- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.541
Canım iyi olmana çok sevindimİyiyim çok şükür canım Allah razı olsunbebeği bir kaç sonra inşallah bir adet dönemim geçti şimdi ikinci adet dönemi in de tarihi geçti, bilemiyorum elimde bir test vardı, yaptım, çift çizgi var ama pek ihtimal veremedim belki hormonlardan, pazartesi kesinleşir benim durumum, arada okuyorum burayı hepinize dua ediyorum herkes iyi şükür okuduğum kadarıyla
Sağol canım çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallahCanım iyi olmana çok sevindimİnşallah hayırlısı ile müjdeli haberdir ve inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın iyi bayramlar bu arada
İnşallah canımSağol canım çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise öyle olsun inşallahbu vesileyle sizlerde bana dua edin hakkımda hangisi hayırlıysa öyle olsun diye hayırlı bayramlar canım
Yalnız değilmişim ben de bebeğe bir şey olacak diye hareketsiz kaldım şimdi yarım saatlik yürüyüşlere başkadık eşimle. Pilates hamilelik öncesi hiç yapmadım şimdi yapabilir miyim acabaBen de öyle. Hele ki hamile olduğumu öğrendikten sonra çocuğa bir şey olur korkusuyla o kadar hareketsiz kaldım ki. Akşamları site içinde yarım saat yürüyüş yapalım diyorum eşime. Bir de dün instagramda bi sayfa buldum, hamilelik haftasına göre pilates egzersizleri öneriyor. Üşenmezsem onu yapmayı düşünüyorum. Bi başlasak harekete devamı da gelir inşallah.
Önemli bir şey değildir umarım, hareketsizliktendir diye düşünüyorum ben. Ben de çabuk yoruluyorum. Biraz yürüsem hemen dinlenme ihtiyacı hissediyorum. Doktorunuz ne diyecek bakalım...Ben de biraz araştırıp hareketlensem hiç fena olmayacak. Bugün bir yürüyüş yapalım dedik, 5. dakikada karnım sertleşti ve bir ağrı girdi anlayamadım. Geçen gün de kısa mesafe yürürken böyle bir durum olmuştu. Bayram sonrası kontrolüm var o zaman soracağım doktora, niye böyle oluyor
Benim gördüğüm videolar sıkılaşmaya değil esnemeye dayalı hareketler gibi gözüküyor. Doktorunuza kontrolde bi danışın dilerseniz, uygun görürse eğer yaparken zorlanmazsiniz zaten.Yalnız değilmişim ben de bebeğe bir şey olacak diye hareketsiz kaldım şimdi yarım saatlik yürüyüşlere başkadık eşimle. Pilates hamilelik öncesi hiç yapmadım şimdi yapabilir miyim acaba
Teşekkür ederimYaaa severim ne guzel olmussunuz
Beni goren hastamisin niye bu kadar zayifladin diyor hamileyim deyince millet şoklarda daha nerdeyse hic yok göbegim
Hayir bence kilo almamissin sadece gobegin buyumusTeşekkür ederimfazla kilo almaktan iyidir bence önemli olan senin değil bebeğin kilo alması ben kendimi fazla kilo almış görüyorum
Hangi sayfa acaba ben de takip edeyimBen de öyle. Hele ki hamile olduğumu öğrendikten sonra çocuğa bir şey olur korkusuyla o kadar hareketsiz kaldım ki. Akşamları site içinde yarım saat yürüyüş yapalım diyorum eşime. Bir de dün instagramda bi sayfa buldum, hamilelik haftasına göre pilates egzersizleri öneriyor. Üşenmezsem onu yapmayı düşünüyorum. Bi başlasak harekete devamı da gelir inşallah.
Benim de öyle oluyordu ilk yürüğüm zamanlar korkuyordum yürürken davul gibi oluyordu karnım ve kasıklarım belim ağrıyordu ilk başlarda kısa tutuyordum 10 15 dakika falan yüyordum ağrım olunca bırakıyordum zorlamıyordum sonra sonra alıştım galiba yarım saat günlük yürüyebiliyorum çok su içip ya da çok yiyip de arkasına yürüyünce öyle oluyor sertlik ve ağrıBen de biraz araştırıp hareketlensem hiç fena olmayacak. Bugün bir yürüyüş yapalım dedik, 5. dakikada karnım sertleşti ve bir ağrı girdi anlayamadım. Geçen gün de kısa mesafe yürürken böyle bir durum olmuştu. Bayram sonrası kontrolüm var o zaman soracağım doktora, niye böyle oluyor
Dediğiniz gibi bir şekilde doğacak
Ablam ilk doğumunda günü geçti diye hastanede kontrol altındaydı ve dogurmicam diye tutturmuştuBen de onu "abla gel bebek küçükken doğur, büyüyünce zor olur" diye teselli etmiştim. O esnada gülmekten doğuracaktı nerdeyse.
