- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.701
Nipt testini nereye yaptırmıştınız ve kaç günde geldi sonucunuz? Ben de iki gün önce kan verdim, yine zaman geçmiyorBiz nipt testi ile öğrendik kesin olduğu için herkese duyurduk kızımız olacak diyerek
Benimkiler buyuktu zaten 90 takiyorum smdi 95 oldular bide boyle dolu dolu slikonlu gibi duruyorlarKızlar peki göğüslerinizde değişim var mı? Mesela ben önceden destekli sütyen kullanırdım 80 beden falan ama şimdi bakıyorum da kocaman olmuşlar. Acaba Böyle büyüyünce sütümüz de çok olur muinşallah hepimizin bol bol sütü olur bebisler süt banyosu yapar
Allah gönlüne göre versin inşallah canım sağlıkla mutlulukla
Maşallah bolca süt olur inşallahBenimkiler buyuktu zaten 90 takiyorum smdi 95 oldular bide boyle dolu dolu slikonlu gibi duruyorlar
Bende kızım olacak demek cok istiyorum hep hayalimdi kız annesi olmak birde oğlum var çok sükür o da benim canim tabiki 2 haftacik daha sabir diyorum kendime boylece haftalarda ilerlemis oluyorBiz nipt testi ile öğrendik kesin olduğu için herkese duyurduk kızımız olacak diyerek
İlk gebeligimde yine buyumustu ama bukadar degil ve ben oglumu 4 ay emzrdim sütüm gelmedi bunda daha dolgun daha buyuduler bakalm belli olacak insallah süt olurMaşallah bolca süt olur inşallahbenim küçüktü ama şimdi gerçekten silikon yaptırmış gibi yuvarlak dolgun duruyor ben bile şaşırdım yani ilk gebelik olduğu için acaba süt olur mu yoksa sadece görünüş mü onu merak ediyorum
Genstar laboratuvar da yaptırdık bir hafta sonra çıktı sonuç doktorum arayıp söyledi inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkarNipt testini nereye yaptırmıştınız ve kaç günde geldi sonucunuz? Ben de iki gün önce kan verdim, yine zaman geçmiyor
Ayy hadi inşallah bol bol sütümüz olurİlk gebeligimde yine buyumustu ama bukadar degil ve ben oglumu 4 ay emzrdim sütüm gelmedi bunda daha dolgun daha buyuduler bakalm belli olacak insallah süt olur
Nipt testi ikili test ile aynı mı acabaGenstar laboratuvar da yaptırdık bir hafta sonra çıktı sonuç doktorum arayıp söyledi inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar
Ah keske sütle orantılı olsaKızlar peki göğüslerinizde değişim var mı? Mesela ben önceden destekli sütyen kullanırdım 80 beden falan ama şimdi bakıyorum da kocaman olmuşlar. Acaba Böyle büyüyünce sütümüz de çok olur muinşallah hepimizin bol bol sütü olur bebisler süt banyosu yapar
Benimde küçüktür normalde şimdiden 1 beden büyüdüKızlar peki göğüslerinizde değişim var mı? Mesela ben önceden destekli sütyen kullanırdım 80 beden falan ama şimdi bakıyorum da kocaman olmuşlar. Acaba Böyle büyüyünce sütümüz de çok olur muinşallah hepimizin bol bol sütü olur bebisler süt banyosu yapar
O zaman hayırlısı diyelimAh keske sütle orantılı olsabenim annemle halam ayni aylarda doğum yapmış halamın göğsü küçük kendisi zayif annemin de tam tersi dolgunmus ama halamin foşur foşurmuş annemin azmış hep biraz nasip işi heralde biraz da genetik olabilir diye düşünüyorum.. benim zaten ortadan biraz büyüktü şimdi özellikle ucunun renkli kısmı büyüdü ve biraz koyulasti gibi farkediyorum ben, bikac sutyenim rahatsiz etmeye basladi yenilerini almam lazım
Çok teşekkür ederimGenstar laboratuvar da yaptırdık bir hafta sonra çıktı sonuç doktorum arayıp söyledi inşallah sizin sonuçlar da iyi çıkar
Inşallah çok güzel haberlerle gelirsinizKızlar yarın sabah 9da randevum var en son 6 Mart'ta gitmiştim 15 - 20 gün sonra cinsiyeti belli olur demişti. Aslında Nisan'ın 5ini falan bekleyecektim ama dünden beri ara ara karın ve kasık ağrısı çekiyorum 2 haftadır her adımda canımı yakacak kadar hareketlerimi kısıtlayacak kadar bir kalça ağrısı oluyor resmen bıçak saplıyorlar. Birde gebeliğin başından beri iltihabım vardı fakat ben doktora geçer diye hiç söylemedim şimdi onu da dile getireceğim. Bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle cinsiyeti de öğrenmiş olayım. Bir oğlum var rabbim gönlümdekini biliyor :))
İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Kalça ağrısı bendede oluyor siyatik ağrı olabilir bende çok araştırdım. Ama doktpr doğru cevabı verir heralde. Enfeksiyonda ağrı yaparKızlar yarın sabah 9da randevum var en son 6 Mart'ta gitmiştim 15 - 20 gün sonra cinsiyeti belli olur demişti. Aslında Nisan'ın 5ini falan bekleyecektim ama dünden beri ara ara karın ve kasık ağrısı çekiyorum 2 haftadır her adımda canımı yakacak kadar hareketlerimi kısıtlayacak kadar bir kalça ağrısı oluyor resmen bıçak saplıyorlar. Birde gebeliğin başından beri iltihabım vardı fakat ben doktora geçer diye hiç söylemedim şimdi onu da dile getireceğim. Bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle cinsiyeti de öğrenmiş olayım. Bir oğlum var rabbim gönlümdekini biliyor :))
Havalar soğuk olduğu için bende çıkamıyorum. Aslında cok uzun uzadiya yurumek de bel ağrısı yapiyor bende ama inşallah havalar ısınınca yürüyeceğim.Kızlar günlük yürüyüş falan yapıyor musunuz? Ben 14+2 deyim havalarda malum soğuk. Fazla yürüyüşe çıkamıyorum. Bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum böyle olunca gerçi yemek yaparken falan ayakta vakit gecryorum evim büyük koridorda yürümek bile yürüyüş yerine geçiyordur bana ama sorayim dedim. Ilk zamanlar çok küçüktü yorulmaya korkuyor insan ama havalar açsın bol yürüyüş iyi gelir
Canım bende 6 martta gitmiştim erken demişti doktor. Yarın randevum inşallah öğreniriz yarın paylaşırızKızlar yarın sabah 9da randevum var en son 6 Mart'ta gitmiştim 15 - 20 gün sonra cinsiyeti belli olur demişti. Aslında Nisan'ın 5ini falan bekleyecektim ama dünden beri ara ara karın ve kasık ağrısı çekiyorum 2 haftadır her adımda canımı yakacak kadar hareketlerimi kısıtlayacak kadar bir kalça ağrısı oluyor resmen bıçak saplıyorlar. Birde gebeliğin başından beri iltihabım vardı fakat ben doktora geçer diye hiç söylemedim şimdi onu da dile getireceğim. Bol bol dua edin bana hayırlı haberlerle cinsiyeti de öğrenmiş olayım. Bir oğlum var rabbim gönlümdekini biliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?