rahatlatıyor belki işinize yarar diye yazmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…