- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.721
Ben hergun 45 dakika yürüyorum çok iyi geliyor doktor da zorlanmadan yürüyüş yapmak çok iyi demişti.Kızlar günlük yürüyüş falan yapıyor musunuz? Ben 14+2 deyim havalarda malum soğuk. Fazla yürüyüşe çıkamıyorum. Bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum böyle olunca gerçi yemek yaparken falan ayakta vakit gecryorum evim büyük koridorda yürümek bile yürüyüş yerine geçiyordur bana ama sorayim dedim. Ilk zamanlar çok küçüktü yorulmaya korkuyor insan ama havalar açsın bol yürüyüş iyi gelir
Bende kalça ağrısı 9.-10. haftalarda başladı, doktor normalde 12. Haftada verecegi multivitamini o hafta vermisti magnezyum ve kalsiyum ağırlıklı, kullanmaya başladıktan 1 hafta 10 gün sonra azaldi simdi cok nadir hafif oluyo bazen. Topalliyordum resmen çok zorlayiciydiKızlar yarın sabah 9da randevum var en son 6 Mart'ta gitmiştim 15 - 20 gün sonra cinsiyeti belli olur demişti. Aslında Nisan'ın 5ini falan bekleyecektim ama dünden beri ara ara karın ve kasık ağrısı çekiyorum 2 haftadır her adımda canımı yakacak kadar hareketlerimi kısıtlayacak kadar bir kalça ağrısı oluyor resmen bıçak saplıyorlar. Birde gebeliğin başından beri iltihabım vardı fakat ben doktora geçer diye hiç söylemedim şimdi onu da dile getireceğim. Bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle cinsiyeti de öğrenmiş olayım. Bir oğlum var rabbim gönlümdekini biliyor :))
Evren beye mi gidiyorsunuz?Ben rizede doktora gidiyorum, ama doktorum Trabzon da doğum yaptırıyor
Farklı aynı değil onu yaptırınca üçlü dörtlü taramaya gerek kalmıyor ikili taramada güvelinirlik oranı %68 nipt testinde %99Nipt testi ikili test ile aynı mı acaba
Ben güzel havalarda yürüdüm arasıra kendimi çok yormadan şimdi soğuklarda yürümüyorum ama zaten hergün işe gidiyorum havalar ısınsın düzenli yürüyeceğim yine çok yormadan hem sağlıklı hem doğumu kolaylaştırıyormuşKızlar günlük yürüyüş falan yapıyor musunuz? Ben 14+2 deyim havalarda malum soğuk. Fazla yürüyüşe çıkamıyorum. Bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum böyle olunca gerçi yemek yaparken falan ayakta vakit gecryorum evim büyük koridorda yürümek bile yürüyüş yerine geçiyordur bana ama sorayim dedim. Ilk zamanlar çok küçüktü yorulmaya korkuyor insan ama havalar açsın bol yürüyüş iyi gelir
Hem kendi hem çevremdeki arkadaşlarımdan yola çıkarak meme büyüklüğünün sütle hiiicccc alakası yok. Kupkuru memesi olan arkadaşım 2 sene emzirdi, benim normal ölçüde ben de iki sene emzirdim. Ortak tek noktamız ikimizin çocukları da emme refleksi güçlü çocuklardı. Biraz annenin sabrı çabası biraz bebeğin refleksi derken rabbim rızkını veriyor. Bir de en önemlisi moral canımKızlar peki göğüslerinizde değişim var mı? Mesela ben önceden destekli sütyen kullanırdım 80 beden falan ama şimdi bakıyorum da kocaman olmuşlar. Acaba Böyle büyüyünce sütümüz de çok olur muinşallah hepimizin bol bol sütü olur bebisler süt banyosu yapar
İnşallah canım benimİnşallah güzel haberlerle gelirsin. Kalça ağrısı bendede oluyor siyatik ağrı olabilir bende çok araştırdım. Ama doktpr doğru cevabı verir heralde. Enfeksiyonda ağrı yapar
Aynı tarihlerde gitmişiz :)) bu bebekte daha sabırsızım oğlumda bu kadar sık sık gitmiyordum gününü bekliyordum şimdi sabredemiyorum :)))) senin kaçta randevun ? Ay hadi İnşallah öğrenelim yarın yaaCanım bende 6 martta gitmiştim erken demişti doktor. Yarın randevum inşallah öğreniriz yarın paylaşırızsağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişlerimiz
