2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Valla kafam allak bullak oldu bende bu gidişle ne bulursam sürücem

Tatlim ben bebek yagi kullaniyordum tum vucuduma cok sukur hic catlagim olmadi

Bende de yedekte var bu gidişle hepsinden biraz biraz kullanıcam

İnşallah ne güzel olur kaybolup gitse ve bi ohh çeksek artık

Tatlim ben bebek yagi kullaniyordum tum vucuduma cok sukur hic catlagim olmadi
Aslında bu yağlanma olayı çatlamayı önlemiyor sadece gerilen cildin kaşıntısını alıyor, genlerde varsa illa çatlama oluyor çünkü zaten çatlama iç deri katmanlarından dışarıya doğru gerçekleşiyor Ben de şu an elimde bebe yağı var diye onu kullanıyorum, duştan sonra henüz nemliyken sürünce tekrar duş alana kadar yumuşacık oluyorum, bu arada karnım iyice çıktı top gb, kaşınmaya da başladı. İlk gebeliğimde çok zayıftım alt karnım baya çatlamıştı, ikincide daha az oldu bunda nasıl olacak bakalım

Arkadaşlar ben 14. Haftayı bitirdim ama mide bulantısı ile hala başım dertte. Eskisi gibi serumluk olmuyorum, artık haftada bir iki kusma oluyor ama ne yesem midem bulanıyor. Kahvaltıda tek yiyebildigim haşlanmış yumurta ve ekmek. Et Süt peynir zeytin yoğurt meyve ceviz vs. assla yiyemiyorum ve tatlı olan hiçbir şeyi yiyemiyorum. Multi vitamin verdi doktor onu da aksatiyirum midemi bulandırıyor diye. Suyu zorla içiyorum.. sürekli bir mide bulantısı, boğazımda bir gıcık.. benim gibi hala midesi bulanan var mı? Doktor Nomesis diye bitkisel bir ilaç verdi, daha almadım. Kullanan var mı bu ilacı faydası olur mu acaba?

Nasıl geçer bu bulantı..
Öğretmenim okula gidiyorum, tenefüste kendimi dışarı zor atıyorum, maskeyle konuşmak da midemi aşırı bulandırıyor.. çok yoruldum artık, ilk hamileliğim ne kadar rahattı, bulantım pek olmamıştı, herşeyi yerdim. Bu sefer resmen alt üst oldum...

Ben! 15.haftadayım ve halen devam ediyor bulantım. Üstüne yemeklere karşı olan tiksintim de halen devam ediyor, her yemeği yiyemiyorum ve yemek yaparken de zorlanıyorum kokudan dolayı. Havalandırmayı ve balkon kapısını açmama rağmen o koku her odaya doluyor, bugün daha kötü oldum. Azalacağını sanıyordum ama sanki giderek artıyor gibi bende.. iştahım da kapandı, sadece midemi bulandırmayan çok sınırlı yiyecekleri tüketebiliyorum. Kendi doktoruma bahsetmedim çünkü ilaç yazsa dahi kullanmayı düşünmüyorum. Şuan migrenim için arada parol kullanıyorum da, daha fazla ilaç kullanmamak adına.. İnşAllah bu günler de geçer...

Ben de aynıyım, kusmuyorum hic de kusmadim ama bulantı devam ediyor hala, özellikle aksamlari cok zor yiyorum azcik yediğim aşırı şişlik yapiyo karnım 9 aylık gibi oluyor ve aksam üzeri baslayan bulanti hic adam akıllı yedirmiyor. Sabahlari iyi yiyorum ama hep hamur

Çok üzüldüm canım inşallah tekrarı olmaz. Demekki her gebelik anne için ciddi fark demek.
Benmde ilk çocuğum da hiç olmadi ama bu kuzucuk ta yaşadım. Bende şimdi fitil kullanıyorum Progestan. 30 gün devam edeceğiz. Pazartesi kontrol var bakalım ne olacak. Cinsiyete göstermiyor kuzucuk. Meraktayiz

Kesinlikle bnde oglumda boyle degildim . Kiz mi bebeginiz
Bir türlü göstermedi cinsiyeti. Doktorum kıza benzetiyor ama yinede net göstermesini beklesek iyi olur dedi. Her yorumu kıza yönelik. Benimde 1 oğlum var. O hemencik meydana salivermisti kendini bakalım pazartesi kontrol var hem kanama için. Neler olacak meraktayım.

Branş nedir hocam. Bende öğretmenim.

Ay o göğüs ucundan çok çektim. Kopmuştu artık uç. Kanla etmiyordu çocuk. Ne kremler kullandiysam hiç fayda etmedi. Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum

Ay o göğüs ucundan çok çektim. Kopmuştu artık uç. Kanla etmiyordu çocuk. Ne kremler kullandiysam hiç fayda etmedi. Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum
Bende öyle . Ama şimdi okuyorum Kızlar öncesinden başlıyorlar uçları nemlendirmeye . Bu sefer öyle yapacağım . Yarın hemen Eczaneye gidip alacağım Ne gerekiyorsa . Göğüs yarası sırtıma kadar Sancı yapıyordu. Allah kimseye yaşatmasın
başlamayan denemeyen varsa tavsiye ederim sakın ihmal etmeyin o lohusa kafasıyla bir de bununla uğraşmayın. Tabi herkesin olacak diye bir şey yok. Benim ki tamamen ilk bebe cehaletindendi. Herkese sağlıklı gebelik ve lohusalıklar olsun inşallah

Bu konuyu ben de çok merak ediyorum. Nasıl işliyor sistem bilginiz var mı? Yani kaçıncı ayda geliyor, ne yapıyor, ücret ortalaması ne kadar vs.?
Yani genelde 20 den sonra iletişime geçelim dediler. Eğitim şart koşuyor çoğu. Ya kendi eğitim veriyor ya almamızı istiyor. Eğitim dediğimd e en bayi doğumun başladığını nasıl anlarız nedir ne değildir gibi temel şeyler. Bazısı sürekli temas halinde olmak istiyor bazısı dopum başladıpında haberleşelim diyo. Valls rakamlar yeniler için 1 eski tecrühelşler için 2 2.5 arası. İçime sinen birkaç kişi oldu da ama hastane ve doktor la masraflar üst üste binince rakam biraz yükseldi

Genelde ilk gebeliklerde tecrübesizlikten oluyor. Emzirmeyi pek bilmiyoruz yanlış emiyor bebek o yüzden oluyor. İlk bebeğimde bende de olmuştu. 2 ve 3 tecrübeli olduğum için çok rahattım çok şükür hiç sorun yaşamadım. Hemen adapte oldum. Emin olun sizde daha rahat geçireceksiniz

Bir tavsiye de benden olsun fındık ve kabuksuz kırmızı elma ikisi de rahatlatıyor beni size de iyi gelir inşallah

Kızımda bende de plasenta previa vardı drunu dinle ağır iş yapma yorma kendini daha da aşağı inmesin. Benim çok aşağıdaydı riskli bölgedeydi ama sağlıkla kucağıma aldım kızımı. Dikkatli olursan her şey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…