2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Birde organlar kemale eriyor.o açıdan düşündüm ben damarlara kadar ölçüp inceliyorlar Ben ondokuzda aldım randevü ama on ikinci haftada ense burun bakılmıştı meraktan 21-22 leri bekleyemedim
Bana da 19 bitimi tam 20 de verdi randevu 9 Nisan'da inşallah güzel sonuçlar alırız

Hala -8 kilodayim 1gr bile alamamisim doktor israrla vitamin ilaclarini ozellikle kalsiyumunu al dedi
Kalça agrilarini sordum kesinlikle kalsiyum eksikligi kemik erimesi yapar mutlaka kullan dedi bilginiz olsun

Bebek büyük olunca bence daha kolay incelenir ama erken dönemde ise aksilik yada anormali olunca sonlandırmak için geç olmaz ondan mı acep
Ya evet bunu ben de düşündüm, bir arkadaşım sonlandırmak zorunda kalmış. Geç olunca zor gerçekten. Ama yeni doğum yapan başka bir arkadaşımı da detaylı ultrason için 4-5 defa çağırmışlar tam göremiyoruz diye. Bilemedim hangisi daha iyi.

Bilmiyorum ki
Her dr farklı bişey söylüyo gibi geliyo bazen
18-24 arası yapılabiliyormuş ya biraz araştırdım da bana da 20. Hafta verdi erken mi diye tereddüt ettim bende
Bize de 23. Hafta icin verdi randevuyu
Her doktor farklı bir şey söylüyor kesinlikle
Nerede yaptıracaksınız detaylı ultrasonu? Atıl Yüksel’i duydum bir ama arayıp fiyat falan almadım. Arkadaşlarım Yeditepe’de yaptırdı, mutlulardı. Medikalpark’ta da yapıyorlarmış ama bilmiyorum kim yapıyor.

Kızlar selam şuan 12+5 iz. Dün devlette doktora gittim ikili test için haftaya özele gidecegim cinsiyet için ama belki anlayan olur tahmin yapabilir misiniz ben erkeğe benzettim poposunun altında sanki çıkıntı var gibi

Eklentiler

• IMG_20210330_230529.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 75
Ay maşallah hemen hemen herkes cinsiyetini öğrenmiş.ben öğrenemedim bebeğim makat geliş pozisyonda bağdaş kurmuş görülemiyor.bu durumla karşılaşan var mı çook merak ediyorum bebişimin cinsiyetini

Benim yavrum iki oldu bize poposunu dönüyor doktor zorla gördü cinsiyetini ugrasa ugrasa

Merhaba, hangi firmaya yaptırmıştınız acaba? Kanınız yurtdışına gidiyorsa sonucun gelmesi 14 günü buluyormuş çünkü. Ben de halen beklemedeyim, bugün 9.gün, daha 5 gün var..
Merhaba,
Macrogen firmasına yaptırdım, Güney Kore'ye gönderdiler. Sonuçlar icin niye bize 10-14 gün diyorlar, baştan 2 hafta da anca belli olur desinler
Siz hangi firmaya yaptırdınız?

Merhaba hanımlar.Herkese hayırlı hamilelikler dilerim.Daha önce elektrikli süt pompası kullanan var mı?Kızlarımda manuel pompa almıştım ama malesef yeterli miktarda süt sağamadığım için küvezdeki bebeğe yeterince süt götüremedim.Hastanenin süt sağma pompaları çok güçlüydü.Onlar kadar güçlü elektrikli süt pompası önerisi olan var mı?

Benim yavrum iki oldu bize poposunu dönüyor doktor zorla gördü cinsiyetini ugrasa ugrasa
Poposunun altından kaldırıp bakıyorlar zorla da olsa bende daha tam net öğrenemedim bu hafta tekrar gideceğim zaten kendi hastanem işe de başlamama az kaldı raporum bitiyor bakalım

selamlar herkese, saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim. benim sorum kiyafetlerle ilgili olacak almaya basladiniz mi? nereden aldiniz? beden ayarlamasi nasil yapiliyor? malum pandemiden dolayi magaza gezilemiyor, internetten baktim bedenden emin olamadim :)) deneyiminiz, oneriniz varsa cok sevinirim

Kızlar günaydın :) şükür ki hiç mide bulantım olmadı ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bu normal mi ? Yani bulantınız olmasa bir farklılığınız var mi? Hissedemedigim belirtim olmadigi için tedirgin oluyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…