- 4 Ocak 2021
- 157
- 362
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.961
Sekerli ya da karbonhidratli seyler yedikten sonra hic bir sikayetim olmuyor. Zaten seker degerlerim de normal cikti. Sadece yuksek seker tansiyonumu oynatti. Tum gun tansiyonum bir yukseldi bir dustu. Tabi bu durum bas agrisi vs yapti ama bugun gecti.Benim kardeşimde yemeklerden donra şekerli leylerden sınra gözlerim kapanıyor diyor yatıyor vucut fazla insilün salgılıyor ve olması gerektiğinden fazla şekeriniz düşüyor ileride şeker hastalığı belirtisiymiş normal vucut şeker gelince olması ferektiği kadar insilün salgılıyor bende şekerli şeyler yediğimde bende de hafif oluyor olanın aksine tokluk şekeri atmış yetmişlerde seyrediyor bu test ise bunu belirlemede yardımcı diyetisyen eşliğinde düzeliyor bir süre karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durup diyet yapıyorsun protein diyeti düzeliyor
Sinovac miÇok şükür iki dozda da bi sıkıntı yaşamadım
Bebek ürünleri gerçekten çok pahalı. Ben hastane çıkışını falan alabileceğim en uygun fiyattan bakıyorum çünkü çok uzun giyemeyecekler hep elimizde kalıcak.Bugun kizima alisveris yapmak icin ciktim bebis icinde hastane cikisi bakiyim soriyim fiyatlarini dedim ben sok 299 tl 270 tl 10 lu seti hersey ne kadar pahali olmus aziz bebe den baktım diğerleri ufak oluyo 1 kere giymişti kızım dedim daha almam öyle set kaliyo çünkü aziz bebeninkileri beğendim ama büyük minik değil
Ertesi gün halsizlik oldu bende. 2 gün kolum iptaldi diyebilirim, ama 3. Gün baya toparladım.tetanos aşısı sonrası herhangi bir yanetki yaşadınız mı acaba ?
Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederimŞekeri fazla veriyorlar baklavadakinden fazla arkdaşa az önce açıklamıştım tamamen insülin ile alakalı karaciğer ne kadar şeker geleceği tahmininde bulunamıyor ve insülin fazla salgılanıyor olması gerektiğinden faxla salgılandığı için kandaki şeker fazla düşüyor amacı hücreleri faxla şekerden korumak ama paketli gıdaları zamanında fazla tüketen kişilerde karaciğer bazı içerikli gıdaları hep şekere dönüştürdüğü için farklı isimleri var suni şeker diyelim buna karbonhidratlı yiyeceklerde dahil bir süre sonra metobolizma bozuluyor ve karaciger görevini yapamaz hale geliyor ve şeker hastalığının belirtisi korunmak için sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenildiğinde vucut düzeliyor bayılanlarda kan şekeri fazla düşüyor şeker ölçer ile hemen ölçüldüğünde belli oluyor özellikle tokluk şekeri yedikten hemen sonra halsizlik geliyor göz kapakların kapanıyor
Ben semtimizde bir tuhafiye gibi bir yere sordum 10lular 200 tlydi. 5liler 30 tlydi ama kaliteis çok kötüydü. Banada 10lu almak mantıksız geliyor. 5li almayı ekstra zıbın almayı düşünüyorum. Kızımdan kalan çok battaniye var. Herşey ateş pahası.Bugun kizima alisveris yapmak icin ciktim bebis icinde hastane cikisi bakiyim soriyim fiyatlarini dedim ben sok 299 tl 270 tl 10 lu seti hersey ne kadar pahali olmus aziz bebe den baktım diğerleri ufak oluyo 1 kere giymişti kızım dedim daha almam öyle set kaliyo çünkü aziz bebeninkileri beğendim ama büyük minik değil
Söylentilerde erkek bebeğin daha hareketli olduğunu duymuştum.Benim 2.gebeligim bu bide kız herhalde ondanmidir ama yanı hiç hissetmedim bu güne kadar
Çok mutlu olurum ya benim de aynı sorunum var. Bi ara 89bine düştü daha sonra 103bin çıktı. Yani inip çıkıyor. Neler önerirsiniz?Merhaba arkadaşlar bu Plt yani trombosit düşüklüğü ile ilgili Bilgi almak isteyen olursa Bilgi verebilirim benim de 2. Hamileliğimde çıktı çok endişelenmiştim araştırmadığım şey kalmadı ve kendim doğal yöntemlerle yükseltmeyi başardım. 90 bin de falandı bir ayda 125 bine çıktı çok şükür doğumda da hiçbir sıkıntı çekmedim çok şükür
Cinsiyet kız olsa dolu ben de de bebiş erkek olunca elimde çok az sey var benim baktigim 5 liler takımdı tulum yoktu tulum seviyorum benBen semtimizde bir tuhafiye gibi bir yere sordum 10lular 200 tlydi. 5liler 30 tlydi ama kaliteis çok kötüydü. Banada 10lu almak mantıksız geliyor. 5li almayı ekstra zıbın almayı düşünüyorum. Kızımdan kalan çok battaniye var. Herşey ateş pahası.
