2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ense ve burun kemiğinde sorun çıkmadı ama doktorum kromozom anomalilerinin her yaş grubunda rastlandığını söyledi, yani her kadının riski varmış. Biz de ikili testte sadece 5 kromozoma baktırmak yerine ayrıntılı kromozom analizi için fetal dna testi yaptırmayı tercih ettik. Amin, hepimize inşAllah sağolun

Kaç günde çıktı sonuç. Bizim dr da intergen e verelim dedi. Ense kalınlığı fazla çıktı. Biraz olumsuz bizim durumumuz. Allahtan Ümit kesilmez tabiki.
İnşAllah bir sorun çıkmaz, bazen ense kalınlığı fazla çıksa da doğrulama testlerinde sorun çıkmadığı da oluyormuş. Henüz kesin bir durum yok, Umudunuzu kaybetmeyin

A
Benim de 11.haftada başladı bulantı, giderek daha da arttı. Şimdi de geçmediği gibi üstüne tiksinti, halsizlik, uyku ve mide yanması da eklendi ama artık alıştım, şikayetçi değilim
Ayy inşallah bende başlamaz çok korkuyorum napalım bende mide de oluyo ama doktor ilaç verim mi dedi dedim yok verme

A

Ayy inşallah bende başlamaz çok korkuyorum napalım bende mide de oluyo ama doktor ilaç verim mi dedi dedim yok verme
Herkeste aynı olacak diye bişi yok merak etme bu zaman kadar başlamadıysa sorun yoktur ben de doktora hiç bahsetmedim bile ilaç yazar diye

Herkeste aynı olacak diye bişi yok merak etme bu zaman kadar başlamadıysa sorun yoktur ben de doktora hiç bahsetmedim bile ilaç yazar diye
Aman aman boşver dayanabiliyosan hiç içme ben migren hastasıyım başım tutunca bile parol bile içmiyom çok şükür hamilelikte azaldı baş ağrılarım gerçekten Allah devayı da veriyo

Ben Batıkent Medikal Park da yapacağım doğumu doktorum da bu hastanede doğum paketi almıştık 10 muayene bir diyetisyen bir psikolog görüşmesi babaya mini çekap doğum ve doğum sonrası bebeğin ilk iki muayenesi içinde 8500 lira ayrıntılı ultrason için ayrıyeten 400 lira vereceğiz doktorum ayrıntılı ultrason için 3 hafta sonra gel randevu vereyim dedi hangi doktora yönlendirecek bilmiyorum bakalım

Cok iyiymis medical park güzel ben de belki keciorendeki medical Park düşünüyorum dogum paketi almadım birçok ücretli kan tahlilini ikili testi falan devlette yaptırdığım için sadece doğum ücreti ödemek daha avantajlı olacaktı, ayrıntılı ultrason zaten paketlere dahil olmuyo ona her türlü ucrer verilecek mecbur. İnşallah memnun kalırsın

Aman aman boşver dayanabiliyosan hiç içme ben migren hastasıyım başım tutunca bile parol bile içmiyom çok şükür hamilelikte azaldı baş ağrılarım gerçekten Allah devayı da veriyo
Ayy ne tesadüf bende de migren var. Bir ara iki gün boyunca başım ağrıdı ve maalesef parol almak zorunda kaldım. Benimki ilaç almadan geçmiyor çünkü.. şu aralar çok şükür ağrımıyor, inşAllah doğuma kadar da hiç ağrımaz başımız

Bende 1 kere kullandım ama başka kullanmadım benimde öyle geçmiyor ama bak ben şey yapıyorum lavanta yağını başıma sürüp ovalıyorum tabi biraz hafifliyor ama tam geçmiyo ertesi güne geçmiş oluyo Bi dene sende istersen çok şiddetli olmadığı zamanlarda yap bakalım gebelikten önce hep majezik kullanırdım şimdi parol çok basit geliyo

Merhaba kızlar, geçen gün rahim ağzı uzunluğunun konusu geçmişti. Bugün rutin kontrolde ben sormadan doktor rahim uzunluğu yeterli dedi. demek ki kontrollerde zaten doktorların takip ettiği ve karından ultrasonda da gördüğü bir durum. Bu konuyu merak edenler varsa bilgi vereyim istedim.

Ben de izmir’de yaptırdım abd ye giden 4500 dediler bende intergene 2500 e yaptırdım sizin fiyat iyiymiş baya
Şaşkınım şu an
Ben atlayıp gitsem canlı canlı kanı verip gelsem böyle pahalıya çıkmaz
Nasıl paralar bunlar Ya
Bilgimiz olmadığında nasıl da ticarete dönüyor işler
allah vicdan versin bu insanlara
Sağlıklı sonuçlar nasip olsun inşallah

Şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar tah değerim 7 kusurdu geçen ay 1 ay ilaç kullandım. 0.20 ye düştü. Ilaca devam tabi doz değişimiyle. Size bir de şey sormak istiyorum ben endokrinoloji bölümüne gidiyorum ayda 1 kan değerlerine bakılıyor hamilelikte. ALT değerim yüksek çıkıyor 2 aydır. Karaciğerle ilgiliymiş.ama ne endokrinoloji ne de kadın doğum cozebilmis değil bu durumu. Endokrin. Dr. Kadın doğuma sorarsınız dedi. Kadın dogumcumda (tüp bebek yapan dr) bir şey değil o dedi geçti. Açıklama da yapmadı.ama bu ay yine yüksek bilen var mı acaba bu durumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…