- 5 Şubat 2021
- 486
- 526
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #12.961
Ense ve burun kemiğinde sorun çıkmadı ama doktorum kromozom anomalilerinin her yaş grubunda rastlandığını söyledi, yani her kadının riski varmış. Biz de ikili testte sadece 5 kromozoma baktırmak yerine ayrıntılı kromozom analizi için fetal dna testi yaptırmayı tercih ettik.Kızlar bu testleri neden yaptırıyorsunuz. İkili de birşey mi dedi dr yoksa siz genel kontrol için mi yaptırıyorsunuz? Çok yaptıran var da dikkatimi çekti sormak istedim. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasio etsin inşallah.
İnşAllah bir sorun çıkmaz, bazen ense kalınlığı fazla çıksa da doğrulama testlerinde sorun çıkmadığı da oluyormuş. Henüz kesin bir durum yok, Umudunuzu kaybetmeyinKaç günde çıktı sonuç. Bizim dr da intergen e verelim dedi. Ense kalınlığı fazla çıktı. Biraz olumsuz bizim durumumuz. Allahtan Ümit kesilmez tabiki.
Ayy inşallah bende başlamaz çok korkuyorumBenim de 11.haftada başladı bulantı, giderek daha da arttı. Şimdi de geçmediği gibi üstüne tiksinti, halsizlik, uyku ve mide yanması da eklendi ama artık alıştım, şikayetçi değilim
Herkeste aynı olacak diye bişi yok merak etme bu zaman kadar başlamadıysa sorun yokturA
Ayy inşallah bende başlamaz çok korkuyorumnapalım bende mide de oluyo ama doktor ilaç verim mi dedi dedim yok verme
Aman aman boşver dayanabiliyosan hiç içme ben migren hastasıyım başım tutunca bile parol bile içmiyom çok şükür hamilelikte azaldı baş ağrılarım gerçekten Allah devayı da veriyoHerkeste aynı olacak diye bişi yok merak etme bu zaman kadar başlamadıysa sorun yokturben de doktora hiç bahsetmedim bile ilaç yazar diye
Bir hafta sonra çıktı sonuç inşallah sizin de iyi çıkar bu mübarek gecede dua edelimKaç günde çıktı sonuç. Bizim dr da intergen e verelim dedi. Ense kalınlığı fazla çıktı. Biraz olumsuz bizim durumumuz. Allahtan Ümit kesilmez tabiki.
Ben Batıkent Medikal Park da yapacağım doğumu doktorum da bu hastanede doğum paketi almıştık 10 muayene bir diyetisyen bir psikolog görüşmesi babaya mini çekap doğum ve doğum sonrası bebeğin ilk iki muayenesi içinde 8500 lira ayrıntılı ultrason için ayrıyeten 400 lira vereceğiz doktorum ayrıntılı ultrason için 3 hafta sonra gel randevu vereyim dedi hangi doktora yönlendirecek bilmiyorum bakalımAnkara'da doğum yapacak arkadaşlara soruyorum hangi hastanede hangi doktorda yapmayı planliyosunuz acaba? Bu daha net değilse ayrıntılı ultrason icin nereyi tercih edeceksiniz ve fiyati öğrendiniz mi bilgilendirirseniz sevinirim
İnşALlah canım şu mübarek kandil günü rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin nasip etsn sağlıkla inşAllahMaşallah darısı başıma
Maşallah çok sevindim. Bu mesajın aynısını haftaya ben de yazabileyim yaSelammm az önce genetik sonucumun raporu ulaştı. Bir kızım daha olacak
Cok iyiymis medical park güzel ben de belki keciorendeki medical Park düşünüyorum dogum paketi almadım birçok ücretli kan tahlilini ikili testi falan devlette yaptırdığım için sadece doğum ücreti ödemek daha avantajlı olacaktı, ayrıntılı ultrason zaten paketlere dahil olmuyo ona her türlü ucrer verilecek mecbur. İnşallah memnun kalırsınBen Batıkent Medikal Park da yapacağım doğumu doktorum da bu hastanede doğum paketi almıştık 10 muayene bir diyetisyen bir psikolog görüşmesi babaya mini çekap doğum ve doğum sonrası bebeğin ilk iki muayenesi içinde 8500 lira ayrıntılı ultrason için ayrıyeten 400 lira vereceğiz doktorum ayrıntılı ultrason için 3 hafta sonra gel randevu vereyim dedi hangi doktora yönlendirecek bilmiyorum bakalım
Aa ilk defa duyuyorum değisik geliyor kulaga hoşBenim cinsiyet belli değil ama kız olursa Mabel koymak istiyorum
Ayy ne tesadüfAman aman boşver dayanabiliyosan hiç içme ben migren hastasıyım başım tutunca bile parol bile içmiyom çok şükür hamilelikte azaldı baş ağrılarım gerçekten Allah devayı da veriyo
İnşallahMaşallah çok sevindim. Bu mesajın aynısını haftaya ben de yazabileyim ya
Ben de izmir’de yaptırdım abd ye giden 4500 dediler bende intergene 2500 e yaptırdım sizin fiyat iyiymiş bayaBenim test Amerika’ya gönderildi 2500 ödedim İzmirde. Şehirden şehire Nasıl da farkediyor
Bende 1 kere kullandım ama başka kullanmadım benimde öyle geçmiyor ama bak ben şey yapıyorum lavanta yağını başıma sürüp ovalıyorum tabi biraz hafifliyor ama tam geçmiyo ertesi güne geçmiş oluyo Bi dene sende istersen çok şiddetli olmadığı zamanlarda yap bakalımAyy ne tesadüfbende de migren var. Bir ara iki gün boyunca başım ağrıdı ve maalesef parol almak zorunda kaldım. Benimki ilaç almadan geçmiyor çünkü.. şu aralar çok şükür ağrımıyor, inşAllah doğuma kadar da hiç ağrımaz başımız
Şaşkınım şu anBen de izmir’de yaptırdım abd ye giden 4500 dediler bende intergene 2500 e yaptırdım sizin fiyat iyiymiş baya
Söylenişi çok hoşuma gidiyor. Benim güzelim demekmişAa ilk defa duyuyorum değisik geliyor kulaga hoş
Şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEnse ve burun kemiğinde sorun çıkmadı ama doktorum kromozom anomalilerinin her yaş grubunda rastlandığını söyledi, yani her kadının riski varmış. Biz de ikili testte sadece 5 kromozoma baktırmak yerine ayrıntılı kromozom analizi için fetal dna testi yaptırmayı tercih ettik.Amin, hepimize inşAllah sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?