2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İlk hamileligimde çok net hatırlıyorum mısır patlaması gibi olmuştu ilk hissettiğim ama ikincide ben de emin olamıyorum. cuma gününden beri ara ara kayma hareketi gibi sanki içinden bişey çekiliyor gibi. Gaz ya da başka şey değil ama eminim.

Yaa kayma gibi değil onu bi arkadaş daha yazmıştı, mısır patlaması gibi gercekten bikaz oldu geçti, farklı hisler mi oluyo benimki başka bisey mi bilemedim artık ilerde anlaşılır insallah

29unda gideceğim ölçecektir ozaman iki doktora gidiyorum bu konuda. Dolayı inş fikir ayrılığı olmaz biri gerek yok dikişe diyip biri dikiş şart demez yani. Valla ben dikişe her türlü müdahaleye razıyım yeterki evlatlarmızdan olmayalım kimsede olmasın. Ama doktorların çoğu ölçmüyormus neyine güveniyorlarsa

Süperrrrr yaaa ne güzel beybiyi gördün geldinben bayadır gitmeyince varmı yokmu anlamıyorum
Ben normalde çarşamba görecektim 2 li test yapılacaktı ancak. Oksapar iğne yazdırmak için hastaneye gidince herhangi Bi doktordan randevu almam gerekti o da usg ye koydu ilacı da yazarken piya godan bebişi görmüş oldum

Bir taşla iki kuşbeni çağırsalar her günde giderim

Metrolifeda hangi doktora gittin canım? Annem geçen orda Tuna hanıma gitmiş çok beğendi. Bu sefer geldiğinde bi tanışmak amaçlı görün dedi
Ay tunayı bende duydum iyimiş ama ben oksapar iğne yazdırma amaçlı sırası en boş doktora gittim Kenan gengeç hoca. Biz biraz ısrar ettik cinsiyet için o da bişeyler çıkarımda bulundu 2 hafta sonra tekrar bakılsın o zaman belli olur dedi. Ben normalde Bülent sezgine gidiyorum kendi kliniğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…