2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım iyi olmana çok sevindim İnşallah hayırlısı ile müjdeli haberdir ve inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsıniyi bayramlar bu arada

Canım iyi olmana çok sevindim İnşallah hayırlısı ile müjdeli haberdir ve inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsıniyi bayramlar bu arada
Sağol canım çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallahbu vesileyle sizlerde bana dua edin hakkımda hangisi hayırlıysa öyle olsun diye hayırlı bayramlar canım

Yalnız değilmişim ben de bebeğe bir şey olacak diye hareketsiz kaldım şimdi yarım saatlik yürüyüşlere başkadık eşimle. Pilates hamilelik öncesi hiç yapmadım şimdi yapabilir miyim acaba

Önemli bir şey değildir umarım, hareketsizliktendir diye düşünüyorum ben. Ben de çabuk yoruluyorum. Biraz yürüsem hemen dinlenme ihtiyacı hissediyorum. Doktorunuz ne diyecek bakalım...

Yalnız değilmişim ben de bebeğe bir şey olacak diye hareketsiz kaldım şimdi yarım saatlik yürüyüşlere başkadık eşimle. Pilates hamilelik öncesi hiç yapmadım şimdi yapabilir miyim acaba
Benim gördüğüm videolar sıkılaşmaya değil esnemeye dayalı hareketler gibi gözüküyor. Doktorunuza kontrolde bi danışın dilerseniz, uygun görürse eğer yaparken zorlanmazsiniz zaten.

Hangi sayfa acaba ben de takip edeyim

Benim de öyle oluyordu ilk yürüğüm zamanlar korkuyordum yürürken davul gibi oluyordu karnım ve kasıklarım belim ağrıyordu ilk başlarda kısa tutuyordum 10 15 dakika falan yüyordum ağrım olunca bırakıyordum zorlamıyordum sonra sonra alıştım galiba yarım saat günlük yürüyebiliyorum çok su içip ya da çok yiyip de arkasına yürüyünce öyle oluyor sertlik ve ağrı

Yaa evet o güç o annelik gelmese zaten kimse cesaret edemez ikinciye üçüncüye, Rabbim hayvanlara bile o duyguyu veriyor, bebek gibi sevdiğimiz o kediler vs dogurunca nasıl aslan kesiliyorsa biz de öyle olcaz insallah, düşüncesi bile insani güçlendiriyo

Evet suan iste hamileliğin balayı dedigimiz aylardayiz o yüzden zaman dursun istiyorum, ablamdan arkadaşımdan biliyorum son aylar yatmasi kalkmasi zor ama suan bana çok güzel geliyo

Ben normal doğum düşünmüyorum açıkçası boyum cok kısa ve cesaretim de yok o yüzden direkt sezeryan olurum heralde. Kiminin sezeryan sonrasi cok rahat geciyomus da kimi epey cekiyo bakalım Allah'tan hepsi gelip geçici şeyler

Aslında çok yiyip içmeden oldu çok paniklemiyorum normaldir gibi geliyor ama yine de aklıma takılmıyor değil belki yürüyüşe alıştıkça bende de geçer

Ben de doktorumdan yoga ve pilates izni aldım, yoga eğitmenliği eğitimim olduğu halde çok tırsıyorum. Nefes egzersizleri ve meditasyonla başlasam daha iyi olacak sanırım.

Kızlar gerçekten hamileliğin yarısını gectik elhamdülillah. Ben karnımı sevip sevip bugunler hic gecmese keske hamilelik cok güzel cok özlicem diye hüzünleniyorum bi bende mi oluyor bu his?
Bende bi an önce kavuşmak istiyorumm Bi yandanda dediğin gibi bu günleri özlicekmişim gibi geliyo

12. Haftada başlamıştım siz geç kalmışsınız.. Bir an önce başlasanız iyi olur. Sağlık ocağında aile hekimine yazdırabilirsiniz.
Acaba kan tahlilimize göre mi karar veriyor doktorlar demir hapina başlamaya? Ben burda başlayanlar olunca merak edip sordum doktoruma, 24.haftada başlıcaz dedi bana. Kullandığım multivitaminde de demir var ama henüz demir hapina ben de başlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…