- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.821
Ayy ne güzel aynı haftalarda bebişleri kucağımıza alacağız inşallahAyyy bende şuan tam 16+3 ümbizim cinsiyet kabak gibi ortadaydı ctesi erkek. O mide yanması bende en başından beri mahvediyor ama ilaç kullanmadım.ayva iyi geliyor tavsiye ederim
Amin inşallah canım, hepimizin sağlıklı bebişleri olsun dilerimMaşallah ya ne kadar güzel haberlerinşallah bir an önce yukarı çıkar ya da çıkmasa bile hiç sorun yasamazsınız Allah herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin
Çok iyi anlıyorum canım ya benim de en ufak şeyde mideme vurur. İlaç içmemeye çalışıyorum keşke sende bi dermanını bulabilsenAyy ne güzel aynı haftalarda bebişleri kucağımıza alacağız inşallahbenim mide yanmama hiçbir şey iyi gelmiyor ya hatta ilerleyen aylarda gaviscon bile durumu kurtarmayacak önceki gebeliğimde doğuma girerken bile midem yanıyordu midemin yanmaması için sürekli bir şeyler yemem lazım
Kesinlikle Ölüm gb bir şey ama kimse ölmüyorÇok iyi anlıyorum canım ya benim de en ufak şeyde mideme vurur. İlaç içmemeye çalışıyorum keşke sende bi dermanını bulabilsenmalum mide ilaçları en zararlı ilaçlardan
Yeşil elma denediniz mi acaba bana çok iyi geliyor belki faydası olur. Salatalık ve soğuk sütte gayet faydalı ama size iyi gelir mi bilmiyorum.Çok iyi anlıyorum canım ya benim de en ufak şeyde mideme vurur. İlaç içmemeye çalışıyorum keşke sende bi dermanını bulabilsenmalum mide ilaçları en zararlı ilaçlardan
Yeşil elma, salatalık ve soğuk süt fayda ediyor ama size iyi gelir mi bilmiyorum. Eğer denemediyseniz bir bakin derim.Kesinlikle Ölüm gb bir şey ama kimse ölmüyorben de yatmadan önce bir kaşık içip hemen uykuya dalmaya çalışıyorum yoksa uyumak mümkün değil
Ekşi şeyler daha kötü yakıyor yeşil elmalar genelde ekşiYeşil elma denediniz mi acaba bana çok iyi geliyor belki faydası olur. Salatalık ve soğuk sütte gayet faydalı ama size iyi gelir mi bilmiyorum.
Hadi ya valla hepsi için ayrı bir şey olmuş sizdeEkşi şeyler daha kötü yakıyor yeşil elmalar genelde ekşisalatalık tan tiksindim süt de gaz yapıyor bana normalde de sevmem içemem önerilerin için sağol.armut ve özellikle ayvayı keşfettim. Bazen hafif ise çubuk kraker de iyi geliyor
Kantaron yağı sürüyorum arasıra üşeniyorum unutuyorum çoğu zaman ama alışacağım inşallah hazır değil kendimiz yazın dağlardan toplayıp yapmıştık parmağım kesilmişti doktor kantaron yağı sür hatta bebeğe bile sürebilirsin demiştiKızlarrr çatlak oluşmasın diye kullandığınız bir şeyler var mı? Mesela tecrübeli anneler daha önce neler yaptı ya da benim gibi ilk olanlar ne düşünüyorben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama reklama girmeyecekse eger mustela'nın yağını da tavsiye ediyorlar. Kimileri de ne yaparsan yap eğer genetikte varsa eninde sonunda çatlıyor diyorlar annemi bilmiyorum ama ablamda baya çatlak vardı 18 kilo almıştı hamilelik boyunca.
Kanda nasıl belli oluyormusBazen göstermiyorlarbenimkinin hep sırtı dönüktü. Fetal dna daha net sonuç veriyor ben dün ikili yaptırdım ense 1.3 çıktı kan da aldılar kanı bekliyorum inşallah iyi gelir. Kandanda belli oluyormuş cinsiyet bbetadaki. Ama senin net belli olur zaten fetal de kendi doktorun olmayınca üstğnkörü bakıyorlar 3 gün önce bende başka doktora gittim erkeğe benzettim dedi bu zaman hiç geçmiyor ki bacım
Ayyy ne güzel ya kendiniz yapmışsınız keşke öyle şansım olsa. Inşallah faydası olurKantaron yağı sürüyorum arasıra üşeniyorum unutuyorum çoğu zaman ama alışacağım inşallah hazır değil kendimiz yazın dağlardan toplayıp yapmıştık parmağım kesilmişti doktor kantaron yağı sür hatta bebeğe bile sürebilirsin demişti
Ben incia kullanıyorum 1 hafta oldu. Memnunum, temiz içerik.Kızlarrr çatlak oluşmasın diye kullandığınız bir şeyler var mı? Mesela tecrübeli anneler daha önce neler yaptı ya da benim gibi ilk olanlar ne düşünüyorben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama reklama girmeyecekse eger mustela'nın yağını da tavsiye ediyorlar. Kimileri de ne yaparsan yap eğer genetikte varsa eninde sonunda çatlıyor diyorlar annemi bilmiyorum ama ablamda baya çatlak vardı 18 kilo almıştı hamilelik boyunca.
Teşekkür ederim bunu da sık duymaya başladım bu aralarBen incia kullanıyorum 1 hafta oldu. Memnunum, temiz içerik.
Aman ya söylesene ne olacak sankı değil miYarın 15. Haftaya başlıyorum inşallahaz evvel doktordan geldim adamcağız Nuh diyor peygamber demiyor. Hocam yorma beni bak şu pipiye benziyor sanki diyorum ama sanki duvara konuşuyorum bir es dahi vermedi. Nifty verdiniz nasılsa haftaya çıkar öğrenirsiniz dedi Hala belirsiz bekliyoruz bakalım
dualarla sağlıkla selametle kavuşacağımız günlere inşallah
Onu bende pek bilmiyorum değerlere falan bakılıyormuş galibaKanda nasıl belli oluyormus
Tamamen heyecandan HevestenAman ya söylesene ne olacak sankı değil mibizim doktorumuz 12. Haftada tahminde bulundu biz istiyoruz diye tabi net değil ama insan sonuçta hevesleniyor
Free beta hcg 50 altındaysa erkek üstündeyse kız deniyor ama Dr Kağan Kocatepe ve diğer bir çok doktor böyle bir şey yok hurafe dedi. Bana hiç inandırıcı gelmiyor bu yöntem.Kanda nasıl belli oluyormus
Lierac çok duyuyorum çok öven var ama karnıma ne bulursam sürmüştüm o ayrıKızlarrr çatlak oluşmasın diye kullandığınız bir şeyler var mı? Mesela tecrübeli anneler daha önce neler yaptı ya da benim gibi ilk olanlar ne düşünüyorben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama reklama girmeyecekse eger mustela'nın yağını da tavsiye ediyorlar. Kimileri de ne yaparsan yap eğer genetikte varsa eninde sonunda çatlıyor diyorlar annemi bilmiyorum ama ablamda baya çatlak vardı 18 kilo almıştı hamilelik boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?