2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
11+5 de başka doktora gittim ilaç yazdırmak için usgye de koydu ben de cinsiyet sordum erkeğe benzettim dedi ama belli olmaz çok erkek bir iki haftaya bakmak lazım dedi. Sonra 12+2 de kendi doktoruma gittim perinatolog zaten kendisi %90 kız dedi bugğn yine randevum vardı kız olduğunu onayladı %100 kız dedi. Bence siz güvenmeyin 12. Hafta da sorun tekrar belli olmaz

Bebek büyük olunca bence daha kolay incelenir ama erken dönemde ise aksilik yada anormali olunca sonlandırmak için geç olmaz ondan mı acep
Bence boyut büyüdükçe ultrasonda incelemek de zor olabilir çünkü sonlandırma 12. haftadan Sonra her türlü normal doğum şeklinde yapılıyor ve her dönemde zor ve üzücü.

Yaa tesadüfmüdür bilmem ama bende bu yazdiklarinizin hepsini severek yedim bebiş de kız sulu yemek ğormek dahi istemedim baktimda kizlarda tutuyo bu
Ama bu hamur işi son aylarda hortluyor hep poğaça su börekleri vb şeyler yeme isteği geri geliyor bende öyle olmuştu normalde misafirlikte bile yemem zorlarlar yemem ama hrp kendim yapıp yedim

Bence boyut büyüdükçe ultrasonda incelemek de zor olabilir çünkü sonlandırma 12. haftadan Sonra her türlü normal doğum şeklinde yapılıyor ve her dönemde zor ve üzücü.
Birde organlar kemale eriyor.o açıdan düşündüm ben damarlara kadar ölçüp inceliyorlar Ben ondokuzda aldım randevü ama on ikinci haftada ense burun bakılmıştı meraktan 21-22 leri bekleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…