- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.001
Fetal DNA testi 2 ki test gibi.tanı testi değilmiş.kesin sonuç amno sentez doktorumuz öyle söylediFetal dna testinin %99 dogru sonuc verdigini bu testi yaptirirsak amniyosenteze falan gerek kalmiycagini soylemislerdi
Ne kadar zor dönemlerden gecmissiniz cok uzuldum ama sonuclarin temiz cikmasina da bi o kadar sevindim şukurler olsun saglicakla kucaginiza alin insalah
Canım hiç stres yapma.önce Allah’a sonra düşünce gücüne İnan.ben senin yerinde olsam o testleri bir kenara bırakırım.hissediyorum hiç sorun yok bebişte.normal yaşantına dön canım .çünkü herşey yolunda Allah’ın izniyleHerkese merhabalar
Hatırlayanlar vardır belki. Fetal DNA testi temizdi ama ultrasonda sorun devam ediyordu. Dr amniyosentez yapmamız lazım demişti. 25 gün de Amniyosentez sonucum çıktı çok şükür sorun yok. Ense kalınlığı devam ediyor. Cuma günü ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnş sorun yoktur.
umarım herkes iyidir sağlıkla gelir inş yavrularımız.
Benimde troid problemim var ve gebeliğin başlangıcından beri euthyrox 50 mg kullanıyorum. 26 Nisan'da TSH 2.98 çıkmıştı. Bugün tekrar istedim, yarın belli olcak.Ramazanda troid ilacımı bıraktım hamillekte troidlerşm yetersiz oluyordu bir kaç ay şimdi sonucum tsh 2.25 gelmiş bu sonuçlarda ilaç içeniz var mı yada sizin sonuçlarınız kaç
Birde ateşten gömlek giymiş gibi hissediyorum menopoz durumu gibi var mı ateş basan benim gibi sırtıma buz koymak istiyorum yada soguk suya atmak istiyorum kendimi
Ayy daha şimdiden miiBenimki iyi gitmiyor sola yatınca bebek yanlardan sürekli tekmeliyor bende pozisyon değişiyorum sürekli sağda kalınca rahim bağlarında acıma oluyor bugün sırt üstü uyandımm sırtım sızlıyordu uyumak yerine hışırım çıkmıştı
Bir ara sağ tarafımda böbrek ağrısı vardı, uykumda farkında olmadan sağa döndüm mü tekmelerinden uyanıp anlıyordum valla, tekrar paşa paşa sola dönüyordum :)Ayy daha şimdiden miiAllah yardımcın olsun.. yine de en doğrusu sola yatmak, tekmeleri artık uyandırıyor mu uykundan
Canları sağ olsun tekmelesinler napalim en azından iyi olduklarını biliyoruzBir ara sağ tarafımda böbrek ağrısı vardı, uykumda farkında olmadan sağa döndüm mü tekmelerinden uyanıp anlıyordum valla, tekrar paşa paşa sola dönüyordum :)
Ayy daha yarısındayızBen solu sağı bıraktım uyusam yeter günleri basladıbacak arasında yada altında yastık yorgan ne varsa dolduruyorum. Esim diyo butun yorganı toplamış uyuyosun yine. Ay uyuyumda yeter yani. Bacaklarım, kalca kemikleri, dizlerim ağrıyor. Bide kg cok bende yani guruptaki en tontiş hamile benimdir 96 kg oldum, hos zaten kg vardı ay bıktım vallahi
Aynen haklısın ben de hamile kalmaya çalışırken böyle diyodum, cevremde bisuru insan yumurtlama günü akıntısı nedir bilmeden hic hormon tahlili vs yaptirmadan denediği ilk 1-2 ayda hamile kaliyodu, ben de herşeyi araştırıp öğrenmistim marifet gibi her ay stres yasiyodumteşekkür ederim icim rahatladı cok dogru
Kiloda önemli olabilir canım doğru.. yattığımda öyle beni uyandıracak ya da dalmamı zorlaştıracak güçte bir hareket hissetmiyorum ben dahaBen detaylıda sormuştum ama kendi doktoruma gitmedim daha demişti ki sen zaten zayıfsın sorun olmaz galiba çok kilolu insanlarda ağırık baskı yapıyor zannımca benim kız çok hareketli ve sola yatamıyorum o yüzden sormuştum ama ağırlık varken bir tarafta kalınca çok ağrı oluyor
EvetSinovac mi
Doktor Kağan Kocatepe bir videosunda bebek hareket halinde ise kanda taşınan oksijen miktarı iyidir; hareket ediyor, rahat değil diye düşünüp pozisyon değiştirmeye gerek yok diyordu.Benimki iyi gitmiyor sola yatınca bebek yanlardan sürekli tekmeliyor bende pozisyon değişiyorum sürekli sağda kalınca rahim bağlarında acıma oluyor bugün sırt üstü uyandımm sırtım sızlıyordu uyumak yerine hışırım çıkmıştı
Aa ben bunu çok yapıyordum sola yatınca solu tekmeliyor sağa yatınca sağı tekmeliyor herhalde sıkışıyor diyip değştiriyordumDoktor Kağan Kocatepe bir videosunda bebek hareket halinde ise kanda taşınan oksijen miktarı iyidir; hareket ediyor, rahat değil diye düşünüp pozisyon değiştirmeye gerek yok diyordu.
