2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayy inşeAllah inşeAllah
Ne güzel günler o günler
Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun

Aynı şey canım evet

Kızlarrr çatlak oluşmasın diye kullandığınız bir şeyler var mı? Mesela tecrübeli anneler daha önce neler yaptı ya da benim gibi ilk olanlar ne düşünüyor ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama reklama girmeyecekse eger mustela'nın yağını da tavsiye ediyorlar. Kimileri de ne yaparsan yap eğer genetikte varsa eninde sonunda çatlıyor diyorlar annemi bilmiyorum ama ablamda baya çatlak vardı 18 kilo almıştı hamilelik boyunca.

Frei öil kesinlikle. Tabi genetik ama azalır en azından

Valla ben elşeri kılın yarılan biriyim. Nemlendirici olarak bş vücut losyonu almıştım. Doğal Erikli gimdes sertifikalı falan ellerime çok iyi geldi güzel nemlendiriyor vücuda da etkisi güzel olur diye ona geçtim ama hergün mü sürmek gereken azından son zamanlara gelmeden demi hergün sürmeliyiz

Valla ben bazen her gün bazen duştan duşa sürüyorum aklıma geldikçe yani artık alarm kurup her gün süreceğim hem vücut nemli kalsın hem çatlasa bile daha hızlı toparlasın diye. Ben zaten normalde de pul pul dökülen biriyim özellikle karın bölgem

Çok sağolun, c ve d vitaminleri var limon sirke sarımsak bol Bol tüketiyorum ateşli ve vucut ağrısı yaptı. Doktoruma görüştüm dinlen bol sıvı tüket dedi

Hamd olsun vücudumda öyle birşey yok ben hamilelikle ısınamadım bir türlü hep üşüyorum. O yüzden açılıp soğuk krem sürrmemama yazın olabilir ah şükür sıcaklar geliyor

Hamd olsun vücudumda öyle birşey yok ben hamilelikle ısınamadım bir türlü hep üşüyorum. O yüzden açılıp soğuk krem sürrmemama yazın olabilir ah şükür sıcaklar geliyor
Ay o bende de var ya en başından beri üşüyorum yaz gelse de rahat etsek

Selam kızlar, dün dr kontrolüm vardı, 3lü test için kan verecektim ama dr önce bir bebeği görelim dedi, ultrasonda baya inceledik, bel açıklığı yok, beyin gelişimi de gayet yerinde 3lü teste gerek yok dedi, çok rahatladık gerçekten

bu arada bebişim 150gr olmuş, bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyeti tekrar teyit etmek istedi ama bir türlü göremedi dr.

bir de plasenta previa tanılandı, plasentam tam rahim ağzı kenarına konumlanmış, ağır egzersiz, çok uzun süre ayakta durma ve üst üste çok sık cinsel ilişki olursa kanama olabilir bunlara dikkat et dedi inşallah ilerleyen süreçte yukarı doğru kayar.

müjdeler olsun ki muhteşem mide yanmalarım başladı, can dostum gaviskon ve kalsiyum magnezyum takviyelerini de yazdı.

veee üç gündür bebeği hissedebiliyorum kuvvetli ve şüpheye yer kalmayacak şekilde

bizde durumlar böyle kızlar 16+3ten bildiriyorum

Maşallah ne güzel haberler almışsınız gözünüz aydın. Bende 12 de falan hissediyorum sanmıştım ama değilmiş zaman ilerleyince anladım. Şimdi 16.haftayı bekliyorum belki hissederim. Normalde 17 18 de falan hissetmiştim. Bukez biraz daha erken olur diye düşünüyorum

Ayyy bende şuan tam 16+3 ümbizim cinsiyet kabak gibi ortadaydı ctesi erkek. O mide yanması bende en başından beri mahvediyor ama ilaç kullanmadım.ayva iyi geliyor tavsiye ederim

Maşallah ya ne kadar güzel haberler inşallah bir an önce yukarı çıkar ya da çıkmasa bile hiç sorun yasamazsınız Allah herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin

İçiniz rahat etmeyecekse 1 hafta önceye randevu alın isterseniz. Ama çok geç olsa o tarihi vermezdi ya doktorunuz.
Devlete bagli gittigim yer sanirim oyle bi şansim yok.ama organlarin tam gelisimini tamamlamasi acisindan boyle veriyor sanirim baktimda oglumdada oyle gitmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…