2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yasal bir süre oluyor 24 müydü öyle hatırlıyorum dogurma değilde bebeği besleyen damarları yakıyorlar yada kalbine ilaç veriyorlar geç kalınmaması için çünkü bir çok inceleme rapor oluyor tabi bebeğin gelişimi geri olunca 23-24 haftalarda iyi benim de şimdi doktorum radyolojiye yönlendirdi bebek sağlıklı dedi recep has a gitmene gerek yok dedi ama ben karar veremedim tabikş burdaki kontrol daha uygun

Şöyle söyleyim bebeğin kilosu önemli dogunca 50 bedenin altında genelde iki kilo ile üç arasında doganlar için çok iyi oluyor üstünden kaçmıyor onun için elli beden üzeri olanlardan alabilirsin her beden için üç dört tane ama doguma yakın kilosu belli olacağı için ellinin altında alabilirsin ben öyle düşünüyorum

Hiçbiri onlar kadar olmuyor lansihon birde avent iki markayı kullandım ama avent arkadaşımındı o sert ama diğeri ile aynı ölçüde çekiyor ama lanshion o yumuşak ben markayı kullandım biberonları anne memesine en yakın olanmış hep kullandım hatta arkadaşım o biberonu kullanınca çocuğun içtiğini farketti gidip aldı

Bende hep oluyordum bir doktor sitesinde rast geldim bebek hayatını kaybetsede ilk zaman belirtiler azalmıyor ama karın iniyor çünkü suyunu üretemiyor 12.haftadan sonra kendi içerek dışarı veriyor ve bu böyle devam ediyor kandan gelen besinlerle artıyor yanı bebek ölünce bir kaç gğn sonra karnın dikliği inmiş oluyor anladığım kadarıyla sende için tahat etmesi için karnın aşağıya inmiş sönmüş gibi değilse gebeliğin devam ediyor demek

Korkma normal benim yemekten sonra bulantım vardı bugün o da geçmiş

Benimde çok azaldı ama burda ki arkadaşlar normal yazınca bi nebze yüreğime su serpiliyor stres yapıp çocuğuda germiyim diyorum benim daha da var randevu ya .. buraya da yaz mutlaka
BEn bugün gittim 16 yım aynı hastanenin radyolojisine yönlendirdi ama ben çok önceden başka doktora aldım
Kaçıncı haftana aldın canım

Kızlar benim de bulantılarım koku hassasiyetim azalıyor, hala prilam kullaniyorum ama akşamları yine de oluyodu bulantım, koku cok perişan ediyodu, göğüslerim cok agriyodu hepsi yavas yavas azalıyor birden kesilmedi ama bugünleri dört gözle beklemiyo muyduk niye endise ediyosunuz hani daha erken haftalarda bir anda pat diye kesilse neyse ama genelde bu haftalarda azala azala artık bitmesi lazim zaten stres yapmayın. Ahh analık iste daha karnimizdayken bu kadar pimpirik yapiyoruz

Merhabalar benim 2li testimde biyokimyasal riskim 1:126 çıkmıştı ama bebeğin ölçümleri iyi olduğu için kombine riskim 1:806 çıktı. NIPT yaptırdı doktorum onun da sonucu bugün çıktı 17günde çıktı. Çok şükür düşük risk geldi cinsiyetini öğrenmiş oldum kızım olucak inşallah. Test sonuçlarını beklerken hep buraya girip nasıl çıkıyor sonuçlar diye takip edip moral aramıştım o yüzden ben de yazmak istedim inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız bebeklerimizi

Aslında ikili ve üçlü testlerin çokta önemli olmadığı sadece olasılıktan bahsettiğini söyleyebiliriz benimde bebeğimin ense kalınlığı yüksek çıktı ikili testim iyi geldi fakat doktorum gene de büyükşehir de başka bi doktora yönlendiriyor benim de canım ona sıkıldı

Gerçekten çok garibiz haklısın yvücut hamileliğe alıştı ve o yuzden yavaş yavaş rahatlıyoruz aslında

Ama bu hamur işi son aylarda hortluyor hep poğaça su börekleri vb şeyler yeme isteği geri geliyor bende öyle olmuştu normalde misafirlikte bile yemem zorlarlar yemem ama hrp kendim yapıp yedim
Gebeliğin başından beri hamur işi istiyo canım bebiş kız bence bu hamur işi tutuyo gibi

Evet öyle haklısınız. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba gözünüz aydın hayırlı olsun. Cinsiyeti doktorunuz mu söyledi size mi bildirdiler? Ben de yaptırdım testi sonuç bekliyorum da doktoruma söylerlerse o bana söylemez gibi geliyor.

Kızlar ben 14. Haftadayım doktor yüzde 80 kız dedi ama kesin değil dedi değişir mi acaba bu haftalarda değişen oldu mu
Bana 12. Haftamda %90 kız dedi dün yine gştitm 13. Haftamdı %100 kız dedi. Doktorun iyiyse sanmıyorum emindir o o kadsr büyük oran verdiyse değişmez bebce değişsin istiyor musun

Merhaba gözünüz aydın hayırlı olsun. Cinsiyeti doktorunuz mu söyledi size mi bildirdiler? Ben de yaptırdım testi sonuç bekliyorum da doktoruma söylerlerse o bana söylemez gibi geliyor.
Ben de yaptırdım bu testi, henüz sonuçlar gelmedi ama doktorumun verdiği bilgiye göre, bize gelen raporda cinsiyet yazmıyormuş yasa gereği ama doktora giden raporda yazıyormuş. Doktorum ben sana söylerim demişti

Kızlar ben şu eti tutku bisküvi varya acayip sardım kaç gündür hergün 3 tane falan yiyorum acaba kötü mü yapıyorum ama canım istiyor

Heh o zaman benim doktor hayatta söylemez. Görse bile 16. Haftadan önce söylemiyor prensip mi neyse artık. Gerçi ben kız olduğundan emin gibiyim ama yine de kesinleşse iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…