2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sekerli ya da karbonhidratli seyler yedikten sonra hic bir sikayetim olmuyor. Zaten seker degerlerim de normal cikti. Sadece yuksek seker tansiyonumu oynatti. Tum gun tansiyonum bir yukseldi bir dustu. Tabi bu durum bas agrisi vs yapti ama bugun gecti.

Merhaba arkadaşlar bu Plt yani trombosit düşüklüğü ile ilgili Bilgi almak isteyen olursa Bilgi verebilirim benim de 2. Hamileliğimde çıktı çok endişelenmiştim araştırmadığım şey kalmadı ve kendim doğal yöntemlerle yükseltmeyi başardım. 90 bin de falandı bir ayda 125 bine çıktı çok şükür doğumda da hiçbir sıkıntı çekmedim çok şükür

Bugun kizima alisveris yapmak icin ciktim bebis icinde hastane cikisi bakiyim soriyim fiyatlarini dedim ben sok 299 tl 270 tl 10 lu seti hersey ne kadar pahali olmus aziz bebe den baktım diğerleri ufak oluyo 1 kere giymişti kızım dedim daha almam öyle set kaliyo çünkü aziz bebeninkileri beğendim ama büyük minik değil

Bebek ürünleri gerçekten çok pahalı. Ben hastane çıkışını falan alabileceğim en uygun fiyattan bakıyorum çünkü çok uzun giyemeyecekler hep elimizde kalıcak.

Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim bakalim ben ne filmler çevircem o gün

Ben semtimizde bir tuhafiye gibi bir yere sordum 10lular 200 tlydi. 5liler 30 tlydi ama kaliteis çok kötüydü. Banada 10lu almak mantıksız geliyor. 5li almayı ekstra zıbın almayı düşünüyorum. Kızımdan kalan çok battaniye var. Herşey ateş pahası.

Çok mutlu olurum ya benim de aynı sorunum var. Bi ara 89bine düştü daha sonra 103bin çıktı. Yani inip çıkıyor. Neler önerirsiniz?

Cinsiyet kız olsa dolu ben de de bebiş erkek olunca elimde çok az sey var benim baktigim 5 liler takımdı tulum yoktu tulum seviyorum ben çok rahat oluyo dediğiniz gibi herşey çok pahalı

Cinsiyet kız olsa dolu ben de de bebiş erkek olunca elimde çok az sey var benim baktigim 5 liler takımdı tulum yoktu tulum seviyorum ben çok rahat oluyo dediğiniz gibi herşey çok pahalı
Benimkinin cinsiyeti belli değil. Kız olursa ilk kızımdan biseyler var onları tamamlarım. Ama erkekse işim iş cinsiyet belli olmadığı için çok ayrıntılı bakmiyorum.simdilik. hastane çıkışı her halükarda lazım. Fiyat araştırması yapıyorum siteyi.

En Son 20.haftada gitmiştim doktor normal demişti ama yinede insan korkuyo bide bu 2.hamileliğim ve bunda 8 kilo aldım acaba kilodan dolayı mi
Olabilir kilo göbek cevresi kalınlaştığı için birde bazı bebekler hareketsiz oluyor ne yapsan öyle bazılarıda sürekli kıpır kıpır arada hareket ettiği vakitlerde ya uyuyorsunuzdur ya da hareket halinde olabilirsiniz birde 28 den sonra tekmeleri güçl olacağı için kesin hissedersiniz

Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim bakalim ben ne filmler çevircem o gün
İnş sıkıntı olmaz ama doktorlardüşüşle değil yükselişle insülin azlığı ile ilğileniyorlar hücredeki fazla kaçan şekerle benim anlattığım ilk zaman şeker hastalığı öncesi vucutta oluşan sonrası hadtalığa dönüşen durumlar şeker yüklemesi olmadan da anlaşılıyor aslında ama sonrası için önlem amaçlı yani kendinde olanları farkedemeyen şeker ölçümü yaptırmayan kişilerde bir tedavi gibi birşey

tetanos aşısı sonrası herhangi bir yanetki yaşadınız mı acaba ?
İlk gün dikkat etmen gerekir pazartesi vuruldum ebe özellikle tembihledi sakın iş yapma bugün diye hatta bir ara bahcede komşu ile konuşurken elimi belime destek yapmışım baktım kolumda ağrı gibi birşey var hemen düzelttim ikşnci gün değince yeri acıyordu ama ağrı yaşamadım ama dikkat etmesze bileğe kadar şişebileceğini söyledi hemşire

İyi bari ben o kadar çeker alsam muhtemelen şekerim düşer ama doktorlar yükselmesi ile ilgililer ben ilerde olaşabilecek durumlara karşı katbonhidrat çok tüketmemeye çalışıyorum zaten

Ben o setlerden az parcalı olanları alıyorum kitekateden begeniyorum bazı kalanlar indirimli oluyor hatta ilk bedenler uygun açık şekildede var altüst pantolonu tulumlu bir çok parçası olan geçen öyle 170 liralık görmüştğm geçtim bayağı parcası vardı indirimliydi ama erkenden kıyafet almak ürkütüyor beni zaten ihtiyaç yok sadece bir kaç yeni bişey alacağı bu da kız olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…