2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Nipt testini nereye yaptırmıştınız ve kaç günde geldi sonucunuz? Ben de iki gün önce kan verdim, yine zaman geçmiyor
Canım bu nipt testi bu DNA testleri gibi mi? Biz fetal dna yaptıracaktık.doktora gittik 35 yaş üstüne öneriyorum dedi.sonra haftaya gelin dedi gittik bana bu bir tanı testi değil dedi.3500 tl idi biz parası önemli değil içimiz rahat etsin dedik bizi gönderdi 2 gün sonra gelin eminseniz yapalım dedi.bizde vazgeçtik yaptırmadık.bu nipt testide böyle bişey mi

Dün öğlen içtim prilam 2 tane 1 saat sonra yine kustum.akşam yatarken 1 tane içtim.sabah uyandım bugün daha içmedim henüz ama iyi gibiyim.bir anım bir anımı tutmuyor ki
Ahh benim de öyle kusmasam da birgün iyiyim artık geçiyor diyorum ertesi günüm berbat geçiyor. Son bulanmalar inşallah gececek tamamen

Ben de yaptırdım bu testi Nifty test. Bunlar fetal dna testleri diye geçiyor hepsi hemen hemen aynı. Harmony, Nipt, Nifty 70 adet kromozom anomalisi ve delesyonlara bakılıyor. Fiyatları 3000-4500 tl aralığında bir tüp kanla bakılıyor 10 iş gününde sonuç geliyor güvenilirlik %99 bunu yaptırınca diğer ikili üçlü vs yaptırılmasına gerek olmuyor. Benim bildiklerim bunlar.

Dün öğlen içtim prilam 2 tane 1 saat sonra yine kustum.akşam yatarken 1 tane içtim.sabah uyandım bugün daha içmedim henüz ama iyi gibiyim.bir anım bir anımı tutmuyor ki
Midenizde problem falan yok dimi. Kuzenimde 3 ayı geçtikten sonra kusmaya devam etmişti ama gebelik hormonundan değildi. Reflü gibi bir şey çıkmıştı. Sonra geçti tedavi görünce

Çok geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biri bu gerçekten. Inşallah bu defa hiç yara olmaz bol bol emer bebişiniz

Valla ilk olunca insan çok endişe ediyor inşallah bol bol sütümüz olur ya. Her annenin korkulu rüyası olsa gerek

Genetik test, yani bebekteki anne ve babadan geçen veya bölünme sırasında sonradan oluşan kromozom anomalilerine bakılıyor. İkili taramadan daha duyarlı ve garantili bir tarama testi olduğu söyleniyor. Bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldığı gün ikili tarama testini tercih etmedik. 35 yaşında değilim ama ona rağmen nipt(fetal DNA) testi yaptırmayı tercih ettik. Doktorumuz yaşla ilgisi olmadığı görüşünde, her yaşta kromozom anomalisine rastlandığını söylemişti ve riskim olmadığını ama hiç belli olmayacağını söylemişti... Biz de garantiye almak istedik.. tabii en iyisini Allah bilir ama tevekkül etmiş olduk diyelim..

Canım belli oldumu senin cinsiyet? Benim doktorun cihazı silik biraz kiz olabilir dedi ama 1-2 haftaya daha netlesir dedi. Daha önceki gititigim doktorun cihazı netti biraz daha. Bakalim kısmet

Valla ilk olunca insan çok endişe ediyor inşallah bol bol sütümüz olur ya. Her annenin korkulu rüyası olsa gerek
Olur canım inşallah moral dinlenme bol bol su. Bir de ben ilk 10 gün kuru incir suyu içmiştim. 3-5 inciri kaynatıp her gün icirmislerdi. Kötü yanı 10 gün boyunca gram zayiflamadim bakalım bunda nasıl olacak

Olur canım inşallah moral dinlenme bol bol su. Bir de ben ilk 10 gün kuru incir suyu içmiştim. 3-5 inciri kaynatıp her gün icirmislerdi. Kötü yanı 10 gün boyunca gram zayiflamadim bakalım bunda nasıl olacak
Valla şuan en son düşündüğüm olay kilo 51 kiloyla hamile kaldım bakalım kaçla biticek henüz 2 kilo aldım. 6. Aydan sonra daha çok alırsın diyorlar da pek takılmıyorum yeterli bebek sağlıklı olsun. Inşallah doğurunca da böyle düşünürüm psikolojim bozulmaz tavsiyeniz için de çok teşekkür ederim

Merhaba dün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
Geçmiş olsun. Biz ağustosta geçirmiştik. C vitamini varya suya atılan ondan kullanmıştık. Onun dolunca bol zencefil bal limon karıştırıp tüketmiştik bir de bol sıvı almıştık. İnşallah kolay atlatırsınız. Doktorla konuştunuz mu hamilelikte bir risk teşkil ediyor mu?

Zaten düşük kiloyla hamile kalmışsın ve 2 kilo almışsın. Gayet iyi. Son aylar biraz daha fazla alınıyor ama sen yavaş başlamışsın. Çok almazsın. Yani inşallah

Zaten düşük kiloyla hamile kalmışsın ve 2 kilo almışsın. Gayet iyi. Son aylar biraz daha fazla alınıyor ama sen yavaş başlamışsın. Çok almazsın. Yani inşallah
Inşallah öyle olur ama hayırlısı valla artık ya. Hayatım boyunca 55 kiloyu bir kere gördüm o da fazla sürmedi kendi kendime istemeden 6 kilo verdim çalışırken çok kolay kilo alan ve kilo tutan bir yapım yok o yüzden hamileyken de almayacaksam ne zaman alicam diyorum bebeklerimiz sağlıklı olsun da bütün anneler kilo alır verir önemli olan sağlık

Kızlar merak edenler için ikinci kez oğlum oluyor Teoriler bende işe yaramadı maalesef :)) çok şükür iyi sağlıklı bir bebek keyfi de yerinde :)) ilk doğumu sezaryen olan annelere sorum var 15. Haftada olup karın içi acıma yaşayan var mı ? Son 2 saattir karnımın içi acıyor bildiğiniz acaba sezaryenden kaynaklı olabilir mi

Ay bende dün öğrendim %90 kız dedi ailelerle paylaştım gittim WhatsApp durumu da yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…