- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.801
Ayy inşeAllah inşeAllahKızlar ne güzel bir bir cinsiyet haberi veriyoruz, zamanı gelince sırayla doguma gidicez, kimimiz dicek benim sancılar başladı galiba sıklaşıyo ben hastaneye gidiyorum dua edin, kimimiz ben sezeryan günü aldım yarın bu saatlerde doguma gircem falan dicek bir bir kucağımıza alıcaz yavrularımızı insallahhayali bile nasıl heyecan verici dimi
Merhaba Ankara’daki şehir hastanesine mi gitmiştinizBnm gittigim hastanede deevlete bagli ama ultrasonu cok netti.:) hatta sehir hastanesi oldugu icin son teknoloji cihazlari var.
Aynı şey canım evetCanım bu nipt testi bu DNA testleri gibi mi? Biz fetal dna yaptıracaktık.doktora gittik 35 yaş üstüne öneriyorum dedi.sonra haftaya gelin dedi gittik bana bu bir tanı testi değil dedi.3500 tl idi biz parası önemli değil içimiz rahat etsin dedik bizi gönderdi 2 gün sonra gelin eminseniz yapalım dedi.bizde vazgeçtik yaptırmadık.bu nipt testide böyle bişey mi
Frei öil kesinlikle. Tabi genetik ama azalır en azındanKızlarrr çatlak oluşmasın diye kullandığınız bir şeyler var mı? Mesela tecrübeli anneler daha önce neler yaptı ya da benim gibi ilk olanlar ne düşünüyorben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama reklama girmeyecekse eger mustela'nın yağını da tavsiye ediyorlar. Kimileri de ne yaparsan yap eğer genetikte varsa eninde sonunda çatlıyor diyorlar annemi bilmiyorum ama ablamda baya çatlak vardı 18 kilo almıştı hamilelik boyunca.
Teşekkür ederimFrei öil kesinlikle. Tabi genetik ama azalır en azından
Kızlarrr çatlak oluşmasın diye kullandığınız bir şeyler var mı? Mesela tecrübeli anneler daha önce neler yaptı ya da benim gibi ilk olanlar ne düşünüyorben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama reklama girmeyecekse eger mustela'nın yağını da tavsiye ediyorlar. Kimileri de ne yaparsan yap eğer genetikte varsa eninde sonunda çatlıyor diyorlar annemi bilmiyorum ama ablamda baya çatlak vardı 18 kilo almıştı hamilelik boyunca.
Valla ben bazen her gün bazen duştan duşa sürüyorum aklıma geldikçe yaniValla ben elşeri kılın yarılan biriyim. Nemlendirici olarak bş vücut losyonu almıştım. Doğal Erikli gimdes sertifikalı falan ellerime çok iyi geldi güzel nemlendiriyor vücuda da etkisi güzel olur diye ona geçtim ama hergün mü sürmek gerek en azından son zamanlara gelmeden demi hergün sürmeliyiz
Çok sağolun, c ve d vitaminleri var limon sirke sarımsak bol Bol tüketiyorum ateşli ve vucut ağrısı yaptı. Doktoruma görüştüm dinlen bol sıvı tüket dediGeçmiş olsun. Biz ağustosta geçirmiştik. C vitamini varya suya atılan ondan kullanmıştık. Onun dolunca bol zencefil bal limon karıştırıp tüketmiştik bir de bol sıvı almıştık. İnşallah kolay atlatırsınız. Doktorla konuştunuz mu hamilelikte bir risk teşkil ediyor mu?