Doğum sonrası ablamı ilk ben gördüm ve gördüğümde o kadar şaşırmıştım ki. O, bir tane cimcik atsak ortalığı birbirine katan kız gitmiş yerine güçlü, dinç bir "anne" gelmiş. Rabbim elbette yardım ediyor. Hepimize yardım etsin inşallah
(Biraz uzun oldu, kusura bakmayın)
Evet suan iste hamileliğin balayı dedigimiz aylardayiz o yüzden zaman dursun istiyorum, ablamdan arkadaşımdan biliyorum son aylar yatmasi kalkmasi zor ama suan bana çok güzel geliyoZOr geçince geçsin istiyoruz bu bir ay iyi günlerimiz artık uykusuz geceler başlıyacak sırtüstü yatsan bebeğin yükü beline binecek yan yatsan uzun süre rahim bağlarının acısına uyanacaksın ben şimdiden ağrılı uyanmaya başladım aslından doğuma yaklaştıkca biran önce bu ağırlıktan kurtulup rahatça yatmak istiyorsun ama sonra endişe kaplıyor seni bana öyle olmuştu bebeğim sanki karnımda güvendeydi dışarda olunca çok endişelendim meme emerken tıkanması bile beni huzursuz etti karnımdaki tekmeleri özledim bu durumu kabullenmem altı ayımı aldı o zaman deseler gel geri koyalım kabul ederdim o ağrılı durumları ama insan ağırlaştıkça düşünemiyor o zaman
Ben normal doğum düşünmüyorum açıkçası boyum cok kısa ve cesaretim de yok o yüzden direkt sezeryan olurum heralde. Kiminin sezeryan sonrasi cok rahat geciyomus da kimi epey cekiyo bakalım Allah'tan hepsi gelip geçici şeylerNormal doğum olursa bunları yaşamazsın bakalım bebeğin ve bizim o an ki durumuna bağlı açıkcası nırmal doğum olması öncekiler normaldi ama bunu Allah bilir Normal doğumda şöyle bir durum var son ay artık her yerin ağrıyacağı için çekeceğin sancınn saatler sürüp biteceğine odaklanacan şu aşamayı geçti mi tamam diyecen ve saatler sonra inanılmaz bir rahatlama seni bulacak yani gecici bir acı sürekli ağrısızı çeken kanser vb hastaları üşününce saatler sonra biten fizikselbir acı yaşayacağız ve geçecek
Aslında çok yiyip içmeden oldu çok paniklemiyorum normaldir gibi geliyor ama yine de aklıma takılmıyor değilBenim de öyle oluyordu ilk yürüğüm zamanlar korkuyordum yürürken davul gibi oluyordu karnım ve kasıklarım belim ağrıyordu ilk başlarda kısa tutuyordum 10 15 dakika falan yüyordum ağrım olunca bırakıyordum zorlamıyordum sonra sonra alıştım galiba yarım saat günlük yürüyebiliyorum çok su içip ya da çok yiyip de arkasına yürüyünce öyle oluyor sertlik ve ağrı
Ben de doktorumdan yoga ve pilates izni aldım, yoga eğitmenliği eğitimim olduğu halde çok tırsıyorum. Nefes egzersizleri ve meditasyonla başlasam daha iyi olacak sanırım.Ben de öyle. Hele ki hamile olduğumu öğrendikten sonra çocuğa bir şey olur korkusuyla o kadar hareketsiz kaldım ki. Akşamları site içinde yarım saat yürüyüş yapalım diyorum eşime. Bir de dün instagramda bi sayfa buldum, hamilelik haftasına göre pilates egzersizleri öneriyor. Üşenmezsem onu yapmayı düşünüyorum. Bi başlasak harekete devamı da gelir inşallah.
Bende bi an önce kavuşmak istiyorummKızlar gerçekten hamileliğin yarısını gectik elhamdülillah. Ben karnımı sevip sevip bugunler hic gecmese keske hamilelik cok güzel cok özlicem diye hüzünleniyorumbi bende mi oluyor bu his?
Simgedduman diye arayabilirsiniz instagramda. 26.haftaya kadar yüklemiş videoHangi sayfa acaba ben de takip edeyim
Yoga eğitmeni misinizBen de doktorumdan yoga ve pilates izni aldım, yoga eğitmenliği eğitimim olduğu halde çok tırsıyorum. Nefes egzersizleri ve meditasyonla başlasam daha iyi olacak sanırım.
12. Haftada başlamıştım siz geç kalmışsınız.. Bir an önce başlasanız iyi olur. Sağlık ocağında aile hekimine yazdırabilirsiniz.Kızlar demir hapını ne zaman kullanmaua başladınız? 22.haftamın içindeyim henüz vermedi doktorum bana..
Acaba kan tahlilimize göre mi karar veriyor doktorlar demir hapina başlamaya? Ben burda başlayanlar olunca merak edip sordum doktoruma, 24.haftada başlıcaz dedi bana. Kullandığım multivitaminde de demir var ama henüz demir hapina ben de başlamadım.12. Haftada başlamıştım siz geç kalmışsınız.. Bir an önce başlasanız iyi olur. Sağlık ocağında aile hekimine yazdırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?