2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende gece komple kapatıyorum uyurken. Eşimin ki kalıyor gerçi ama en azından 1 tane diyorum. Oyle yani korkiyorun valla bu hafta sonu zqten organ tarama var. Insallah bir zarar gormez bebis simdiye kadar
Herkes böyle yaşıyor ceb tlin etkisi bilemiyoruz ki heryerden sinyal radyasyon artık dünya böyle bir yer kaçış yok

Bende gece komple kapatıyorum uyurken. Eşimin ki kalıyor gerçi ama en azından 1 tane diyorum. Oyle yani korkiyorun valla bu hafta sonu zqten organ tarama var. Insallah bir zarar gormez bebis simdiye kadar
Içın rahatlayacaksa bizim binanın catisinda baz istasyonu var. Bitişik binanın catisindada başka bir firmanınki var. Kızım normal doğdu buda şimdilik normal görünüyor

Kızlar size naçizane çok beğendiğim biberon görseli bırakmak istiyorum. Uygun fiyatlı 2 ürün. Ben biberon vermek istemiyorum ama yine de elimde olsun diye bugün ikili bir set aldım. E bebekte kendi markaları olan baby plus fiyatı 20 tl. Uç kısmı gayet yumuşak ve küçük bir sekli var, alt kısmı cam. Bir de wee marka almistim daha cinsiyeti öğrenmeden o ilk hevesle minicik bir sey onunda ucu ayni baby plus gibi küçük ve yumusak. Bunun alt kısmı plastikmiş o heyecanla alırken dikkat etmemişim. Bir de şampuan olarak yine e bebek baby me olanı aldım içeriği temiz, yıldız ürünler listesindeydi bir mühendisin sayfasında. Eğer uygun fiyatlı olsun diyen varsa ben denemek için şimdilik bunları seçtim.

Şampuanı açıkçası bende bunu düşünüyordum.icerigini bir araştırayım demiştim cevabı sende buldum. Biberini kullanırmıyım bilmem ama philips avent alicam. Emzik almam. Kızımda kullanmamıştım bundada kullanmam.ya ben daha bisey alamadım bebeme

Bende denemek istedim içerik temiz olunca umarım memnun kalırız. Biberon ve emzik vermek istemedigim için uygun fiyatlı ürün tercih ettim. Emzik almayı düşünüyorum elimin altında bulunsun diye onu da zor da kalmadıkça vermek istemiyorum. Marka olarak bibs çok hoşuma gidiyor valla hiiiç üzülme bende cinsiyeti 12. Haftada öğrenememe rağmen daha yeni bir şeyler aldım bebeğe zaten kapanma girdi araya ancak oluyor zamanla.

Benimkinin cinsiyeti daha belli değil. 20 nisanda gidince bacaklarını kapattığı için göremedi doktor. 25ine randevu aldim bakalim görünecek mi. Devlet hastanesine gidiyorum ben. Göremezse bir seferlik özele gidip bastırmayı düşünüyorum. Esimde teselli ediyor haftaya cinsiyeti belli olunca bebek alışverişi yaparız diye.

Hadi inşallah görürsün ya. Benim bugün detaylı ultrasonum vardı tam her şeyine baktık sıra kalbine geldi arkasını döndü öyle olunca çıktım bir şeyler yedim yürürüm tekrar girdim bu defa dönmüştü. Gitmeden bir şeyler ye istersen. Benim bebe gittiğimde gayet açık bekliyordu hemen erkek bebek diye teyit etti doktor

Artık her şey internet üzerinden çok kolay. Büyük parçalar hariç seçip bir tuşa bakmaya bakar, hızlıca hallolur

Bacak bacak üstüne atmıştı göremedi. Devlet olduğu için çok uğraşmıyorlar da. Inşallah gösterir.

Bacak bacak üstüne atmıştı göremedi. Devlet olduğu için çok uğraşmıyorlar da. Inşallah gösterir.
Keyifci desene inşallah en yakın zamanda gösterir. Bende detaylı için devlete gittim eğitim araştırmaya bana iki kez baktı detaylıca. Doktordan doktora da fark ediyor tabi.

Keyifci desene inşallah en yakın zamanda gösterir. Bende detaylı için devlete gittim eğitim araştırmaya bana iki kez baktı detaylıca. Doktordan doktora da fark ediyor tabi.
Aynen doktordan doktora farkediyor. Kızımda gittiğim doktorda aynı hastanedeydi. Melek gibiydi sohbet muhabbet baktı. 20 dk falan sürdü. Çok tatlıydı. Resmini falan verdi hatta. Bu gittiğim bildiğin kalas. 5 dk baktı gönderdi.

Rahim ve bebek bu dönemde bir kiloyu geçiyordur programda yazıyordu bu bevwk takip proğramlarında çok dikkat etmedim ama daha önceki haftalarda gram gram yazmıştı bebek, suyu ve rahim tabi gögüsleride eklemek lazım kiloyu nerenden aldın belki su toplamış olabilirsin

Dikkat etmezsen her haftaya bir kilo yaz bence bence öyle oluyor bu haftalardan sonra kilo slmamak mucize gibi her üç aya üç kilo veriyorlar ama hiç gerçek olmuyor bende öyle en azından

Kızlar biberon alırken ucunun yavaş akışlı olmasına dikkat edin, anne memesine daha yakın oluyor. biberon kullanmaya gerek kalmazsa daha sonra bebelere su vermeye başladığımızda kullanılabiliyor. Ben bir süre suyu dışarıda biberonla taşımıştım

Bende 170 boyundayım.68 kg oldum 8 kg aldım ki çok yemiyorum sadece karnım doyuyor
Bakalım canım. En son 20 nisanda tartıldım. 25inde randevum var bakalim ben kaç oldum bende bulantim geçirecek kadar yiyorum. Abur cubur yok çikolata yok paketli gıda yok hamur işi yok. Sonumuz hayır olsun

Hep göbekten aldım başka yerlerim aynı şimdilik. Bence de artan kan bebek rahim büyümesi derken 1-2 kilosu öyle gelmiştir şimdilik.

Kızlar biberon alırken ucunun yavaş akışlı olmasına dikkat edin, anne memesine daha yakın oluyor. biberon kullanmaya gerek kalmazsa daha sonra bebelere su vermeye başladığımızda kullanılabiliyor. Ben bir süre suyu dışarıda biberonla taşımıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…