2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yani işte hem kafaya takmıyorum normal diyorum, hem de içten içe çok geliyor gözüme
24-28 arası 2
28-32 arası 2
32-36 arası 3
36-40 arası 3
10 kilo daha alma potansiyeli görüyorum. Toplamda 15 eder. Hayırlısı olsun :)

ben de birkaç defa rüyamda görmüştüm, sonra rüyamda gördüğüm bebeği özlemiştim resmen
hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçse de doğsalar zamanında :)

Oooo planlar yapilmis bile baksana
Dur bakalim kac haftalık dogacak iştahın nasil olacak
Belki cok ödem topluycan 20 kilo olcan dogumdan hemen sonra ödem gidince hemencik eski kilona dönücen
Belki iştahin olmuycak az kiloyla tamamliycan dur bakalim
Ama bilinçli bir annesin o yuzden kilolarinin kalici olacagini dusunmuyorum
Ya bosver firsattan istifade ye iç geznasil olsa minnak sıpaların pesinde bi deri bi kemik kalcan

Aman yarabbim 20 kilo mu hayırlısı tabi kafamdan böyle olur gibi geldi zaman gösterecek artık

1 haziran sonrası turizm sektörü için bi açılma normalleşme illaki olacaktır. Esnaf çok zor durumda, daha fazla kapalı tutamazlar artık. Ama kamuda kronik hastalığı olanlar ve hamileler için geçerli olmaz bence. 1 yıldır 60 yaş üstü kronik hastalığı olanlar işe gitmezken hamileyi de 8 hafta idare etsinler yani. Sanki kaç kişi hamile?

ben de birkaç defa rüyamda görmüştüm, sonra rüyamda gördüğüm bebeği özlemiştim resmen
hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçse de doğsalar zamanında :)
Rüyaları bu kadar güzel kimbilir gerçekleri nasıl güzel olur inşallah hayırlısı ile zamanında alırız kucağımıza

Merhabalar, izinler devam ediyor. 24 dolunca veriliyor daha dün doktorum 23+4 olmasına rağmen vermedi raporumu oradan biliyorum
Hamileler icin 24 32 hafta arasi verilen idari izin hala devam ediyor mu bilgisi olan var mi ? Bir de 23.hafta doldugunda mi aliniyor 24. Hafta doldugunda mi ??

Çikolata ve meyve suyu iç canım muayene öncesi benim oğlanda sakladı biraz gergin oluyoruz ya kontrol öncesi, inanki yüzüne kolları capraz yapmıs, popo ya bacaklar capraz yapmıstı. İkisini yiyince komple saldı kendini

Bilerek yapar gibi ben bulantidan dolayı şimdiye kadar tatlı yiyemiyordum. Daha yeni yemeye başladım. Ama bu sefer şeker yuklemesi olacak mecbur aç gideceğim.

Kızlar şeker yükleme testini herkese yapıyolarmi? Yaptırmak şart mı acaba? Ilerleyen haftalarda o testte geliyor da bir sorayim dedim

Kızlar şeker yükleme testini herkese yapıyolarmi? Yaptırmak şart mı acaba? Ilerleyen haftalarda o testte geliyor da bir sorayim dedim
Ben ilk hamileligimde yaptırmadım canım, doktorum istemedi. Bunda aynı hastane farklı bir doktor takibindeyim ama sanırım bu doktor da istemeyecek yaptırmayı da istemiyorum. İsterse de yapmasak olmaz mı diye bir şansımı denerim. İlla yapalım derse yaparız artık

Anladım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…