- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.221
Sanirim ilk bebek :) eylul bebekleri olacaklari icin zaten direk uzun kolla basliyacagiz. Size soyle soyliyim bnce bebegin bedeni ile kilosuna en uygun kalip lcw waikiki bnceselamlar herkese, saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim. benim sorum kiyafetlerle ilgili olacakalmaya basladiniz mi? nereden aldiniz? beden ayarlamasi nasil yapiliyor? malum pandemiden dolayi magaza gezilemiyor, internetten baktim bedenden emin olamadim :)) deneyiminiz, oneriniz varsa cok sevinirim
İnvitae firmasına yaptırdık, kanın Amerika’ya gittiği söylendi bize de. Hayırlı sonuç çıksın da beklemeye razı oluyorum bazen, öyle teselli buluyorumMerhaba,
Macrogen firmasına yaptırdım, Güney Kore'ye gönderdiler. Sonuçlar icin niye bize 10-14 gün diyorlar, baştan 2 hafta da anca belli olur desinler
Siz hangi firmaya yaptırdınız?
cok tesekkurler yanitiniz icin aynen hem ilk bebek, hem de cevremde yakin zaman deneyimli hic anne yokSanirim ilk bebek :) eylul bebekleri olacaklari icin zaten direk uzun kolla basliyacagiz. Size soyle soyliyim bnce bebegin bedeni ile kilosuna en uygun kalip lcw waikiki bnce
Bnm oglumdan ornek vereyim 50 cm 3.5 kg dogdu
1 aylik 53 cm
2 aylik 56 cm
3 aylik 61 cm
4 aylik 64 cm oldu.
Yeni dogan hastane cikislari 50 cm oluyo genelde 1 ay giyebiliyo
1 - 3 ay 56 ile 62 cm (ekim kasim aralik )
3 - 6 ay 62 ile 68 cm arasi oluyor.( Ocak subat mart nisan arasi )
Sehir kosullariza gore buna gore secim yapabilirsiniz :) bide bebegin gelisimide onemli tabi bebekler tombik olabiliyor yada daha narin :)
Medikallerden de kiralayabiliyosun, başlığı kendin için sıfır bi tane aliyosun, ablam kullanmıştı ama markasını fiyatını bilmiyorumMerhaba hanımlar.Herkese hayırlı hamilelikler dilerim.Daha önce elektrikli süt pompası kullanan var mı?Kızlarımda manuel pompa almıştım ama malesef yeterli miktarda süt sağamadığım için küvezdeki bebeğe yeterince süt götüremedim.Hastanenin süt sağma pompaları çok güçlüydü.Onlar kadar güçlü elektrikli süt pompası önerisi olan var mı?
Yaa pardon :) lcw den aldim bn hamile pantolunu .cok rahatcok tesekkurler yanitiniz icin aynen hem ilk bebek, hem de cevremde yakin zaman deneyimli hic anne yokben daha cok kendimiz icin sormustum, basta belirtmeliydim bebecik aklima gelmedi sorarken ama not aliyorum degerli tavsiyenizi
artik ozellikle pantolonlar iyice sıkmaya başladi, ozellikle rahat kot pantolon ve kaliteli tayt arayisindayim acikcasi
Maşallah cinsiyeti ne bebişinBenim yavrum iki oldu bize poposunu dönüyor doktor zorla gördü cinsiyetini ugrasa ugrasa
Merhaba, ben günlük için şimdilik lcw den aldım ince biraz. Ama kesinlikle calzedonia dan da alıcam bir tane. Hamilelikten önce de taytlarını kullanıyordum gerçekten mükemmel kaliteli. Biraz pahalı ama bir taytı 7 senedir giyiyorum öyle söyleyeyimcok tesekkurler yanitiniz icin aynen hem ilk bebek, hem de cevremde yakin zaman deneyimli hic anne yokben daha cok kendimiz icin sormustum, basta belirtmeliydim bebecik aklima gelmedi sorarken ama not aliyorum degerli tavsiyenizi
artik ozellikle pantolonlar iyice sıkmaya başladi, ozellikle rahat kot pantolon ve kaliteli tayt arayisindayim acikcasi
Aslinda doktorlarin hepsi ayni seyi soyluyor 21 ile 24. Hafta arasi yapilmasi gerekiyorHer doktor farklı bir şey söylüyor kesinlikle
Nerede yaptıracaksınız detaylı ultrasonu? Atıl Yüksel’i duydum bir ama arayıp fiyat falan almadım. Arkadaşlarım Yeditepe’de yaptırdı, mutlulardı. Medikalpark’ta da yapıyorlarmış ama bilmiyorum kim yapıyor.
