2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba herkese. Bu multivitamin markaları çok önemli mi acaba? Bana doktorum PregNom verdi ancak genellikle regenessis kullanılıyor sanırım. Çok farkı var mıdır ki
Ben decavit kullanıyorum
İlk gebeliğimde şu anda fiyatı 8 lira Civarı olan bmix kullanmıştım şaka değil o zaman 2 liraydı
Doktor ne dediyse onu almıştım
Markaya bağlı değilde doktor ihtiyacınıza göre veriyordur diye düşünüyorum

Magnezyum alıyor musunuz? Bebek ağırlığından değil bence bir şeyin eksikliğindedir ağrılar . Geçmiş olsun ben olsam soda içmiyorsam içmeye gayret ederdim işe yarayabilir
Yok almıyorum canım yeni başladı kontrolden önce yoktu .. soda için haklısın başlarda her gün içerdim yine tüketmeye başlıyım

Maşallah, 13cm baş popo mu baş ayak mesafesi mi oluyor acaba

Bende de oluyor leğen kemiği genişlediğinden oluyormuş sanırım

İnşallah canım bal damlıyor ellerinden şuan

Şimdiden ayrıntılı ultrason araştırmasi yapan var mı? Devlet mi özel mi? Ücretleri vs
Doktorum 9 Nisan da bir perinatologa yönlendirdi beni özel muayenehaneye. Randevu için aradığımda 200 TL olduğu söylendi. Çok uygun geldi sonra ekstra ücret alırlar mı hiç bilmiyorum.

Şimdiden ayrıntılı ultrason araştırmasi yapan var mı? Devlet mi özel mi? Ücretleri vs
Biz randevu aldik tip fakültesinden, 260 liraydı sanırım 19 nisanda gidicez. Özelde de vardı o da 450 tlydi acıbadem hastanesi. Ama tip fakültesinde sabah erkenden gidip muayene olup ücretsiz de baktirilabiliyormus.

Slm herkese
İkili tarama için dün kontrole gittim.ense kalınlığı 3.5 çıktı birazdan radyoloğa gideceğiz. Kan vermedim direkt DNA testi de yaptırabiliriz diye. Ankara da yaptıranlar nerede yaptırdı acaba?

Nerede yaptırdınız acaba?

Cnm nerede yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…