2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İnşAllah canım benim ne güzel seninki de beklenen bebekmiş Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın o umut hep var olsun
Allah yavrusuz birakmasin kimseyi canim amin❣bugun bir elbise aldim kuzuma ,sade bir sey almak istemistim tüllü tüllü aldim ciktim

İlk çocuğumda 10. Haftada bana da erkek demişti dr 12 de kızımız sağlıklı diye değiştirdi ve kızım oldu gerçekten. Şimdi 14+3 ve haşa cinsiyeti bilemiyoruz göstermedi malesef

Ahaha ha ciddi misin valla insan engel olamkyorki çok tatlış şeyler var ben de geçen hafta ilk öğrendiğimde gittim patik aldım
O kadar tatli kiyafetler var ki seçemedim, hepsini alip cikasim geldi zorla bir tane aldim kiz bebek kiyafetleri erkege göre daha çekici almadan gecemiyor insan

Benim değişmedi iki sefer onuncu haftada kız dediler değişmedi

Selam kızlar,
Bende 14+3 teyim ve henuz cinsiyeti ogrenemedik.Bir yandan lahana turşusu yerken, diğer yandan çikolata yiyorum Dolayısıyla cinsiyet tahminini yiyeceklerle yapmak zor.
Bu arada 11. Gün oldu hala prenetal test sonucum çıkmadı

Ketçap makarna hamburger tost vb kız bence ben iki seferdir hep hatta karnımda ölende kızdı kıza benziyor demişti doktor hep bunları aşerdim ilk zaman

Bize doktor daha geç bir zaman önerdi. 20-24. haftalar arası dedi yanlış hatırlamıyorsam. Niye fark ediyor acaba
Bebek büyük olunca bence daha kolay incelenir ama erken dönemde ise aksilik yada anormali olunca sonlandırmak için geç olmaz ondan mı acep

Ketçap makarna hamburger tost vb kız bence ben iki seferdir hep hatta karnımda ölende kızdı kıza benziyor demişti doktor hep bunları aşerdim ilk zaman
Yaa tesadüfmüdür bilmem ama bende bu yazdiklarinizin hepsini severek yedim bebiş de kız sulu yemek ğormek dahi istemedim baktimda kizlarda tutuyo bu

O kadar tatli kiyafetler var ki seçemedim, hepsini alip cikasim geldi zorla bir tane aldim kiz bebek kiyafetleri erkege göre daha çekici almadan gecemiyor insan
Aynen kız bebeklerin alternatifi çok oluyor bende İnternet te görüyorum bak ilkim bebe var instgramda orada kız bebek kıyafetlerine bak harika bayılırsın

11+3 te erkek dedi bana canım.. 15. Haftamda kesin erkek diye onayladı ama çok barizdi benim erkek olduğunu söylemese ben bile görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…