2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimkiler buyuktu zaten 90 takiyorum smdi 95 oldular bide boyle dolu dolu slikonlu gibi duruyorlar

Benimkiler buyuktu zaten 90 takiyorum smdi 95 oldular bide boyle dolu dolu slikonlu gibi duruyorlar
Maşallah bolca süt olur inşallah benim küçüktü ama şimdi gerçekten silikon yaptırmış gibi yuvarlak dolgun duruyor ben bile şaşırdım yani ilk gebelik olduğu için acaba süt olur mu yoksa sadece görünüş mü onu merak ediyorum

Biz nipt testi ile öğrendik kesin olduğu için herkese duyurduk kızımız olacak diyerek
Bende kızım olacak demek cok istiyorum hep hayalimdi kız annesi olmak birde oğlum var çok sükür o da benim canim tabiki 2 haftacik daha sabir diyorum kendime boylece haftalarda ilerlemis oluyor

İlk gebeligimde yine buyumustu ama bukadar degil ve ben oglumu 4 ay emzrdim sütüm gelmedi bunda daha dolgun daha buyuduler bakalm belli olacak insallah süt olur

Ah keske sütle orantılı olsa benim annemle halam ayni aylarda doğum yapmış halamın göğsü küçük kendisi zayif annemin de tam tersi dolgunmus ama halamin foşur foşurmuş annemin azmış hep biraz nasip işi heralde biraz da genetik olabilir diye düşünüyorum.. benim zaten ortadan biraz büyüktü şimdi özellikle ucunun renkli kısmı büyüdü ve biraz koyulasti gibi farkediyorum ben, bikac sutyenim rahatsiz etmeye basladi yenilerini almam lazım

Benimde küçüktür normalde şimdiden 1 beden büyüdü
Büyüklükle alakası yok sütün diye duymuştum tecrübelilerden

O zaman hayırlısı diyelim annem beni 9 ay emzirmiş ablam yeğenimi 3 ay emzirdi mesela bakalım bana nasıl olacak bekleyip göreceğiz artık bende yavaş yavaş almaya başlayacağım yenilerini

Kızlar yarın sabah 9da randevum var en son 6 Mart'ta gitmiştim 15 - 20 gün sonra cinsiyeti belli olur demişti. Aslında Nisan'ın 5ini falan bekleyecektim ama dünden beri ara ara karın ve kasık ağrısı çekiyorum 2 haftadır her adımda canımı yakacak kadar hareketlerimi kısıtlayacak kadar bir kalça ağrısı oluyor resmen bıçak saplıyorlar. Birde gebeliğin başından beri iltihabım vardı fakat ben doktora geçer diye hiç söylemedim şimdi onu da dile getireceğim. Bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle cinsiyeti de öğrenmiş olayım. Bir oğlum var rabbim gönlümdekini biliyor :))

Genstar laboratuvar da yaptırdık bir hafta sonra çıktı sonuç doktorum arayıp söyledi inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar
Çok teşekkür ederim ne güzel kısa sürede almışsınız sonucu.. bizimki yurtdışına gittiği için 14 haftada çıkarmış...Amin, inşAllah sağolun

Inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Kalça ağrısı bendede oluyor siyatik ağrı olabilir bende çok araştırdım. Ama doktpr doğru cevabı verir heralde. Enfeksiyonda ağrı yapar

Kızlar günlük yürüyüş falan yapıyor musunuz? Ben 14+2 deyim havalarda malum soğuk. Fazla yürüyüşe çıkamıyorum. Bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum böyle olunca gerçi yemek yaparken falan ayakta vakit gecryorum evim büyük koridorda yürümek bile yürüyüş yerine geçiyordur bana ama sorayim dedim. Ilk zamanlar çok küçüktü yorulmaya korkuyor insan ama havalar açsın bol yürüyüş iyi gelir

Havalar soğuk olduğu için bende çıkamıyorum. Aslında cok uzun uzadiya yurumek de bel ağrısı yapiyor bende ama inşallah havalar ısınınca yürüyeceğim.

Canım bende 6 martta gitmiştim erken demişti doktor. Yarın randevum inşallah öğreniriz yarın paylaşırız sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…