Benimde şuan öyle evin içinde ay ay ayyyy diye geziyorum resmen yarın konuşacağım artık ne veriyorsa versin geçecek gibi değil çünkü. Bende de o haftalarda vardı ama bir süre geçti şimdi tekrar daha kötü olarak döndüBende kalça ağrısı 9.-10. haftalarda başladı, doktor normalde 12. Haftada verecegi multivitamini o hafta vermisti magnezyum ve kalsiyum ağırlıklı, kullanmaya başladıktan 1 hafta 10 gün sonra azaldi simdi cok nadir hafif oluyo bazen. Topalliyordum resmen çok zorlayiciydi
11 gibi ara randevu benimkisi inşallah bakalım Ya benim ilk birde daha bir heyecan oluyorAynı tarihlerde gitmişiz :)) bu bebekte daha sabırsızım oğlumda bu kadar sık sık gitmiyordum gününü bekliyordum şimdi sabredemiyorum :)))) senin kaçta randevun ? Ay hadi İnşallah öğrenelim yarın yaa
Yiyebiliyosan yoğurt bol ye, bademde kalsiyum çokmuş bide magnezyum icin hergun bir şişe maden suyu öneriliyor ben henuz bunları tüketemiyorum multivitaminle idare ediyorumBenimde şuan öyle evin içinde ay ay ayyyy diye geziyorum resmen yarın konuşacağım artık ne veriyorsa versin geçecek gibi değil çünkü. Bende de o haftalarda vardı ama bir süre geçti şimdi tekrar daha kötü olarak döndü
2 haziran verdi tarihi bana. 22 den sonra oluyordu sanirimDoktoru detaylı için tarih veren oldu mu? 19. Hafta bitimine verdi bana erken gibi geldi sanki.
Naptiniz haber verin bizeKızlar yarın sabah 9da randevum var en son 6 Mart'ta gitmiştim 15 - 20 gün sonra cinsiyeti belli olur demişti. Aslında Nisan'ın 5ini falan bekleyecektim ama dünden beri ara ara karın ve kasık ağrısı çekiyorum 2 haftadır her adımda canımı yakacak kadar hareketlerimi kısıtlayacak kadar bir kalça ağrısı oluyor resmen bıçak saplıyorlar. Birde gebeliğin başından beri iltihabım vardı fakat ben doktora geçer diye hiç söylemedim şimdi onu da dile getireceğim. Bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle cinsiyeti de öğrenmiş olayım. Bir oğlum var rabbim gönlümdekini biliyor :))
EvetEvren beye mi gidiyorsunuz?
Oofff çok geçmiş olsun yaaa. Babamda biz limon sıkıp içine sarımsak rendeleyip bol bol yedirdik iyi geldi. Bir de bol meyve ye bir şey kalmazMerhabadün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
Canım bnm goğuslerim normalboyuttadır ilkk gebeliğimde de hamileyken kocaman olmuştu ama bebeğim iyi emmesine rağmen sütüm hep çok az oldu bnm 2 ay goğus ucu yaram geçmedi hep ağlayarak emzirdim belki ondandır bilmiorum ama bence boyutla alakası yok.bide bu sefer doğum dan 1 ay önce goğus ucu kremi surmeye başlıyacağım inş bu sefer yara olmaz.Kızlar peki göğüslerinizde değişim var mı? Mesela ben önceden destekli sütyen kullanırdım 80 beden falan ama şimdi bakıyorum da kocaman olmuşlar. Acaba Böyle büyüyünce sütümüz de çok olur muinşallah hepimizin bol bol sütü olur bebisler süt banyosu yapar
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DUYDUĞUMA GÖRE BOL C VİTAMİNİ PORTAKAL LİMON TÜKETMENİZMerhabadün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
Dün öğlen içtim prilam 2 tane 1 saat sonra yine kustum.akşam yatarken 1 tane içtim.sabah uyandım bugün daha içmedim henüz ama iyi gibiyim.bir anım bir anımı tutmuyor kiÇok mu kusuyosun? Ben de devam ediyorum icmedigim gün iyi degilim, biraz kendimi iyi hissetsem icmesem mi diyorum ama cesaret edemiyorum. Hic kusmadim bu zamana kadar ama bulanti da cok yorucu oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?