- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #12.481
BEnde çok yaşadım omega 3 kullandıktan sonra ishal oluyorumKızlar kabızlık şikayeti yaşayan var mı,? son zamanlarda çok aşırı arttı bunun için ne önerirsiniz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEnde çok yaşadım omega 3 kullandıktan sonra ishal oluyorumKızlar kabızlık şikayeti yaşayan var mı,? son zamanlarda çok aşırı arttı bunun için ne önerirsiniz acaba
Sorma gecen gun resmen popomdan kan geldiKızlar kabızlık şikayeti yaşayan var mı,? son zamanlarda çok aşırı arttı bunun için ne önerirsiniz acaba
İlk hamileligimde çok net hatırlıyorum mısır patlaması gibi olmuştu ilk hissettiğim ama ikincide ben de emin olamıyorum. cuma gününden beri ara ara kayma hareketi gibi sanki içinden bişey çekiliyor gibi. Gaz ya da başka şey değil ama eminim.Kızlar bebeğinin hareketini hissetmeye baslayanlar veya önceki hamileliklerinden hatırlayanlar bisey sormak istiyorum. Ben bu öğlen sanki hissettim ama elimi karnıma koyunca elimde degil ta icerden hissettim tekme gibi pıt pıt biseyler bikac kez oldu ama elimde hic hissetmedim, ben zayıf değilim göbeğim yağlı ama cok mu erken acaba böyle bir his mi? Ne garip biseydi kesinlikle gaz vs degil eminim onu ayırt edebiliyorum buna ilk kez rastladım ama emin olamıyorum tabiki ne dersiniz?
Yaa kayma gibi değil onu bi arkadaş daha yazmıştı, mısır patlaması gibi gercekten bikaz oldu geçti, farklı hisler mi oluyo benimki başka bisey mi bilemedim artık ilerde anlaşılır insallahİlk hamileligimde çok net hatırlıyorum mısır patlaması gibi olmuştu ilk hissettiğim ama ikincide ben de emin olamıyorum. cuma gününden beri ara ara kayma hareketi gibi sanki içinden bişey çekiliyor gibi. Gaz ya da başka şey değil ama eminim.![]()
Ay masallah ne minikler yaaKızlar doktordan geldim cinsiyet için erkek olabilir dedi ama henüz çok erken 2 haftaya net belli olur dedi bugün 12 haftalığım![]()
Aynen ya çok minikler dahaAy masallah ne minikler yaa
Süperrrrr yaaa ne güzel beybiyi gördün geldinKızlar doktordan geldim cinsiyet için erkek olabilir dedi ama henüz çok erken 2 haftaya net belli olur dedi bugün 12 haftalığım![]()
29unda gideceğim ölçecektir ozaman iki doktora gidiyorum bu konuda. Dolayı inş fikir ayrılığı olmaz biri gerek yok dikişe diyip biri dikiş şart demez yani. Valla ben dikişe her türlü müdahaleye razıyım yeterki evlatlarmızdan olmayalım kimsede olmasın. Ama doktorların çoğu ölçmüyormus neyine güveniyorlarsaGebelikte o kadar riskler varki gebelik zehirlenmesi rahim agzı yetersizliği neler olacağı bilinmez endişe yerine önlem almak lazım. Peki tekrar ölçtürmek için ne zanan gideceksin Allahtan dikiş ile çözüyorlar. Bu durumu benim arkadaşın kuzeni bu durumu yaşamıştı ama doktır ne ölçmüş ne farketmiş bşrde özele gidiyordu çocuğundan oldu ama ikincide dikiş attılar ve zamanında doğdu hatta o kızda sağlıkçıydı başına bunlar geldi Rabbim kimseye göstermesin
Maşallah canımKızlar doktordan geldim cinsiyet için erkek olabilir dedi ama henüz çok erken 2 haftaya net belli olur dedi bugün 12 haftalığım![]()
Ben normalde çarşamba görecektim 2 li test yapılacaktı ancak. Oksapar iğne yazdırmak için hastaneye gidince herhangi Bi doktordan randevu almam gerekti o da usg ye koydu ilacı da yazarken piya godan bebişi görmüş oldumSüperrrrr yaaa ne güzel beybiyi gördün geldinben bayadır gitmeyince varmı yokmu anlamıyorum
Ayy iple çekersin şimdi perşembe ben çarşamba tekrar gideceğim çok sık usg oldu bana ama napim :)Maşallah canımBen de perşembe gideceğim çok heyecanlıyım
![]()
Metrolifeda hangi doktora gittin canım? Annem geçen orda Tuna hanıma gitmiş çok beğendi. Bu sefer geldiğinde bi tanışmak amaçlı görün dediAyy iple çekersin şimdi perşembe ben çarşamba tekrar gideceğim çok sık usg oldu bana ama napim :)
Bu arada usg fotodan gördüm metrolife gittiğiniAyy iple çekersin şimdi perşembe ben çarşamba tekrar gideceğim çok sık usg oldu bana ama napim :)
Teşekkür ederim canımİnşaAllah güzel haberler duyacaksın moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum insan her duyduğundan gördüğünden etkileniyor şu süreçte .. dua ve sabırla hepsi geçecek inşallahBirde mide yanmasına soğuk süt ve beyaz leblebinin iyi geldiğini okumuştum ben
![]()
Bir taşla iki kuşBen normalde çarşamba görecektim 2 li test yapılacaktı ancak. Oksapar iğne yazdırmak için hastaneye gidince herhangi Bi doktordan randevu almam gerekti o da usg ye koydu ilacı da yazarken piya godan bebişi görmüş oldum![]()
Ay tunayı bende duydum iyimiş ama ben oksapar iğne yazdırma amaçlı sırası en boş doktora gittim Kenan gengeç hoca. Biz biraz ısrar ettik cinsiyet için o da bişeyler çıkarımda bulundu 2 hafta sonra tekrar bakılsın o zaman belli olur dedi. Ben normalde Bülent sezgine gidiyorum kendi kliniğineMetrolifeda hangi doktora gittin canım? Annem geçen orda Tuna hanıma gitmiş çok beğendi. Bu sefer geldiğinde bi tanışmak amaçlı görün dedi![]()
Aynen canımBu arada usg fotodan gördüm metrolife gittiğini![]()
Ay sorma bacım hergün görmek isteriz valla. Ben çarşamba yine gidicemBir taşla iki kuşbeni çağırsalar her günde giderim
![]()