2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bir araştırayım ozamannonu tskler

Içın rahatlayacaksa bizim binanın catisinda baz istasyonu var. Bitişik binanın catisindada başka bir firmanınki var. Kızım normal doğdu buda şimdilik normal görünüyor
Aa hadi ya bizim de biraz uzağımızda yüksek gerilim hattı var cok başvurdum ama kaldırmadılar inşallah bisey olmaz . Ya herşey kader kısmet bazen sakınan göze çöp bakıyor. Akışına bırakmak lazım

Evet elde değil ama çok evham yapmamak en iyisi. Tek tek arastiracak olsak neler neler çıkar.

Teşekkür ederim kesinlikle işimi çok seviyorum bugün bile iş güç derken yine öğle molasında çıkabildim kurumdan ama dediğiniz gibi trafik ve iş stresi yaşadığımda kendi üzülmemden çok bebeğime yaşattığım stres beni üzüyordu. Şimdi sabah yürüyüş yapıp bebeğimle konuşarak geciricem inşallah günlerimi

Aldığım süt pompasını denedim ve sağ göğsümden iki damla sarımtırak sıvı geldi. Süt müydü bilmiyorum ama çok duygulandım
Vücudumuz bebişe hazırlanıyor geçen benden de su geldi göğsümden. Ama bunları sıkmayın diyorlar, doğumu başlatma riski oluyormus aklımızda bulunsun

Aldığım süt pompasını denedim ve sağ göğsümden iki damla sarımtırak sıvı geldi. Süt müydü bilmiyorum ama çok duygulandım
Zaten ilk başta beyaz renkli süt gelmiyor kolostrum sutu geliyor sarımtırak 2 3 güne beyazlasiyor sizinde ilk besindir süt bezleri calismaya başlamış bol bol sutumuz olur ins

Wee marka olan suluk gibi görünüyor onu 6. Aydan sonra su verirken kullanabilirsin. Diğerleri için de hayırlı olsun güle güle kullanın

Yavrucum bak ben basindan beri hala kusuyorum agzima bisi sokamiyorum 2 kilo almisim dedim doktora nasil olur bu
600gr bebek bebegin suyu ödem şişlik gögüslere süt dolmaya basladi ne bekliyosun ki dedi hic dert etme sen kilolari bak dogumdan hemen sonra nasil verceksin cabucak

Bu arada bu dönem rutin tahlilleri yapalim dedi gizli enfeksiyona karsi idrar tahlili demir b vitamini falan ona gore demir ilaci basliycakmis gerek yoksa mideni agritmaya hic luzum yok dedi
Şeker yuklemesini de açlık şekerine bakalim gerek gorursek şeker yuklemesi yapariz yoksa vucuda fazla seker yuklemeye gerek yok dedi
Bi ara gidip tahlilleri yaptircam bakalim

hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hamileler icin 24 32 hafta arasi verilen idari izin hala devam ediyor mu bilgisi olan var mi ? Bir de 23.hafta doldugunda mi aliniyor 24. Hafta doldugunda mi ??

İzin alabiliyor muyuz su an gecerli mi ? 23.dolunca mi aliniyor?

23. Hafta bittiginde dimi. 23+0 da alabiliyor muyuz ?

24 dolunca alınıyor bende haftaya alıcam ama acayip tırsıyorum iptal olur diye moralim bozuk bekliyorum.-inşallah korktuğumuz başımıza gelmez

Dikkat etmezsen her haftaya bir kilo yaz bence bence öyle oluyor bu haftalardan sonra kilo slmamak mucize gibi her üç aya üç kilo veriyorlar ama hiç gerçek olmuyor bende öyle en azından
Hahahaha bu da olabilir tabii şimdi ilk çocuğum ya öyle havadan havadan konuşuyorum 6 kilo diye bir bakmışım 16 kilo olmuş o niye olmasın

Vücudumuz bebişe hazırlanıyor geçen benden de su geldi göğsümden. Ama bunları sıkmayın diyorlar, doğumu başlatma riski oluyormus aklımızda bulunsun
Ayyy korktum şimdi heves edince dayanamadım Ne büyük bir mucize cinsiyet belli olmadan önce de rüyamda iki kez kızımı emzirirken görmüştüm kendimi o kadar gerçekti o kadar güzeldi ki sabırsızlanıyorum
Zaten ilk başta beyaz renkli süt gelmiyor kolostrum sutu geliyor sarımtırak 2 3 güne beyazlasiyor sizinde ilk besindir süt bezleri calismaya başlamış bol bol sutumuz olur ins
İnşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…