2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay o göğüs ucundan çok çektim. Kopmuştu artık uç. Kanla etmiyordu çocuk. Ne kremler kullandiysam hiç fayda etmedi. Şimdiden düşünüyorum ne yapacağım bilmiyorum
Bana doktorum dogumdn 2 ay once lansinoh a basla demisti oglumda cok sukur hicbir sorun yasamadim
Bunda da erkenden basliycam kullanmaya insallah

16+0 dan bildiriyorum bu gece sabaha kadar kustum canım
Bende henüz doğru dürüst beslenmeye başlayamadım malesef
Herşeyi de denedim bana mısın demedi hala mide bulantısı ile savaşıyorum

Kızlar size yine bir akıl danışma ile geldim Ne olacak benim bu sorularım böyle
Dün doktora gittiğimde akıntımın çok olduğunu hatta yeşil renkte geldiğini belirttim kaşıntı var mı dedi arada oluyor dedim ve Gynomax fitil ve travazol verdi.
Gynomax fitili hiç kullanmadım daha önce kullanan var mı ? Yan etkisini yaşayan ya da ?

Bana 14. Haftamda yoğun akıntım ve kaşıntı olduğundan drum gynomax fitil vermişti, çok iyi geldi hatta ben sadece 3 gece kullandım. Krem ise evde travazol var onu kullansam olur mu diye sormuştum dra yok gebelerde sadece canolen krem kullanıyoruz demişti, canolen travazoldan çok daha etkili, yan etki yaşamadım

Ben bu konuda hamilelikten önce o kadar çok çektim ki 2 sene gitmediğim doktor kalmadı. İlaç kullandım bir geçiyor bir tekrarlıyor artık bikmistim. Son bir gayret evlendikten sonra tekrar gittim en az 5 6 kez daha ilaç kullandım. Söylediğin iki ilacı da kullandım. Travazolu 5 günden fazla kullanmak zararliymıs canım. Fitile gelince ben hicbir problem yaşamadım yatmadan hemen önce uyguladım sabaha kadar daha etkili oldu. Bazen ilacın kalıntısı geri gelebiliyor beyaz parcalar halinde. Zaten vajinal yolla aldığın için pek bir yan etkisi olmuyor. Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun.

Bir önceki hamileliğimde fitili kullanmıştım canım bende mantar vardı. İyi gelmişti. Ama o travazol bana hiç iyi gelmiyor ne zaman kullansam kaşıntıdan ölüyorum

Mide bulantısı olan arkadaşlarım dilerim azalır en kısa zamanda Çok çok iyi anlıyorum sizleri bugün tam 16+0 oldum.. ve ilk kez aç karnına bile suyumu içtim içince ilk bi öğürdüm ama hemen ağzıma naneli şeker attım çıkarmadım şükür.. dünde hatta et yedim az da olsa .. ama beyaz et hala tiksiniyorum onu yiyemiyorum.. muzdan tiksinmiştim dün ilk kez onu da yedim .. öyle mutlu oldum ki .. tatlı ve hamur yemekten yılmıştım .. hala sulu yemek görmek kokusunu almak istemiyorum o ayrı.. badem ve ceviz de tiksindiğim şeylerdendi bademde yiyebildim.. demem o ki geçecek kızlar bazımızın uzun sürüyor gerçekten güzel düşünmeye çalışın.. ben de çok çektim bu bulantıdan hala da bir nebze var ama sizlere de yine bulantı mesajlarını okuduğum için moral olması için yazıyorum sonsuza kadar sürmeyecek, dilerim ki bir an önce hepimizinki geçer ve hep beraber hamileliğin balayını yaşarız duamdasınız

Kızlar ya cinsiyetle alakalı bişey sorucam hani doktorlar diyor ya 16.haftadan sonra belli olur. Yani 15+0dan 15+6yı mı kastediyorlar yoksa 16+0dan sonrasını mı? 15+6da gitsem belli olur mu kesin olarak? Ona göre ufak bi cinsiyet partisi planlamayı düşünüyoruz ama annemler de ona göre gelecekler bana tam haftasonuna denk geliyor

Bu biraz bebeğin pozisyonu ve doktorla ilgili sanırım. Ben iki farklı doktora gittim. Biri 11+4 de erkek olduğunu söyledi. 14+1 de kesin erkek dedi.16+0 da da diğer doktor pipi testis vs gösterdi. Benim oğlan saolsun hiç gizlemedi

Darısı hepimizin başına inşallah
Seninle aynıyız ama ben sabaha kadar kustum bu gece

Biz de bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda 13 cm boyumuz 130 gr kilomuz doktora rahim ağzı ölçümü kaç dedim burda konu olmuştu düşük erken doğum riski oluyormuş dikiş atılıyormuş falan seninki kapalı ve uzunluğu da 38 mm iyi dedi pıhtılaşma sorunu falan var mı o da riskliymiş dedim bir sorunun olsa ben söylerim internetten bir şey okuma yalan yanlış bir sürü bilgi boşuna kendini endişelendirme dedi 3 hafta sonra gel detaylı ultrason günü vereyim dedi Regenesis Max multivitamin ve Devit 3 e devam et bir de kan hapı veriyorum dedi gyno Ferro sanol aç karnına sabah akşam içeceğim bizden bu kadar

Merhaba,
Bende onlem almak için bu konuda araştırma yapıyordum. Tavsiye ile Gümüş silverette diye göğüs ucu kapağı duydum. Araştırdım yorumları ve bayağı iyi gözüküyor. Ama biarz pahalı

Haydi gelin konuşalım

Ben de sana yazmistim kontrolun var miydi bugun diye oyle kalmis aklimda galiva seni etiketlemeyi beceremedim
Cok sevindim iyi olmaniza

Darısı hepimizin başına inşallah
Seninle aynıyız ama ben sabaha kadar kustum bu gece
inşallah bir an önce biter canımm
Oh çok şükür

Kızlar 2li testim normal çıkmıştı benim. 3 lü ve 4 liye gerek yok dedi doktorum . Organ taraması yapılıyor 20.haftalarda dedi. Orda bakarız ayrıntılı dedi. Sizin doktorlar nasıl yapıyor mu tüm testleri

Kızlar merhaba herkese. Bu multivitamin markaları çok önemli mi acaba? Bana doktorum PregNom verdi ancak genellikle regenessis kullanılıyor sanırım. Çok farkı var mıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…