Benimkinin cinsiyeti belli değil. Kız olursa ilk kızımdan biseyler var onları tamamlarım. Ama erkekse işim işCinsiyet kız olsa dolu ben de de bebiş erkek olunca elimde çok az sey var benim baktigim 5 liler takımdı tulum yoktu tulum seviyorum bençok rahat oluyo dediğiniz gibi herşey çok pahalı
Olabilir kilo göbek cevresi kalınlaştığı için birde bazı bebekler hareketsiz oluyor ne yapsan öyle bazılarıda sürekli kıpır kıpır arada hareket ettiği vakitlerde ya uyuyorsunuzdur ya da hareket halinde olabilirsiniz birde 28 den sonra tekmeleri güçl olacağı için kesin hissedersinizEn Son 20.haftada gitmiştim doktor normal demişti ama yinede insan korkuyo bide bu 2.hamileliğim ve bunda 8 kilo aldım acaba kilodan dolayı mi
İnş sıkıntı olmaz ama doktorlardüşüşle değil yükselişle insülin azlığı ile ilğileniyorlar hücredeki fazla kaçan şekerle benim anlattığım ilk zaman şeker hastalığı öncesi vucutta oluşan sonrası hadtalığa dönüşen durumlar şeker yüklemesi olmadan da anlaşılıyor aslında ama sonrası için önlem amaçlı yani kendinde olanları farkedemeyen şeker ölçümü yaptırmayan kişilerde bir tedavi gibi birşeyÇok güzel anlatmışsın teşekkür ederimbakalim ben ne filmler çevircem o gün
İlk gün dikkat etmen gerekir pazartesi vuruldum ebe özellikle tembihledi sakın iş yapma bugün diye hatta bir ara bahcede komşu ile konuşurken elimi belime destek yapmışım baktım kolumda ağrı gibi birşey var hemen düzelttim ikşnci gün değince yeri acıyordu ama ağrı yaşamadım ama dikkat etmesze bileğe kadar şişebileceğini söyledi hemşiretetanos aşısı sonrası herhangi bir yanetki yaşadınız mı acaba ?
2 doz tetanoz oldum, ikisinde de hiç vurulmamış gibiydim, yan etki yapmadı.tetanos aşısı sonrası herhangi bir yanetki yaşadınız mı acaba ?
İyi bari ben o kadar çeker alsam muhtemelen şekerim düşer ama doktorlar yükselmesi ile ilgililer ben ilerde olaşabilecek durumlara karşı katbonhidrat çok tüketmemeye çalışıyorum zatenSekerli ya da karbonhidratli seyler yedikten sonra hic bir sikayetim olmuyor. Zaten seker degerlerim de normal cikti. Sadece yuksek seker tansiyonumu oynatti. Tum gun tansiyonum bir yukseldi bir dustu. Tabi bu durum bas agrisi vs yapti ama bugun gecti.
Ben o setlerden az parcalı olanları alıyorum kitekateden begeniyorum bazı kalanlar indirimli oluyor hatta ilk bedenler uygun açık şekildede var altüst pantolonu tulumlu bir çok parçası olan geçen öyle 170 liralık görmüştğm geçtim bayağı parcası vardı indirimliydi ama erkenden kıyafet almak ürkütüyor beni zaten ihtiyaç yok sadece bir kaç yeni bişey alacağı bu da kız olduğu içinBugun kizima alisveris yapmak icin ciktim bebis icinde hastane cikisi bakiyim soriyim fiyatlarini dedim ben sok 299 tl 270 tl 10 lu seti hersey ne kadar pahali olmus aziz bebe den baktım diğerleri ufak oluyo 1 kere giymişti kızım dedim daha almam öyle set kaliyo çünkü aziz bebeninkileri beğendim ama büyük minik değil
Yok tatlim ben de tam tersi olduSöylentilerde erkek bebeğin daha hareketli olduğunu duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?