2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O mide yanması bende de oldu bende Bi tatlı kaşığı bal attım iyi geldi reelde bçmantıklı sanırım tatlı olması iyi geliyor
Sanırım öyle, bir daha olursa tecrübe timi olduk bal şimdilik midemi bulandırıyor, ilk haftalarda ne güzel her şey yiyebiliyordum..

Akışkan şeyler midemi bulandırıyor maalesef. Çok öğürmekten boğazım pütür pütür olmuş, o pütürlere değen herhangi birşey midemi bulandırıyor.
Gerçekten çok zor bir durum, Allah kolaylık versin tam bulantım geçti diyorum, kendini hatırlatıyor.O zaman size ilaç iyi geliyorsa ilaç kullanın, bem doktorunuz yazmış madem..

İnşallah kötü bir şey çıkmaz canım biz intergen de yaptırdık 2800 liraya yurtdışına gitmedi Türkiye'deki labaratuvarda yapıldı test bir hafta sonra sonucu aldık iyi çıktı çok şükür

İçini rahatlatır mı bilemem çok tuhaf olacak ama benim canım bir iki kere çok çiğ hamur çekti Küçücük attım ağzıma bir kaç kez düşün hiç pişmemiş sorun olucağını düşünmüyorum canım ben .. yine de pişirilmiştir o biraz..

Ankara'da doğum yapacak arkadaşlara soruyorum hangi hastanede hangi doktorda yapmayı planliyosunuz acaba? Bu daha net değilse ayrıntılı ultrason icin nereyi tercih edeceksiniz ve fiyati öğrendiniz mi bilgilendirirseniz sevinirim

Çok teşekkür ederim hem güldüm hem rahat ettim hamur zaten yağda pişiyor da ıspanak biraz çiğ olmuştu o biraz korkuttu. Aslında çok sağlıklı bir sebze ama insan hamilelikte yine de endişe ediyor çiğ halinden

Ben hiç bulantı yaşamamıştım tiksinti olmuştu ama aç kalınca bulantı gibi oluyo şimdi mide de başladı arada oluyo
Benim de 11.haftada başladı bulantı, giderek daha da arttı. Şimdi de geçmediği gibi üstüne tiksinti, halsizlik, uyku ve mide yanması da eklendi ama artık alıştım, şikayetçi değilim

Kaç günde çıktı sonuç. Bizim dr da intergen e verelim dedi. Ense kalınlığı fazla çıktı. Biraz olumsuz bizim durumumuz. Allahtan Ümit kesilmez tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…