- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.841
Valla kafam allak bullak oldu bende bu gidişle ne bulursam sürücemLierac çok duyuyorum çok öven var ama karnıma ne bulursam sürmüştüm o ayrı
İlk doğumumda göğüs uçlarıma da zeytin yağı ve ayva çekirdeğini kaynatıp elde ettiğim jeli sürüyordum iyi geliyordu
Tatlim ben bebek yagi kullaniyordum tum vucuduma cok sukur hic catlagim olmadiKızlarrr çatlak oluşmasın diye kullandığınız bir şeyler var mı? Mesela tecrübeli anneler daha önce neler yaptı ya da benim gibi ilk olanlar ne düşünüyorben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama reklama girmeyecekse eger mustela'nın yağını da tavsiye ediyorlar. Kimileri de ne yaparsan yap eğer genetikte varsa eninde sonunda çatlıyor diyorlar annemi bilmiyorum ama ablamda baya çatlak vardı 18 kilo almıştı hamilelik boyunca.
İnşallah ne güzel olur kaybolup gitse ve bi ohh çeksek artıkBen bugün 15 hafta 5 günlüğüm.Aynen ben de ne zaman oh desem bir şey çıkıyor.2 li testi yaptırmam stres yaşamak istemiyorum dediğim zaman da bu bant çıktı ama şimdi kese büyüdükçe çok kenarda kalmış.Önümûzdeki kontrolde hiç görmem inşallah
Aslında bu yağlanma olayı çatlamayı önlemiyor sadece gerilen cildin kaşıntısını alıyor, genlerde varsa illa çatlama oluyor çünkü zaten çatlama iç deri katmanlarından dışarıya doğru gerçekleşiyorTatlim ben bebek yagi kullaniyordum tum vucuduma cok sukur hic catlagim olmadi
Bu konuyu ben de çok merak ediyorum. Nasıl işliyor sistem bilginiz var mı? Yani kaçıncı ayda geliyor, ne yapıyor, ücret ortalaması ne kadar vs.?Kızlar Pendik civarında olup da özel ebe tutmayı düşünen yada tutanınız var mı
Arkadaşlar ben 14. Haftayı bitirdim ama mide bulantısı ile hala başım dertte. Eskisi gibi serumluk olmuyorum, artık haftada bir iki kusma oluyor ama ne yesem midem bulanıyor. Kahvaltıda tek yiyebildigim haşlanmış yumurta ve ekmek. Et Süt peynir zeytin yoğurt meyve ceviz vs. assla yiyemiyorum ve tatlı olan hiçbir şeyi yiyemiyorum. Multi vitamin verdi doktor onu da aksatiyirum midemi bulandırıyor diye. Suyu zorla içiyorum.. sürekli bir mide bulantısı, boğazımda bir gıcık.. benim gibi hala midesi bulanan var mı? Doktor Nomesis diye bitkisel bir ilaç verdi, daha almadım. Kullanan var mı bu ilacı faydası olur mu acaba?
Ben de aynıyım, kusmuyorum hic de kusmadim ama bulantı devam ediyor hala, özellikle aksamlari cok zor yiyorum azcik yediğim aşırı şişlik yapiyo karnım 9 aylık gibi oluyor ve aksam üzeri baslayan bulanti hic adam akıllı yedirmiyor. Sabahlari iyi yiyorum ama hep hamurArkadaşlar ben 14. Haftayı bitirdim ama mide bulantısı ile hala başım dertte. Eskisi gibi serumluk olmuyorum, artık haftada bir iki kusma oluyor ama ne yesem midem bulanıyor. Kahvaltıda tek yiyebildigim haşlanmış yumurta ve ekmek. Et Süt peynir zeytin yoğurt meyve ceviz vs. assla yiyemiyorum ve tatlı olan hiçbir şeyi yiyemiyorum. Multi vitamin verdi doktor onu da aksatiyirum midemi bulandırıyor diye. Suyu zorla içiyorum.. sürekli bir mide bulantısı, boğazımda bir gıcık.. benim gibi hala midesi bulanan var mı? Doktor Nomesis diye bitkisel bir ilaç verdi, daha almadım. Kullanan var mı bu ilacı faydası olur mu acaba?
Çok üzüldüm canım inşallah tekrarı olmaz. Demekki her gebelik anne için ciddi fark demek.Aynı durum 1 ay önce bende oldu. Hem de çok fazla kanamam oldu. Çarşıdayken aniden başlayan bir kanama ve pantolonumun dışına çıkcak kadar fazla. Bir gece hastanede yattım serum verildi ve iğne vuruldum. Daha sonra 3 iğne verdiler onu kullandım. Şimdi de fitil kullanmaya devam ediyorum ama hala kahverengi akımtım devam ediyor. Ama kanama alanı varmış o küçülmeye başlamış. Benim 3.çocuğum. İlk ikisinden böyle bir şey olmamıştı. Sağlıklı gelsin inşallah bebeklerimiz.
