- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.881
Benim dr ikilinin sonucu çıkmadan iyi de çıksa üçlüyü yaptır onda ikiliden ayrı olarak sırt açıklığı varmı omurga kapanmış mi diye bakiliyor dedi ama ben de sizin dr gibi gerek olmadığını düşünüyorum açıkçası, ikili iyi çıktı ve açıklık olsa ultrasonda görürdü cok net bi usg cihazi var, ayrıntılıyı zaten yaptircam üçlüye gerek yok diye düşünüyorumKızlar 2li testim normal çıkmıştı benim. 3 lü ve 4 liye gerek yok dedi doktorum . Organ taraması yapılıyor 20.haftalarda dedi. Orda bakarız ayrıntılı dedi. Sizin doktorlar nasıl yapıyor mu tüm testleri
Canım beni unutmamışsın çok sağol iyi geçti kontrolüm herşey yolunda çok şükürAsli06m canim senin bugun kontrolun vardi dimi
Canim benimm insallah kucagina aldigin gunleride gorucezCanım beni unutmamışsın çok sağol iyi geçti kontrolüm herşey yolunda çok şükür
Benim doktorum da bugün 3 lü 4 lü yapmayacağım dedi nipt testi yaptırmıştık sonuçlar iyi çıktı çok şükür diğerlerine gerek yok dedi 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gün vereceğim dedi onda tüm organlarına herşeyine detaylı bakılıyorKızlar 2li testim normal çıkmıştı benim. 3 lü ve 4 liye gerek yok dedi doktorum . Organ taraması yapılıyor 20.haftalarda dedi. Orda bakarız ayrıntılı dedi. Sizin doktorlar nasıl yapıyor mu tüm testleri
O nipt testi yurtdışına gönderiliyor kan o test mi acaba ??Benim doktorum da bugün 3 lü 4 lü yapmayacağım dedi nipt testi yaptırmıştık sonuçlar iyi çıktı çok şükür diğerlerine gerek yok dedi 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gün vereceğim dedi onda tüm organlarına herşeyine detaylı bakılıyor
Ah canım benim çok duygulandım şimdi ,Canim benimm insallah kucagina aldigin gunleride gorucez
Ben 5 sene ugrastim neler yasadim bir allah bilir bir ben sen eminim muhtesem bir anne olacaksin
Ay 15. Haftada ufak da olsa Bi rahminde bulunsaymış keşke gerçekten ebeveynler cinsiyeti merak ediyor önemli olmasa bile merak spnuötaYarın 15. Haftaya başlıyorum inşallahaz evvel doktordan geldim adamcağız Nuh diyor peygamber demiyor. Hocam yorma beni bak şu pipiye benziyor sanki diyorum ama sanki duvara konuşuyorum bir es dahi vermedi. Nifty verdiniz nasılsa haftaya çıkar öğrenirsiniz dedi Hala belirsiz bekliyoruz bakalım
dualarla sağlıkla selametle kavuşacağımız günlere inşallah
Evet o test ama bizimki yurtdışına gitmedi aynı labaratuvar Türkiye'de de kurulmuş biz burda yapılmasını tercih ettik bu yüzden bir haftada çıktı sonucumuz hem bu testle cinsiyetini de kesin bir şekilde öğrendik yurt dışına gidenler 15 günü bululuyor sonuçlanmasıO nipt testi yurtdışına gönderiliyor kan o test mi acaba ??
