- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.761
OoEvetikinci oğlum oluyor :))
Haydi bakalım inşallah doğru çıkar. Banada 14+2 deyim kiz dedi Bu gun ama 1-2haftaya dahada netlesir dedi.Ay bende dün öğrendim %90 kız dedi ailelerle paylaştımgittim WhatsApp durumu da yaptım
Ben 3 gün önce başka Bi doktora gitmiştim bana erkeğe benziyor demişti pipi falanda göstermedi hiç. biz sorduğumuzda ama belli değil 2 hafta sonra belli olu ir dedi. Pek güvendiğim Bi doktor değildi. Dün kendi doktorumda 2 li test randevum vardı hem de perinatolog kendisi biz sormadan %90 kız dediMerhaba, doktorunuz erkek dediğinde pipi falan gösterdi mi?emin olarak mı söyler acaba? Kaçıncı haftadaydınız?
Ben bugün 15 hafta 5 günlüğüm.Aynen ben de ne zaman oh desem bir şey çıkıyor.2 li testi yaptırmam stres yaşamak istemiyorum dediğim zaman da bu bant çıktı ama şimdi kese büyüdükçe çok kenarda kalmış.Önümûzdeki kontrolde hiç görmem inşallahAyy inşallah öyle olur. Doktorum korkma dedi ama ben gene de kafama taktım biraz. Her ohh artık dediğimde bişey çıkıyor. Peki siz şuan kaç haftalık oldunuz?
Bende 80 takıyordum 85 oldu dediğin gibi dolu dolu silikonlu gibi ççok güzel hiç değilmeseler keşkeBenimkiler buyuktu zaten 90 takiyorum smdi 95 oldular bide boyle dolu dolu slikonlu gibi duruyorlar
17. Haftamdayim canım ama bu haftaya kadar karın içi acısı yaşamadım. Kasik ağrısı olduKızlar merak edenler için ikinci kez oğlum oluyorTeoriler bende işe yaramadı maalesef :)) çok şükür iyi sağlıklı bir bebek keyfi de yerinde :)) ilk doğumu sezaryen olan annelere sorum var 15. Haftada olup karın içi acıma yaşayan var mı ? Son 2 saattir karnımın içi acıyor bildiğiniz acaba sezaryenden kaynaklı olabilir mi
Bnmki 23 olmua oluyor acaba cokmu gecBiraz araştırdım 18-23 haftaları arasında yapılıyormuş. İçim rahatladı böylece.
Hayırlı olsun bebiş in canım :) teori derken hangi teoriler canım şuan bnde teoriler arası kalmış durumdayımKızlar merak edenler için ikinci kez oğlum oluyorTeoriler bende işe yaramadı maalesef :)) çok şükür iyi sağlıklı bir bebek keyfi de yerinde :)) ilk doğumu sezaryen olan annelere sorum var 15. Haftada olup karın içi acıma yaşayan var mı ? Son 2 saattir karnımın içi acıyor bildiğiniz acaba sezaryenden kaynaklı olabilir mi
Yaaa inşallah kız olur o zaman ben de hep kız istiyordum dün 2 li testte söyledi umarım değişmez yüzde 90 dedi ama insan çok isteyince korkuyor değişir mi diyeHaydi bakalım inşallah doğru çıkar. Banada 14+2 deyim kiz dedi Bu gun ama 1-2haftaya dahada netlesir dedi.kiz cok istiyorum valla ne yalan soylıyım sağlıklı sıhhatli olsun ama içinden kalbimden geçen kiz
Ne güzel erken öğrenmişsin canım, evetBen 3 gün önce başka Bi doktora gitmiştim bana erkeğe benziyor demişti pipi falanda göstermedi hiç. biz sorduğumuzda ama belli değil 2 hafta sonra belli olu ir dedi. Pek güvendiğim Bi doktor değildi. Dün kendi doktorumda 2 li test randevum vardı hem de perinatolog kendisi biz sormadan %90 kız dedi12+5 dim dün.
