2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim dr ikilinin sonucu çıkmadan iyi de çıksa üçlüyü yaptır onda ikiliden ayrı olarak sırt açıklığı varmı omurga kapanmış mi diye bakiliyor dedi ama ben de sizin dr gibi gerek olmadığını düşünüyorum açıkçası, ikili iyi çıktı ve açıklık olsa ultrasonda görürdü cok net bi usg cihazi var, ayrıntılıyı zaten yaptircam üçlüye gerek yok diye düşünüyorum

Benim doktorum da bugün 3 lü 4 lü yapmayacağım dedi nipt testi yaptırmıştık sonuçlar iyi çıktı çok şükür diğerlerine gerek yok dedi 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için gün vereceğim dedi onda tüm organlarına herşeyine detaylı bakılıyor

O nipt testi yurtdışına gönderiliyor kan o test mi acaba ??

Canim benimm insallah kucagina aldigin gunleride gorucez
Ben 5 sene ugrastim neler yasadim bir allah bilir bir ben sen eminim muhtesem bir anne olacaksin
Ah canım benim çok duygulandım şimdi ,doktor bile seni anlıyorum bunca zamandan sonra olunca dedi o kadar çok şey soruyorum endişemi belli ediyorum ki kadıncağız anlayışla karşılıyor inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza çok bekleyen bu uğurda çok çabalayan bilir neler yaşadık neler hissettik Rabbim isteyen herkese nasip etsin gece gündüz şükrediyorum dua ediyorum Ben eminim burdaki herkes harika anneler olacaklar herkesin çabasına sevincine şahit oluyoruz burda iyiki varsınız özellikle bu pandemide kimse kimseyle görüşemedi biz birbirimize destek olduk uzakta olsakta yakından tanışmasak da içimizdeki insanlık annelik ortak duygumuz bizleri bir araya getirdi

Ay 15. Haftada ufak da olsa Bi rahminde bulunsaymış keşke gerçekten ebeveynler cinsiyeti merak ediyor önemli olmasa bile merak spnuöta benim doktor 12+4 de biz sormadan 2 li testi yaparken Ke di dedi kız diye yüzde kaç dedim %90 dedi umarım değişmez ama 15. Haftada bellidir zaten usg varsa biz bakalım

O nipt testi yurtdışına gönderiliyor kan o test mi acaba ??
Evet o test ama bizimki yurtdışına gitmedi aynı labaratuvar Türkiye'de de kurulmuş biz burda yapılmasını tercih ettik bu yüzden bir haftada çıktı sonucumuz hem bu testle cinsiyetini de kesin bir şekilde öğrendik yurt dışına gidenler 15 günü bululuyor sonuçlanması

Aa ne kadar fiyata yapılıyor? Turkiyede olunca

Senin yazını şimdi okuyunca az önce işten grlip akşam yemeği yemiştim ama şuan midem bulanmadığını farkettim gün içinde bulantılarım azalmıltı sadece yemek yedikten sonra bir ikimsaat arası bulsntı oluyordu çıkarma olmuyordu ama şuan yok inş yarında olmaz

İnşaAllahh canımmm

Kızlar üç dört gündür kuyruk sokumumda ağrı var .. özellikle oturduğum yerden kalkarken ve ayakta kalınca oluyor .. yani bu tarz ağrılar oluyor tabii gebelikte kafama çok takmazdım da hafta olarak erken mi acaba bu ağrı için diyorum Sizler yaşıyor musunuz? Bu ya da benzeti

Var ama belli olur mu ki ?atıyorum yan yatmış yüzü bana dönük . Çok anlaşılmaz diye düşünüyorum ama atmış bulundum

Eklentiler

• 9F5FA391-A640-4256-8077-CE0B8D68448E.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 60
Magnezyum alıyor musunuz? Bebek ağırlığından değil bence bir şeyin eksikliğindedir ağrılar . Geçmiş olsun ben olsam soda içmiyorsam içmeye gayret ederdim işe yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…