Bende bir kaç gündür sırt üstü yatıyorum arada bir. Isın garip yanı çok rahat uyuyorum o şekilde, hiç sorun yaşamadım ama kendimi hep sola yatmak için zorluyorum insan rahat etsede korkuyor.Sürekli sol yana yatmak için kendinizi zorluyo musunuz kızlar? 20li haftalardan sonra bu biraz daha önemli sanırım artık, ben hep sola yatıyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum. Henüz arkama yastık da koymadim dönmemi engellemesi icin ama siz nasıl yapiyosunuz
Geçmiş olsun canım, hiç duymadım ama doktoru değiştirmesen bile araştırıp guvenebilecegin bir doktora daha görünmende fayda olabilir. Yerinde kim olsa panik yaparHanimlar plesentanin gebelik haftasindan buyuk olmasi ne gibi sorunlara neden oluyor bilen var mi bu konuda tecrubesi olan var mi netten arastirdim tatmin edici bilgi bulamadim, doktor da sebebini anlamak icin tahlil tetkik verip duruyor ama sonuclar hep iyi cikiyor. Bebegim haftamla uyumlu ama plesentam haftama gore buyukmus, cigerinde de problem var ne oldugu bilinmiyor. Bir hafta sonrasina randevu verdiler deliricem. Bakilmasi gerek sorun varsa tedavi gerek diyorlar surekli erteliyorlar deliricem az kaldi. Perinatologa gitmen lazim ama önce biz bakalim dedi doktor simdi de sonuclar iyi şu gun gel şu tahlil bu tetkik bilmem ne !! Bayram tatlili girmeden gitmistim bayram arasi verdik simdi de bir hafta sonraya attilar randevuyu. Ciddi bir sey olsa bu kadar gevsek davranamazlar dimi özele gidiyorum. Ben mi panigimden kaygimdan abartiyorum yoksa ters giden bir seyler mi var doktoru ya da hastaneyi mi degissem anlamadim
Aman ne güzel oynasınlar maaşallah benimki erkek dalgalanıyor süper bir hisYok tatlim ben de tam tersi oldu
Oglumdayken surekli doktorumu arardim ya da giderdim bu cocuk bugun hic hareket etmedi diye cok az hareket ederdi gun icinde
Bu seferki kız deli gibi surekli hareket halinde
Diğer kızımda öyleydi anlamıyorum niye yapıyorlar belimin orda habire tekme oluyor sola yatmamdan rahatsız oluyor diye düşünyorum. Ben çok önceden hissediyorudum kıpırtılarını her şeyini hissediyorum ondan birde artık kendisi elim karnıma değsin hemen orayı tekmeliyor o da hissediyorfarkında herşeyin yinede srekli değişmek icap ediyor çünkü bir tarafta kalınca çok ağrı oluyor ben şimdiden rahatsız oluyorum siz iyi olmuyorsunuzAyy daha şimdiden miiAllah yardımcın olsun.. yine de en doğrusu sola yatmak, tekmeleri artık uyandırıyor mu uykundan
Benim başlangıç kanıma göre düşmüştü ilk defa kanım düştüÇok teşekkürler kızlar bakalım ayrıntılı ultrason cuma günü yani yarın bebeğimizi görelim netleşsin :) kansızlık olmuş ben de aranızda kanı düşük olan var mı ? Neler yapıyorsunuz
Bende korkumdan çünk döner dönmez yanımı tekmeliyor zaten srekli hareket halinde ama döndüğüm anda yapınca bende istemiyor diye düşğnyorum yada dokunmak olarak mı algılıyor çünkü elimin gittiği yeride tekmeliyor sanki ayağı yada eline yükleniyorum gibi bir hissiyat oluşuyor minik ayaklarına yük biniyor sanıyorum bende yastık vardı artık onu çıkarıp yatacağım çnkü bende kemiklerde çok ağrı varDoktor Kağan Kocatepe bir videosunda bebek hareket halinde ise kanda taşınan oksijen miktarı iyidir; hareket ediyor, rahat değil diye düşünüp pozisyon değiştirmeye gerek yok diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?