Hamd olsun vücudumda öyle birşey yokValla ben bazen her gün bazen duştan duşa sürüyorum aklıma geldikçe yaniartık alarm kurup her gün süreceğim hem vücut nemli kalsın hem çatlasa bile daha hızlı toparlasın diye. Ben zaten normalde de pul pul dökülen biriyim özellikle karın bölgem
Ay o bende de var ya en başından beri üşüyorum yaz gelse de rahat etsekHamd olsun vücudumda öyle birşey yokben hamilelikle ısınamadım bir türlü hep üşüyorum. O yüzden açılıp soğuk krem sürrmem ama yazın olabilir ah şükür sıcaklar geliyor
İçiniz rahat etmeyecekse 1 hafta önceye randevu alın isterseniz. Ama çok geç olsa o tarihi vermezdi ya doktorunuz.Bnmki 23 olmua oluyor acaba cokmu gec
İnşallah hemen atlatırsınız. Tekrar çok geçmiş olsun.Çok sağolun, c ve d vitaminleri var limon sirke sarımsak bol Bol tüketiyorum ateşli ve vucut ağrısı yaptı. Doktoruma görüştüm dinlen bol sıvı tüket dedi
Maşallah ne güzel haberler almışsınızSelam kızlar, dün dr kontrolüm vardı, 3lü test için kan verecektim ama dr önce bir bebeği görelim dedi, ultrasonda baya inceledik, bel açıklığı yok, beyin gelişimi de gayet yerinde 3lü teste gerek yok dedi, çok rahatladık gerçekten
bu arada bebişim 150gr olmuş, bağdaş kurmuş oturuyorducinsiyeti tekrar teyit etmek istedi ama bir türlü göremedi dr.
bir de plasenta previa tanılandı, plasentam tam rahim ağzı kenarına konumlanmış, ağır egzersiz, çok uzun süre ayakta durma ve üst üste çok sık cinsel ilişki olursa kanama olabilir bunlara dikkat et dediinşallah ilerleyen süreçte yukarı doğru kayar.
müjdeler olsun ki muhteşem mide yanmalarım başladı, can dostum gaviskon ve kalsiyum magnezyum takviyelerini de yazdı.
veee üç gündür bebeği hissedebiliyorum kuvvetli ve şüpheye yer kalmayacak şekilde
bizde durumlar böyle kızlar 16+3ten bildiriyorum
Ayyy bende şuan tam 16+3 ümSelam kızlar, dün dr kontrolüm vardı, 3lü test için kan verecektim ama dr önce bir bebeği görelim dedi, ultrasonda baya inceledik, bel açıklığı yok, beyin gelişimi de gayet yerinde 3lü teste gerek yok dedi, çok rahatladık gerçekten
bu arada bebişim 150gr olmuş, bağdaş kurmuş oturuyorducinsiyeti tekrar teyit etmek istedi ama bir türlü göremedi dr.
bir de plasenta previa tanılandı, plasentam tam rahim ağzı kenarına konumlanmış, ağır egzersiz, çok uzun süre ayakta durma ve üst üste çok sık cinsel ilişki olursa kanama olabilir bunlara dikkat et dediinşallah ilerleyen süreçte yukarı doğru kayar.
müjdeler olsun ki muhteşem mide yanmalarım başladı, can dostum gaviskon ve kalsiyum magnezyum takviyelerini de yazdı.
veee üç gündür bebeği hissedebiliyorum kuvvetli ve şüpheye yer kalmayacak şekilde
Maşallah ya ne kadar güzel haberlerSelam kızlar, dün dr kontrolüm vardı, 3lü test için kan verecektim ama dr önce bir bebeği görelim dedi, ultrasonda baya inceledik, bel açıklığı yok, beyin gelişimi de gayet yerinde 3lü teste gerek yok dedi, çok rahatladık gerçekten
Devlete bagli gittigim yer sanirim oyle bi şansim yok.ama organlarin tam gelisimini tamamlamasi acisindan boyle veriyor sanirim baktimda oglumdada oyle gitmisimİçiniz rahat etmeyecekse 1 hafta önceye randevu alın isterseniz. Ama çok geç olsa o tarihi vermezdi ya doktorunuz.
Olabilir bazı yerlerde de 18-24 arası yazıyor Sizinde geç olmuyor zaten.Devlete bagli gittigim yer sanirim oyle bi şansim yok.ama organlarin tam gelisimini tamamlamasi acisindan boyle veriyor sanirim baktimda oglumdada oyle gitmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?