75-80 kullanıyordum ama büyümüşler ve 80 numara çook sıktırıyorKızlar peki göğüslerinizde değişim var mı? Mesela ben önceden destekli sütyen kullanırdım 80 beden falan ama şimdi bakıyorum da kocaman olmuşlar. Acaba Böyle büyüyünce sütümüz de çok olur muinşallah hepimizin bol bol sütü olur bebisler süt banyosu yapar
Bazen göstermiyorlarNe güzel erken öğrenmişsin canım, evetbenimki 13+1 olmasına rağmen kesin konuşamadı dr kendi doktorum değildi, ondan mı üstünkörü baktı acaba bilmiyorum kendi doktoruma randevum 3 hafta sonra ama iki haftaya fetal dna sonucundan öğrenirim gibime geliyor... zaman bekleyince neden geçmiyor!!
Ben ilk keseye göre ramzi baktım 7 haftalıkken 11 haftalıkken falanda nub baktım hepsi kız diyordu eğer doktor ya olmazsa teoriler tuttu bendeHayırlı olsun bebiş in canım :) teori derken hangi teoriler canım şuan bnde teoriler arası kalmış durumdayım
ben geçirdiğimde hamile değildim. sigara içmediğim halde ağır geçirdim. kilo ve herhangi bir kronik rahatsızlığım da yok.Merhabadün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
Ayy inşAllah yalandan bakmıştır yaa çok sevindimBazen göstermiyorlarbenimkinin hep sırtı dönüktü. Fetal dna daha net sonuç veriyor ben dün ikili yaptırdım ense 1.3 çıktı kan da aldılar kanı bekliyorum inşallah iyi gelir. Kandanda belli oluyormuş cinsiyet bbetadaki. Ama senin net belli olur zaten fetal de kendi doktorun olmayınca üstğnkörü bakıyorlar 3 gün önce bende başka doktora gittim erkeğe benzettim dedi bu zaman hiç geçmiyor ki bacım
Ay canim inşallah senin de kiz olurYaaa inşallah kız olur o zaman ben de hep kız istiyordum dün 2 li testte söyledi umarım değişmez yüzde 90 dedi ama insan çok isteyince korkuyor değişir mi diyebenim usg fotolarına nub bakmıştık kız gibi düşünmüştüm inşaşlah seninde öyledir. Teoriler tuttu bende
oyyy ne güzel haber maşallah, sağlıkla gelsin inşallahÇok şükür sağlıklı kilosu 114 gram boyu 12.5 cm Erkek bir bebek :)))oğlum erkek olsun çok istiyordu rabbim ona arkadaş gönderdi :) kızların teori bende tutmadı
kaç sene oldu sezeryan olalı? onunla da alakalı olabilir. benim on sene oldu. arada adet sancısına benzer ağrım oluyor.Kızlar merak edenler için ikinci kez oğlum oluyorTeoriler bende işe yaramadı maalesef :)) çok şükür iyi sağlıklı bir bebek keyfi de yerinde :)) ilk doğumu sezaryen olan annelere sorum var 15. Haftada olup karın içi acıma yaşayan var mı ? Son 2 saattir karnımın içi acıyor bildiğiniz acaba sezaryenden kaynaklı olabilir mi
Canım çok geçmiş olsun. Ben tedaviden 1 ay önce geçirmiştim. Herhangi bir rahatsziligimda yoktu. Ilaclarranmidir nedir ağır geçti ilk hafta. Ama pirtakal mandalina meyve belki iyi gelir. Birde c vitaminli efervesan kullandım hergun. Dikkat et kendine. Ilacta kullanmistm ben ama sen kullanamazsin sımdi böyle doğal gıdalarla gecer inşallah cabuk.doktor hamilelikte multivitamin verdiyse falan onları da icebilrisin.Merhabadün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
AA çok üstün körü birde kendi doktorun daha iyi ilgilenir inşallah kalbine göre verir Allah haber ver mutlakaAyy inşAllah yalandan bakmıştır yaa çok sevindimkesinlikle geçmiyor, beklemesek ışık hızıyla geçer ama neyse sağlık olsun da ense kalınlığını bile söylemedi bana o dr sadece iyi dedi, organları oluşmuş dedi vs.. sabretmek ne kadar yıpratıcı gerçekten, ya da ben çok sabırlıymışım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?