Hastanedeki cihazların aynısını kiralayan firmalar var canım, ben ilk hamileliğimde kendi pompam yavaş geldiği için ve iş yerinde sagdigim için kiralamistim ve çok memnun kalmıştımMerhaba hanımlar.Herkese hayırlı hamilelikler dilerim.Daha önce elektrikli süt pompası kullanan var mı?Kızlarımda manuel pompa almıştım ama malesef yeterli miktarda süt sağamadığım için küvezdeki bebeğe yeterince süt götüremedim.Hastanenin süt sağma pompaları çok güçlüydü.Onlar kadar güçlü elektrikli süt pompası önerisi olan var mı?
Normalde kullandığın bedenin neyse hamile kıyafetlerinde de aynısını vermen yeterli oluyor. Çünkü hamile kıyafetleri geniş bedenli oluyor. Lcw dan çok aldım ben gayet memnunum. Taytları çok rahat ama çok kaliteli diyemem. Biraz yıkanınca rengi soluyor ama zaten 6 ay falan giyilecek şeyler. Gerçi hemen kilo veremeyip biraz daha giymiştim ben doğumdan sonraselamlar herkese, saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim. benim sorum kiyafetlerle ilgili olacakalmaya basladiniz mi? nereden aldiniz? beden ayarlamasi nasil yapiliyor? malum pandemiden dolayi magaza gezilemiyor, internetten baktim bedenden emin olamadim :)) deneyiminiz, oneriniz varsa cok sevinirim
İnternetten alacaksan mutlaka bel lastiklerini kontrol et. Tam anlaşılır mı bilemedim ama ilk hamileligimde internetten almak zorunda kalmıştım ve aldığım bazı patikli pantolonların bel lastiği çok sıkı olduğu için yanlardan kesip giydirmistimselamlar herkese, saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim. benim sorum kiyafetlerle ilgili olacakalmaya basladiniz mi? nereden aldiniz? beden ayarlamasi nasil yapiliyor? malum pandemiden dolayi magaza gezilemiyor, internetten baktim bedenden emin olamadim :)) deneyiminiz, oneriniz varsa cok sevinirim
Doktor yönlendirsin bence canım doktorunla konuşursun benim de 16 Nisan da randevum doktor o zaman gel detaylı ultrason için gün vereceğim dediKızlar detaylı için kendimce randevu almalı mıyım sizce? Yoksa nisanda doktor randevum var muayenede doktor yönlendirmesinden sonra mı almalıyımKararsız kaldım .. siz nasıl yaptınız?
Benide 16-17 de çağırdıDoktor yönlendirsin bence canım doktorunla konuşursun benim de 16 Nisan da randevum doktor o zaman gel detaylı ultrason için gün vereceğim dedi
Sen de görürsün umarim canimPoposunun altından kaldırıp bakıyorlar zorla da olsa bende daha tam net öğrenemedim bu hafta tekrar gideceğim zaten kendi hastanem işe de başlamama az kaldı raporum bitiyor bakalım
Beta hcg hormonu düşüyor artık canım rahatlama zamanı içini ferah tut benimde kusmalarım geçti bulantılarım da az kaldı geçecek inşallahİki gündür belirtiler ciddi azaldı. Koku hassasiyeti bile azaldı. Kötü kokan yemek güzel kokuyor. Burda hep yazılırdı ya acaba bir şey mi oldu diye. İnsan gerçekten korkuyormuş. Umarım her şey yolundadır. Salı günü randevum bakalım. Merak ediyorum bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?