• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebeğinin hareketini hissetmeye baslayanlar veya önceki hamileliklerinden hatırlayanlar bisey sormak istiyorum. Ben bu öğlen sanki hissettim ama elimi karnıma koyunca elimde degil ta icerden hissettim tekme gibi pıt pıt biseyler bikac kez oldu ama elimde hic hissetmedim, ben zayıf değilim göbeğim yağlı ama cok mu erken acaba böyle bir his mi? Ne garip biseydi kesinlikle gaz vs degil eminim onu ayırt edebiliyorum buna ilk kez rastladım ama emin olamıyorum tabiki ne dersiniz?
İlk hamileligimde çok net hatırlıyorum mısır patlaması gibi olmuştu ilk hissettiğim ama ikincide ben de emin olamıyorum. cuma gününden beri ara ara kayma hareketi gibi sanki içinden bişey çekiliyor gibi. Gaz ya da başka şey değil ama eminim. 🥰

İlk hamileligimde çok net hatırlıyorum mısır patlaması gibi olmuştu ilk hissettiğim ama ikincide ben de emin olamıyorum. cuma gününden beri ara ara kayma hareketi gibi sanki içinden bişey çekiliyor gibi. Gaz ya da başka şey değil ama eminim. 🥰
Yaa kayma gibi değil onu bi arkadaş daha yazmıştı, mısır patlaması gibi gercekten bikaz oldu geçti, farklı hisler mi oluyo benimki başka bisey mi bilemedim artık ilerde anlaşılır insallah 😊

Kızlar doktordan geldim cinsiyet için erkek olabilir dedi ama henüz çok erken 2 haftaya net belli olur dedi bugün 12 haftalığım 🤩

Eklentiler

• IMG_20210322_161152.webp
    IMG_20210322_161152.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 81
Gebelikte o kadar riskler varki gebelik zehirlenmesi rahim agzı yetersizliği neler olacağı bilinmez endişe yerine önlem almak lazım. Peki tekrar ölçtürmek için ne zanan gideceksin Allahtan dikiş ile çözüyorlar. Bu durumu benim arkadaşın kuzeni bu durumu yaşamıştı ama doktır ne ölçmüş ne farketmiş bşrde özele gidiyordu çocuğundan oldu ama ikincide dikiş attılar ve zamanında doğdu hatta o kızda sağlıkçıydı başına bunlar geldi Rabbim kimseye göstermesin
29unda gideceğim ölçecektir ozaman iki doktora gidiyorum bu konuda. Dolayı inş fikir ayrılığı olmaz biri gerek yok dikişe diyip biri dikiş şart demez yani. Valla ben dikişe her türlü müdahaleye razıyım yeterki evlatlarmızdan olmayalım kimsede olmasın. Ama doktorların çoğu ölçmüyormus neyine güveniyorlarsa

Süperrrrr yaaa ne güzel beybiyi gördün geldin😀ben bayadır gitmeyince varmı yokmu anlamıyorum
Ben normalde çarşamba görecektim 2 li test yapılacaktı ancak. Oksapar iğne yazdırmak için hastaneye gidince herhangi Bi doktordan randevu almam gerekti o da usg ye koydu ilacı da yazarken piya godan bebişi görmüş oldum 🤩

Ben normalde çarşamba görecektim 2 li test yapılacaktı ancak. Oksapar iğne yazdırmak için hastaneye gidince herhangi Bi doktordan randevu almam gerekti o da usg ye koydu ilacı da yazarken piya godan bebişi görmüş oldum 🤩
Bir taşla iki kuş🙈beni çağırsalar her günde giderim😀

Metrolifeda hangi doktora gittin canım? Annem geçen orda Tuna hanıma gitmiş çok beğendi. Bu sefer geldiğinde bi tanışmak amaçlı görün dedi 😊
Ay tunayı bende duydum iyimiş ama ben oksapar iğne yazdırma amaçlı sırası en boş doktora gittim Kenan gengeç hoca. Biz biraz ısrar ettik cinsiyet için o da bişeyler çıkarımda bulundu 2 hafta sonra tekrar bakılsın o zaman belli olur dedi. Ben normalde Bülent sezgine gidiyorum kendi kliniğine

Back
X