2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay bende dün öğrendim %90 kız dedi ailelerle paylaştım gittim WhatsApp durumu da yaptım
Haydi bakalım inşallah doğru çıkar. Banada 14+2 deyim kiz dedi Bu gun ama 1-2haftaya dahada netlesir dedi. kiz cok istiyorum valla ne yalan soylıyım sağlıklı sıhhatli olsun ama içinden kalbimden geçen kiz

Merhaba, doktorunuz erkek dediğinde pipi falan gösterdi mi? emin olarak mı söyler acaba? Kaçıncı haftadaydınız?
Ben 3 gün önce başka Bi doktora gitmiştim bana erkeğe benziyor demişti pipi falanda göstermedi hiç. biz sorduğumuzda ama belli değil 2 hafta sonra belli olu ir dedi. Pek güvendiğim Bi doktor değildi. Dün kendi doktorumda 2 li test randevum vardı hem de perinatolog kendisi biz sormadan %90 kız dedi 12+5 dim dün.

Ayy inşallah öyle olur. Doktorum korkma dedi ama ben gene de kafama taktım biraz. Her ohh artık dediğimde bişey çıkıyor. Peki siz şuan kaç haftalık oldunuz?
Ben bugün 15 hafta 5 günlüğüm.Aynen ben de ne zaman oh desem bir şey çıkıyor.2 li testi yaptırmam stres yaşamak istemiyorum dediğim zaman da bu bant çıktı ama şimdi kese büyüdükçe çok kenarda kalmış.Önümûzdeki kontrolde hiç görmem inşallah

17. Haftamdayim canım ama bu haftaya kadar karın içi acısı yaşamadım. Kasik ağrısı oldu

Hayırlı olsun bebiş in canım :) teori derken hangi teoriler canım şuan bnde teoriler arası kalmış durumdayım

Haydi bakalım inşallah doğru çıkar. Banada 14+2 deyim kiz dedi Bu gun ama 1-2haftaya dahada netlesir dedi. kiz cok istiyorum valla ne yalan soylıyım sağlıklı sıhhatli olsun ama içinden kalbimden geçen kiz
Yaaa inşallah kız olur o zaman ben de hep kız istiyordum dün 2 li testte söyledi umarım değişmez yüzde 90 dedi ama insan çok isteyince korkuyor değişir mi diye benim usg fotolarına nub bakmıştık kız gibi düşünmüştüm inşaşlah seninde öyledir. Teoriler tuttu bende

Ne güzel erken öğrenmişsin canım, evet benimki 13+1 olmasına rağmen kesin konuşamadı dr kendi doktorum değildi, ondan mı üstünkörü baktı acaba bilmiyorum kendi doktoruma randevum 3 hafta sonra ama iki haftaya fetal dna sonucundan öğrenirim gibime geliyor... zaman bekleyince neden geçmiyor!!

75-80 kullanıyordum ama büyümüşler ve 80 numara çook sıktırıyor

Bazen göstermiyorlar benimkinin hep sırtı dönüktü. Fetal dna daha net sonuç veriyor ben dün ikili yaptırdım ense 1.3 çıktı kan da aldılar kanı bekliyorum inşallah iyi gelir. Kandanda belli oluyormuş cinsiyet bbetadaki. Ama senin net belli olur zaten fetal de kendi doktorun olmayınca üstğnkörü bakıyorlar 3 gün önce bende başka doktora gittim erkeğe benzettim dedi bu zaman hiç geçmiyor ki bacım

Hayırlı olsun bebiş in canım :) teori derken hangi teoriler canım şuan bnde teoriler arası kalmış durumdayım
Ben ilk keseye göre ramzi baktım 7 haftalıkken 11 haftalıkken falanda nub baktım hepsi kız diyordu eğer doktor ya olmazsa teoriler tuttu bende

Merhaba dün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
ben geçirdiğimde hamile değildim. sigara içmediğim halde ağır geçirdim. kilo ve herhangi bir kronik rahatsızlığım da yok.
inşallah sular seller gibi hemencik atlatırsınız. bol su için kekik yağı alıp suya damlatmıştım. çok iyi gelmişti. ama gebelikte nasıl olur kekik ve türevi tabi doktor bilir. gelmiş geçmiş olsun

Ayy inşAllah yalandan bakmıştır yaa çok sevindim kesinlikle geçmiyor, beklemesek ışık hızıyla geçer ama neyse sağlık olsun da ense kalınlığını bile söylemedi bana o dr sadece iyi dedi, organları oluşmuş dedi vs.. sabretmek ne kadar yıpratıcı gerçekten, ya da ben çok sabırlıymışım anlamadım

Ay canim inşallah senin de kiz olur 2 li de erken demişti doktor bisey söylemedi bize. Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah kiz esya falan almak daha kolay hem ben susluyum biraz sarisinim herkes kiz yakıştırdı keşke kiz olsa diye. Kafama girdi iyice bu düşünce. Çin takvimi de kiz ama kısmet bakalım

kaç sene oldu sezeryan olalı? onunla da alakalı olabilir. benim on sene oldu. arada adet sancısına benzer ağrım oluyor.
hayırlı olsun bu arada sağlık selametle kavuşun...

Merhaba dün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
Canım çok geçmiş olsun. Ben tedaviden 1 ay önce geçirmiştim. Herhangi bir rahatsziligimda yoktu. Ilaclarranmidir nedir ağır geçti ilk hafta. Ama pirtakal mandalina meyve belki iyi gelir. Birde c vitaminli efervesan kullandım hergun. Dikkat et kendine. Ilacta kullanmistm ben ama sen kullanamazsin sımdi böyle doğal gıdalarla gecer inşallah cabuk.doktor hamilelikte multivitamin verdiyse falan onları da icebilrisin.

AA çok üstün körü birde kendi doktorun daha iyi ilgilenir inşallah kalbine göre verir Allah haber ver mutlaka valla sabırla bekliyoruz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…