- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #16.981
Dün de ben yaptirdim sinovac 1.dozBende olmak istiyorum ama korkuyorum.bir yan etkisi olmadı diyorsunuz demek
Kizlar lütfen bı bakın bana yardımcı olun ben şuan tam 23 haftalık oldum ama bebeği henüz hiç hissetmedim neden acaba siz ne Zaman hissettiniz normal mi yoksa cinsiyetle mi alakalı anlamdım
tetanos aşısı sonrası herhangi bir yanetki yaşadınız mı acaba ?
Bende hissetmiyorum. Doktorum plasandanın yerinden dolayı hissetmiyorsun çok normal dediKizlar lütfen bı bakın bana yardımcı olun ben şuan tam 23 haftalık oldum ama bebeği henüz hiç hissetmedim neden acaba siz ne Zaman hissettiniz normal mi yoksa cinsiyetle mi alakalı anlamdım
Bende de ilk kız daha az hareket ediyordu, hatta bir yan yattı bı daha kalkmadı dönmedi, ikinci kız yerinde durmuyorYok tatlim ben de tam tersi oldu
Oglumdayken surekli doktorumu arardim ya da giderdim bu cocuk bugun hic hareket etmedi diye cok az hareket ederdi gun icinde
Bu seferki kız deli gibi surekli hareket halinde
Ben pilates eğitmeniyim. Tabiki yapabilirsin. Daha önce spor ya da pilates geçmişi yok ise karın hareketlerine dikkat etmek gerekiyor.Yalnız değilmişim ben de bebeğe bir şey olacak diye hareketsiz kaldım şimdi yarım saatlik yürüyüşlere başkadık eşimle. Pilates hamilelik öncesi hiç yapmadım şimdi yapabilir miyim acaba
Masallah ona annesiBende de ilk kız daha az hareket ediyordu, hatta bir yan yattı bı daha kalkmadı dönmedi, ikinci kız yerinde durmuyor
Fetal dna testinin %99 dogru sonuc verdigini bu testi yaptirirsak amniyosenteze falan gerek kalmiycagini soylemislerdiHerkese merhabalar
Hatırlayanlar vardır belki. Fetal DNA testi temizdi ama ultrasonda sorun devam ediyordu. Dr amniyosentez yapmamız lazım demişti. 25 gün de Amniyosentez sonucum çıktı çok şükür sorun yok. Ense kalınlığı devam ediyor. Cuma günü ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnş sorun yoktur.
umarım herkes iyidir sağlıkla gelir inş yavrularımız.
Ben çok deli yatıyorum yastık uzun zamandır koyuyorum ama sabah yastıktan eser kalmıyorSürekli sol yana yatmak için kendinizi zorluyo musunuz kızlar? 20li haftalardan sonra bu biraz daha önemli sanırım artık, ben hep sola yatıyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum. Henüz arkama yastık da koymadim dönmemi engellemesi icin ama siz nasıl yapiyosunuz
Ben de çok takıntılı değilim illa sola yatmam lazım diye ama öyle bi seçeneğim varken de saga yatmak hiç hosuma gitmiyor. Ne kadar cok ayrıntısı varmış bu hamileligin yaa annelerimiz ninelerimiz bu bilgilere ulaşamadan iyi dogurmus bizleri valla helalBen çok deli yatıyorum yastık uzun zamandır koyuyorum ama sabah yastıktan eser kalmıyorsol diye ısrar etmiyorum ben sol sağ değiştiriyorum o an neyde rahatsam öyle uyuyorum açıkçası.. iki taraf arasında çok fark yokmuş öyle dinlemiştim banu çiftçide .. ama bende gece filan uyanırsam sırt üstü çok buluyorum kendimi.. ben uykuya dalarken dikkat ediyorum ama sonra çokta şey etmiyorum zaten elimizde değil ki farkında değiliz o an sonuçta Rahatsız olunca zaten uyanıyoruz uyku pozisyonunu ben çok takmıyorum. Ama gündüz dinlenirken ya da dediğim gibi uykuya ilk dalarken dikkat etmemiz gerekebilir ama uyandığımıZda sırt üstü olmanın zararı olacağını şahsen düşünmüyorum canım ben