Aa ne kadar fiyata yapılıyor? Turkiyede oluncaEvet o test ama bizimki yurtdışına gitmedi aynı labaratuvar Türkiye'de de kurulmuş biz burda yapılmasını tercih ettik bu yüzden bir haftada çıktı sonucumuz hem bu testle cinsiyetini de kesin bir şekilde öğrendik yurt dışına gidenler 15 günü bululuyor sonuçlanması
2800 liraya yaptırdık geniş kapsamlı tüm kromozomlar bakıldı yurtdışına giden geniş kapsamlı 4000 lira civarındaydıAa ne kadar fiyata yapılıyor? Turkiyede olunca
Senin yazını şimdi okuyunca az önce işten grlip akşam yemeği yemiştim ama şuan midem bulanmadığını farkettim gün içinde bulantılarım azalmıltı sadece yemek yedikten sonra bir ikimsaat arası bulsntı oluyordu çıkarma olmuyordu ama şuan yok inş yarında olmazMide bulantısı olan arkadaşlarım dilerim azalır en kısa zamandaÇok çok iyi anlıyorum sizleri bugün tam 16+0 oldum.. ve ilk kez aç karnına bile suyumu içtim içince ilk bi öğürdüm ama hemen ağzıma naneli şeker attım çıkarmadım şükür.. dünde hatta et yedim az da olsa .. ama beyaz et hala tiksiniyorum onu yiyemiyorum.. muzdan tiksinmiştim dün ilk kez onu da yedim .. öyle mutlu oldum ki .. tatlı ve hamur yemekten yılmıştım .. hala sulu yemek görmek kokusunu almak istemiyorum o ayrı.. badem ve ceviz de tiksindiğim şeylerdendi bademde yiyebildim.. demem o ki geçecek kızlar bazımızın uzun sürüyor gerçekten güzel düşünmeye çalışın.. ben de çok çektim bu bulantıdan hala da bir nebze var ama sizlere de yine bulantı mesajlarını okuduğum için moral olması için yazıyorum sonsuza kadar sürmeyecek, dilerim ki bir an önce hepimizinki geçer ve hep beraber hamileliğin balayını yaşarız duamdasınız
Canim benim bebegimede bakabilir misin ramiz teorisine gore ne cikiyor.6+1 alttan muayene ekran goruntusubu sene kiz senesii sankiii
İnşaAllahh canımmmSenin yazını şimdi okuyunca az önce işten grlip akşam yemeği yemiştim ama şuan midem bulanmadığını farkettim gün içinde bulantılarım azalmıltı sadece yemek yedikten sonra bir ikimsaat arası bulsntı oluyordu çıkarma olmuyordu ama şuan yok inş yarında olmaz
Tesekkur ederim tam icime sinen bi isim hala yok arayistayim boyle fikir alisverisi yapiyoruz guzel oluyorÖzlü aylız merin doğa ismide öneri olsun
Evet benim de var kasıklarımda ağrı genelde sol kasığımda bu haftanın özelliği demekkiMerhaba 16. Haftam bitmek üzere sol kasığıma keskin ağrılar giriyor birden sonra kesiliyor yaşayan var mı?
Pandemiden dolayı yazdırma dan alabiliyorsunuz raporunuz varsa bilginiz olsun kızlar.Cnm raporun varsa aile hekimi de oksapar yazıyor. Hatta mesaj atıyorsun gitmene bile gerek kalmıyor. Aklında olsun.
Var ama belli olur mu ki ?atıyorumAy 15. Haftada ufak da olsa Bi rahminde bulunsaymış keşke gerçekten ebeveynler cinsiyeti merak ediyor önemli olmasa bile merak spnuötabenim doktor 12+4 de biz sormadan 2 li testi yaparken Ke di dedi kız diye yüzde kaç dedim %90 dedi umarım değişmez ama 15. Haftada bellidir zaten usg varsa biz bakalım
Magnezyum alıyor musunuz? Bebek ağırlığından değil bence bir şeyin eksikliğindedir ağrılar . Geçmiş olsunKızlar üç dört gündür kuyruk sokumumda ağrı var .. özellikle oturduğum yerden kalkarken ve ayakta kalınca oluyor .. yani bu tarz ağrılar oluyor tabii gebelikte kafama çok takmazdım da hafta olarak erken mi acaba bu ağrı için diyorumSizler yaşıyor musunuz? Bu ya da benzeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?