2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar akşamları acayip şişkinlik hissediyorum,nefes alamıyorum resmen öyle pilav,makarna da yemiyorum ama biraz geçe kaldı akşam yemekleri sanırım ondan..var mı böyle şikayetleriniz ve kullandığınız gaz-şişkinlik giderici gibi birşey var mı?

Rennie kullanabilirsin veya sakız ciğneyebilirsin bi ara bende de cok oluyodu simdi pek olmuyo nedense

Kizlar lütfen bı bakın bana yardımcı olun ben şuan tam 23 haftalık oldum ama bebeği henüz hiç hissetmedim neden acaba siz ne Zaman hissettiniz normal mi yoksa cinsiyetle mi alakalı anlamdım

Kizlar lütfen bı bakın bana yardımcı olun ben şuan tam 23 haftalık oldum ama bebeği henüz hiç hissetmedim neden acaba siz ne Zaman hissettiniz normal mi yoksa cinsiyetle mi alakalı anlamdım
İlk bebeğiniz mi? Eger öyleyse çok normal benim işk iki çocukta vok gec hissetmiştim bide tabi kilo var olduğu için zor anladım. Ikısıde kızdı ve iç karnım geniş olunca 9 aylıkken bile belli olmuyorfu. Bu erkek ve simdiden karnım ortada kilo yine aynı ama daha cabuk anladım. Bazen gazmı bebekmi insan fark edemiyor.

Çok teşekkür ederim.. bir hafta daha çalışacağım mecbur ama bir daha aynı doktora gider miyim bilemiyorum
Özel olup vermemesine mi şaşırayım yoksa 23+ lı günlerin zaten 24.hafta olarak sayıldığı halde vermemesine mi şaşırayım bilemedim. Güvendirip vermemesine de ayrı üzüldüm.

"Ay biberonnn" değil de, "ay ojeeeee<3" demem Oje sürmeyi, nail art yapmayı çok özledim

Doğal yollarsan istersen salatalık ve sakız bana çok iyi gelmişti

Yemeği bilerek geçe bırakıyorum biraz çünkü erken yiyince yemekten sonra midem kazınıyor, o zaman canım abur cubur yemek istiyor. Şişkinlik olursa en doğal çözüm olarak sade maden suyu içiyorum. Magnezyum için de gerekli.

Şeker yüklemesi ile ilgili düşüncem şu; anneannem ve annemde diyabet vardı, genetik yatkınlığım olduğu için, şimdiye kadar zaman zaman "Şekersiz 21 gün" gibi uygulamalarla şeker/karbonhidrat bağımlılığımı azaltsam da tamamen bitiremediğim için, ki hamilelikte tatlı isteğim çok arttı, gebelik şekeri bebek için çok tehlikeli olduğu için ve açlık-tokluk ile gebelik şekerinin yakalanamayacağına inandığım için yaptıracağım.

Canan Karatay'ın dediklerini sadece şu açıdan kabul edebilirim; her yediği, içtiği konusunda aşırı bilinçli, dikkatli anneler vardır, ketojenik diyet yapan, şeker içerdiği için meyve bile yemeyen, onlar şeker yüklemesi yaptırmayabilir. Ama ben zaafları olan ve onlara yenik düşen bir insanım. Risk alamam.
(burada iki ekol var; biri "meyveler içinde doğal şeker vardır, porsiyon abartmamak kaydıyla meyve yenebilir." der, diğeri "meyvenin içindeki şeker doğal şeker olsa da, beynin şekerle ilgili bölümünü uyandırdığı için asla yenmemeli." der.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…