Bir türlü göstermedi cinsiyeti. Doktorum kıza benzetiyor ama yinede net göstermesini beklesek iyi olur dedi. Her yorumu kıza yönelik. Benimde 1 oğlum var. O hemencik meydana salivermisti kendiniKesinlikle bnde oglumda boyle degildim . Kiz mi bebeginiz
Branş nedir hocam. Bende öğretmenim.Nasıl geçer bu bulantı..
Öğretmenim okula gidiyorum, tenefüste kendimi dışarı zor atıyorum, maskeyle konuşmak da midemi aşırı bulandırıyor.. çok yoruldum artık, ilk hamileliğim ne kadar rahattı, bulantım pek olmamıştı, herşeyi yerdim. Bu sefer resmen alt üst oldum...
Ay o göğüs ucundan çok çektim. Kopmuştu artık uç. Kanla etmiyordu çocuk. Ne kremler kullandiysam hiç fayda etmedi. Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorumLierac çok duyuyorum çok öven var ama karnıma ne bulursam sürmüştüm o ayrı
İlk doğumumda göğüs uçlarıma da zeytin yağı ve ayva çekirdeğini kaynatıp elde ettiğim jeli sürüyordum iyi geliyordu
Bende öyle . Ama şimdi okuyorum Kızlar öncesinden başlıyorlar uçları nemlendirmeye . Bu sefer öyle yapacağım . Yarın hemen Eczaneye gidip alacağım Ne gerekiyorsa . Göğüs yarası sırtıma kadar Sancı yapıyordu. Allah kimseye yaşatmasınAy o göğüs ucundan çok çektim. Kopmuştu artık uç. Kanla etmiyordu çocuk. Ne kremler kullandiysam hiç fayda etmedi. Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum
Yani genelde 20 den sonra iletişime geçelim dediler. Eğitim şart koşuyor çoğu. Ya kendi eğitim veriyor ya almamızı istiyor. Eğitim dediğimd e en bayi doğumun başladığını nasıl anlarız nedir ne değildir gibi temel şeyler. Bazısı sürekli temas halinde olmak istiyor bazısı dopum başladıpında haberleşelim diyo. Valls rakamlar yeniler için 1 eski tecrühelşler için 2 2.5 arasıBu konuyu ben de çok merak ediyorum. Nasıl işliyor sistem bilginiz var mı? Yani kaçıncı ayda geliyor, ne yapıyor, ücret ortalaması ne kadar vs.?
Merhaba, Ankara’da mı hastaneniz?Bnm gittigim hastanede deevlete bagli ama ultrasonu cok netti.:) hatta sehir hastanesi oldugu icin son teknoloji cihazlari var.
Genelde ilk gebeliklerde tecrübesizlikten oluyor. Emzirmeyi pek bilmiyoruz yanlış emiyor bebek o yüzden oluyor. İlk bebeğimde bende de olmuştu. 2 ve 3 tecrübeli olduğum için çok rahattım çok şükür hiç sorun yaşamadım. Hemen adapte oldum. Emin olun sizde daha rahat geçireceksinizAy o göğüs ucundan çok çektim. Kopmuştu artık uç. Kanla etmiyordu çocuk. Ne kremler kullandiysam hiç fayda etmedi. Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum
Bir tavsiye de benden olsunEkşi şeyler daha kötü yakıyor yeşil elmalar genelde ekşisalatalık tan tiksindim süt de gaz yapıyor bana normalde de sevmem içemem önerilerin için sağol.armut ve özellikle ayvayı keşfettim. Bazen hafif ise çubuk kraker de iyi geliyor
Kızımda bende de plasenta previa vardı drunu dinle ağır iş yapma yorma kendini daha da aşağı inmesin. Benim çok aşağıdaydı riskli bölgedeydi ama sağlıkla kucağıma aldım kızımı. Dikkatli olursan her şey yoluna girer.Selam kızlar, dün dr kontrolüm vardı, 3lü test için kan verecektim ama dr önce bir bebeği görelim dedi, ultrasonda baya inceledik, bel açıklığı yok, beyin gelişimi de gayet yerinde 3lü teste gerek yok dedi, çok rahatladık gerçekten
bu arada bebişim 150gr olmuş, bağdaş kurmuş oturuyorducinsiyeti tekrar teyit etmek istedi ama bir türlü göremedi dr.
bir de plasenta previa tanılandı, plasentam tam rahim ağzı kenarına konumlanmış, ağır egzersiz, çok uzun süre ayakta durma ve üst üste çok sık cinsel ilişki olursa kanama olabilir bunlara dikkat et dediinşallah ilerleyen süreçte yukarı doğru kayar.
müjdeler olsun ki muhteşem mide yanmalarım başladı, can dostum gaviskon ve kalsiyum magnezyum takviyelerini de yazdı.
veee üç gündür bebeği hissedebiliyorum kuvvetli ve şüpheye yer kalmayacak şekilde
bizde durumlar böyle kızlar 16+3ten bildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?