Az bilmek daha huzurlu sanki bazen bende öyle düşünüyorum ahahhaBen de çok takıntılı değilim illa sola yatmam lazım diye ama öyle bi seçeneğim varken de saga yatmak hiç hosuma gitmiyor. Ne kadar cok ayrıntısı varmış bu hamileligin yaa annelerimiz ninelerimiz bu bilgilere ulaşamadan iyi dogurmus bizleri valla helal
Aynen haklısın ben de hamile kalmaya çalışırken böyle diyodum, cevremde bisuru insan yumurtlama günü akıntısı nedir bilmeden hic hormon tahlili vs yaptirmadan denediği ilk 1-2 ayda hamile kaliyodu, ben de herşeyi araştırıp öğrenmistim marifet gibi her ay stres yasiyodumAz bilmek daha huzurlu sanki bazen bende öyle düşünüyorum ahahhahepimizde sapasağlamız yok kuzum bence huzursuz olma ayrıca sağ sol bence farketmez hiç yatış pozisyonundan dolayı kötü bir hikaye dinlemedim ben zaten daha da ilerledikçe uyumak zor olacakmış öyle diyorlar şimdi uyu ne tarafta rahatsan ama bizler o kadar okuyor dinliyoruz ki işte farklı olunca yaptığımız huzursuz oluyoruz çok iyi anlıyorm
Benimki iyi gitmiyor sola yatınca bebek yanlardan sürekli tekmeliyor bende pozisyon değişiyorum sürekli sağda kalınca rahim bağlarında acıma oluyor bugün sırt üstü uyandımm sırtım sızlıyordu uyumak yerine hışırım çıkmıştıSürekli sol yana yatmak için kendinizi zorluyo musunuz kızlar? 20li haftalardan sonra bu biraz daha önemli sanırım artık, ben hep sola yatıyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum. Henüz arkama yastık da koymadim dönmemi engellemesi icin ama siz nasıl yapiyosunuz
Ben detaylıda sormuştum ama kendi doktoruma gitmedim daha demişti ki sen zaten zayıfsın sorun olmaz galiba çok kilolu insanlarda ağırık baskı yapıyor zannımca benim kız çok hareketli ve sola yatamıyorum o yüzden sormuştum ama ağırlık varken bir tarafta kalınca çok ağrı oluyorAz bilmek daha huzurlu sanki bazen bende öyle düşünüyorum ahahhahepimizde sapasağlamız yok kuzum bence huzursuz olma ayrıca sağ sol bence farketmez hiç yatış pozisyonundan dolayı kötü bir hikaye dinlemedim ben zaten daha da ilerledikçe uyumak zor olacakmış öyle diyorlar şimdi uyu ne tarafta rahatsan ama bizler o kadar okuyor dinliyoruz ki işte farklı olunca yaptığımız huzursuz oluyoruz çok iyi anlıyorm
Sizin gibi olan çok kişi var sadece ense kalınlığı hatta bele kadar iniyor orda ödem var bir başka teşhis de koyuyorlar annenin geçirmiş olduğu bir hastalığa bağlıyorlar ilaçla detavi ediyorlar ama kimindeöyle bir rahatsızlık geçirmede olmamasına rağmen oluyor bebek öyle doğuyor ve sıkıntı olmuyor endişe etmeyin zaten burun kemiği yapısı normal ise zaten down demek yetersiz bir teşhis çünkü ensesi 2.5 olupta down olanlar var geçirilen hastalık tam adını bilmiyorum bakarsın onunla ilgili videolarda varHerkese merhabalar
Hatırlayanlar vardır belki. Fetal DNA testi temizdi ama ultrasonda sorun devam ediyordu. Dr amniyosentez yapmamız lazım demişti. 25 gün de Amniyosentez sonucum çıktı çok şükür sorun yok. Ense kalınlığı devam ediyor. Cuma günü ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnş sorun yoktur.
umarım herkes iyidir sağlıkla gelir inş yavrularımız.
Benim doktorum sağolsun veririm dedi.1 Haziran’da izinler iptal olurda vicdan yapmaz mı acaba? 3 5 günün lafının edilmesi komikMerhabalar, izinler devam ediyor. 24 dolunca veriliyor daha dün doktorum 23+4 olmasına rağmen vermedi raporumu oradan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?