2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende de oluyor leğen kemiği genişlediğinden oluyormuş sanırım
Ay tek olmadığıma sevindim evet bu da olabilir
Şimdiden ayrıntılı ultrason araştırmasi yapan var mı? Devlet mi özel mi? Ücretleri vs
Yaptırırsam özelde yaptırıcam ama randevu işine filan girişmedim 17 nisanda kontrolüm var bi yönlendirme yapar sanırım doktorla konuşup bakıcam bende

Tekrardan Selam kızlar; ağustos annesiyim ama eylülün ilk haftasına da girebilirim. Sağlıklı, hayırlı olsun. Nasıl gidiyor ? Bulantılar gitti mi?
Aynı benim durum da. Ama içine 21 Ağustos tarihi doğdu nedense valla bulantı hissi nereydeyse yok ama tiksinme ve özellikle yanma aman Allahım kıvrandırıyor

Aynı benim durum da. Ama içine 21 Ağustos tarihi doğdu nedense valla bulantı hissi nereydeyse yok ama tiksinme ve özellikle yanma aman Allahım kıvrandırıyor
Mide yanması için doktor bana rennie duo diye bir şurup verdi. Günde 3 kez içiyorum. Işe yarıyor gerçekten. Tiksinme ve hafif bulantı hissi hâlâ devam ediyor bende.

Mide yanması için doktor bana rennie duo diye bir şurup verdi. Günde 3 kez içiyorum. Işe yarıyor gerçekten. Tiksinme ve hafif bulantı hissi hâlâ devam ediyor bende.
Ya ben ilaç kullanmak istemiyorum. Zaten tedavi ile oldu. İlaç ve kimyasal şeyler bende vicdan azabı oluyor. süründürüyor evet ama öldürmüyor çok zorda kalmadıkça istemiyorum. İşte meyve,su, yoğurt vs idare ediyoruz

Ben artık dayamaz boyuta gelince mecburen söyledim. Durdirabiliyorsan çok iyi canım

Mide yanmasına reçel de iyi geliyor, dün çok fena kazınma ve yanma şikayetim olmuştu. Ekmek banarak yediğimde anında kesti. Belki sizde de etkili olabilir. hem ev yapımı, katkı maddesiz güvenle tüketilebilir

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Dün büyük annemize misafirliğe gittik orada ayıptır söylemesi ıspanaklı çiğ börek yedim 1 tane küçük, ama ıspanak diriydi yani kavrulmadan çiğden koyulmuş. Sonrasında midem biraz kötü oldu gece rahat uyuyamadım. Sizce çiğ yemenin bir zararı var mıdır. Hamur da hafif çiğ gibiydi sanki

Mide yanmasına reçel de iyi geliyor, dün çok fena kazınma ve yanma şikayetim olmuştu. Ekmek banarak yediğimde anında kesti. Belki sizde de etkili olabilir. hem ev yapımı, katkı maddesiz güvenle tüketilebilir
O mide yanması bende de oldu bende Bi tatlı kaşığı bal attım iyi geldi reelde bçmantıklı sanırım tatlı olması iyi geliyor

Akışkan şeyler midemi bulandırıyor maalesef. Çok öğürmekten boğazım pütür pütür olmuş, o pütürlere değen herhangi birşey midemi bulandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…