2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Herkese merhaba arkadaşlar ikili tarama sonuçları çıkmış güzel çıktı çok şükür herşey yolunda görünüyor dedin doktor kanım düşük günde 2 ye çıkardı kan hapını cinsiyet önce çıkıntı gördü erkek dedi sonra kız da olabilir bu haftalarda flu dedi en net 16. Haftalarda dedi var mı tahmininiz

Eklentiler

• IMG20210325190828.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG20210325190812.webp
    15 KB · Görüntüleme: 69
Ayyy bende şuan tam 16+3 ümbizim cinsiyet kabak gibi ortadaydı ctesi erkek. O mide yanması bende en başından beri mahvediyor ama ilaç kullanmadım.ayva iyi geliyor tavsiye ederim
Ayy ne güzel aynı haftalarda bebişleri kucağımıza alacağız inşallah benim mide yanmama hiçbir şey iyi gelmiyor ya hatta ilerleyen aylarda gaviscon bile durumu kurtarmayacak önceki gebeliğimde doğuma girerken bile midem yanıyordu midemin yanmaması için sürekli bir şeyler yemem lazım

Maşallah ya ne kadar güzel haberler inşallah bir an önce yukarı çıkar ya da çıkmasa bile hiç sorun yasamazsınız Allah herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin
Amin inşallah canım, hepimizin sağlıklı bebişleri olsun dilerim

Çok iyi anlıyorum canım ya benim de en ufak şeyde mideme vurur. İlaç içmemeye çalışıyorum keşke sende bi dermanını bulabilsen malum mide ilaçları en zararlı ilaçlardan

Çok iyi anlıyorum canım ya benim de en ufak şeyde mideme vurur. İlaç içmemeye çalışıyorum keşke sende bi dermanını bulabilsen malum mide ilaçları en zararlı ilaçlardan
Kesinlikle Ölüm gb bir şey ama kimse ölmüyor ben de yatmadan önce bir kaşık içip hemen uykuya dalmaya çalışıyorum yoksa uyumak mümkün değil

Yeşil elma denediniz mi acaba bana çok iyi geliyor belki faydası olur. Salatalık ve soğuk sütte gayet faydalı ama size iyi gelir mi bilmiyorum.

Kesinlikle Ölüm gb bir şey ama kimse ölmüyor ben de yatmadan önce bir kaşık içip hemen uykuya dalmaya çalışıyorum yoksa uyumak mümkün değil
Yeşil elma, salatalık ve soğuk süt fayda ediyor ama size iyi gelir mi bilmiyorum. Eğer denemediyseniz bir bakin derim.

Yeşil elma denediniz mi acaba bana çok iyi geliyor belki faydası olur. Salatalık ve soğuk sütte gayet faydalı ama size iyi gelir mi bilmiyorum.
Ekşi şeyler daha kötü yakıyor yeşil elmalar genelde ekşi salatalık tan tiksindimsüt de gaz yapıyor bana normalde de sevmem içemem önerilerin için sağol.armut ve özellikle ayvayı keşfettim. Bazen hafif ise çubuk kraker de iyi geliyor

Hadi ya valla hepsi için ayrı bir şey olmuş sizde valla iyi gelen bir şeyler bulmuşsunuz ya ona da şükür ben de tam tersine baya iyi geliyor inşallah ilerleyen zamanlarda da gelir

Kantaron yağı sürüyorum arasıra üşeniyorum unutuyorum çoğu zaman ama alışacağım inşallah hazır değil kendimiz yazın dağlardan toplayıp yapmıştık parmağım kesilmişti doktor kantaron yağı sür hatta bebeğe bile sürebilirsin demişti

Kanda nasıl belli oluyormus

Ayyy ne güzel ya kendiniz yapmışsınız keşke öyle şansım olsa. Inşallah faydası olur

Yarın 15. Haftaya başlıyorum inşallah az evvel doktordan geldim adamcağız Nuh diyor peygamber demiyor. Hocam yorma beni bak şu pipiye benziyor sanki diyorum ama sanki duvara konuşuyorum bir es dahi vermedi. Nifty verdiniz nasılsa haftaya çıkar öğrenirsiniz dedi Hala belirsiz bekliyoruz bakalım
dualarla sağlıkla selametle kavuşacağımız günlere inşallah

Ben incia kullanıyorum 1 hafta oldu. Memnunum, temiz içerik.

Aman ya söylesene ne olacak sankı değil mi bizim doktorumuz 12. Haftada tahminde bulundu biz istiyoruz diye tabi net değil ama insan sonuçta hevesleniyor

Lierac çok duyuyorum çok öven var ama karnıma ne bulursam sürmüştüm o ayrı
İlk doğumumda göğüs uçlarıma da zeytin yağı ve ayva çekirdeğini kaynatıp elde ettiğim jeli sürüyordum iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…