2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşAllah dünkü çok net konuştu biz sormadan cinsiyet dedi bize bende bayılıyorum kız eşyalarına hep gözüm onlarda valla inşallah seninde kız olur gönlüne göre olur. Çin takvimi bana erkek dedi ama benimki tüp bebek olduğu için pek günü uymuyor onu yapamadım ben

Kızlar Pendik civarında olup da özel ebe tutmayı düşünen yada tutanınız var mı

kaç sene oldu sezeryan olalı? onunla da alakalı olabilir. benim on sene oldu. arada adet sancısına benzer ağrım oluyor.
hayırlı olsun bu arada sağlık selametle kavuşun...
4,5 sene oldu ama bugün gerçekten aşırı bir karnımın içi acıyor resmen doktora da bugün gittim birde bir sıkıntı olsa söylerdi. Amin inşallah canım benimm

Inşallah tekrar haberleşelim diğer kontrolde hayırlısıyla bakalım Allah gönlümüze gore sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

Benim 8 yıl oldu sezaryen. Ama hiç ağrım olmuyor. Sizinki de geçici bir şeydir büyük ihtimal

Kızlar ne güzel bir bir cinsiyet haberi veriyoruz, zamanı gelince sırayla doguma gidicez, kimimiz dicek benim sancılar başladı galiba sıklaşıyo ben hastaneye gidiyorum dua edin, kimimiz ben sezeryan günü aldım yarın bu saatlerde doguma gircem falan dicek bir bir kucağımıza alıcaz yavrularımızı insallah hayali bile nasıl heyecan verici dimi

Basladilar bile ama benkmhsouma gidiyo tabi isim dusunduk ama net deil aklimizda 3 isim var Masal Melina ve Ceylinn sizin varmi aklinzda bi isim
Biz nasip olursa koycaz netleşti ismi Umay olcak inşallah masal ve Ceylin de çok güzel melina yı ilk defa duydum bunlar dışında sevdiğim isimler Yade özgü ekin falanda vardı ama umayı eşimde çok beğendi onu seçtik

Evet Umay da cok guzelmis Melina ismi bal anlamina geliyomus yunancada benim sadece soylenişi cok hosuma gitti kulaga hos geliyo ama buyuk ihtimal Ceylin olucak gibi bakalm hayrlsii insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…