2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde ilk hamileliğim ve 22 haftadayim yeni yeni hissetmeye başladım daha önce bende pek hissetmezdim .Normal de 24 . Hafataya kadar hissedilmesi gerek bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Kizlar lütfen bı bakın bana yardımcı olun ben şuan tam 23 haftalık oldum ama bebeği henüz hiç hissetmedim neden acaba siz ne Zaman hissettiniz normal mi yoksa cinsiyetle mi alakalı anlamdım

tetanos aşısı sonrası herhangi bir yanetki yaşadınız mı acaba ?

İlk gün birşey hissetmedim. 2. gün aşı olunan yerin çevresi ağrımaya başladı, o tarafa yatamadım , 3. gün ağrı biraz daha arttı, kolumu oynatırkende ağrı hissettim, 4 ve 5. günlerde böyle sürdü. 6 ve 7. günler ağrı azalıp geçti., ağrının en çok olduğu zaman bile dayanılmaz değildi.. hafif hafif sızladı, sızlama arada arttı. Sadece o kolun üzerine yatınca çok ağrıdı

Kizlar lütfen bı bakın bana yardımcı olun ben şuan tam 23 haftalık oldum ama bebeği henüz hiç hissetmedim neden acaba siz ne Zaman hissettiniz normal mi yoksa cinsiyetle mi alakalı anlamdım
Bende hissetmiyorum. Doktorum plasandanın yerinden dolayı hissetmiyorsun çok normal dedi Hiç endişe etme. Ama doktoruna gittiğinde mutlaka dile getir

Yok tatlim ben de tam tersi oldu
Oglumdayken surekli doktorumu arardim ya da giderdim bu cocuk bugun hic hareket etmedi diye cok az hareket ederdi gun icinde
Bu seferki kız deli gibi surekli hareket halinde
Bende de ilk kız daha az hareket ediyordu, hatta bir yan yattı bı daha kalkmadı dönmedi, ikinci kız yerinde durmuyor

Ben hareketlerini hissediyorum 17. Haftadan beri. Bu aksam da ilk defa disardan hissettim elimi karnima koyunca. Cok tuhat ve guzel bir duygu

Yalnız değilmişim ben de bebeğe bir şey olacak diye hareketsiz kaldım şimdi yarım saatlik yürüyüşlere başkadık eşimle. Pilates hamilelik öncesi hiç yapmadım şimdi yapabilir miyim acaba
Ben pilates eğitmeniyim. Tabiki yapabilirsin. Daha önce spor ya da pilates geçmişi yok ise karın hareketlerine dikkat etmek gerekiyor.

Herkese merhabalar
Hatırlayanlar vardır belki. Fetal DNA testi temizdi ama ultrasonda sorun devam ediyordu. Dr amniyosentez yapmamız lazım demişti. 25 gün de Amniyosentez sonucum çıktı çok şükür sorun yok. Ense kalınlığı devam ediyor. Cuma günü ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnş sorun yoktur.
umarım herkes iyidir sağlıkla gelir inş yavrularımız.

Fetal dna testinin %99 dogru sonuc verdigini bu testi yaptirirsak amniyosenteze falan gerek kalmiycagini soylemislerdi
Ne kadar zor dönemlerden gecmissiniz cok uzuldum ama sonuclarin temiz cikmasina da bi o kadar sevindim şukurler olsun saglicakla kucaginiza alin insalah

Sürekli sol yana yatmak için kendinizi zorluyo musunuz kızlar? 20li haftalardan sonra bu biraz daha önemli sanırım artık, ben hep sola yatıyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum. Henüz arkama yastık da koymadim dönmemi engellemesi icin ama siz nasıl yapiyosunuz

Ben çok deli yatıyorum yastık uzun zamandır koyuyorum ama sabah yastıktan eser kalmıyor sol diye ısrar etmiyorum ben sol sağ değiştiriyorum o an neyde rahatsam öyle uyuyorum açıkçası.. iki taraf arasında çok fark yokmuş öyle dinlemiştim banu çiftçide .. ama bende gece filan uyanırsam sırt üstü çok buluyorum kendimi.. ben uykuya dalarken dikkat ediyorum ama sonra çokta şey etmiyorum zaten elimizde değil ki farkında değiliz o an sonuçta Rahatsız olunca zaten uyanıyoruz uyku pozisyonunu ben çok takmıyorum. Ama gündüz dinlenirken ya da dediğim gibi uykuya ilk dalarken dikkat etmemiz gerekebilir ama uyandığımıZda sırt üstü olmanın zararı olacağını şahsen düşünmüyorum canım ben

Ben de çok takıntılı değilim illa sola yatmam lazım diye ama öyle bi seçeneğim varken de saga yatmak hiç hosuma gitmiyor. Ne kadar cok ayrıntısı varmış bu hamileligin yaa annelerimiz ninelerimiz bu bilgilere ulaşamadan iyi dogurmus bizleri valla helal

Az bilmek daha huzurlu sanki bazen bende öyle düşünüyorum ahahha hepimizde sapasağlamız yok kuzum bence huzursuz olma ayrıca sağ sol bence farketmez hiç yatış pozisyonundan dolayı kötü bir hikaye dinlemedim ben zaten daha da ilerledikçe uyumak zor olacakmış öyle diyorlar şimdi uyu ne tarafta rahatsan ama bizler o kadar okuyor dinliyoruz ki işte farklı olunca yaptığımız huzursuz oluyoruz çok iyi anlıyorm

Aynen haklısın ben de hamile kalmaya çalışırken böyle diyodum, cevremde bisuru insan yumurtlama günü akıntısı nedir bilmeden hic hormon tahlili vs yaptirmadan denediği ilk 1-2 ayda hamile kaliyodu, ben de herşeyi araştırıp öğrenmistim marifet gibi her ay stres yasiyodum teşekkür ederim icim rahatladı cok dogru

Benimki iyi gitmiyor sola yatınca bebek yanlardan sürekli tekmeliyor bende pozisyon değişiyorum sürekli sağda kalınca rahim bağlarında acıma oluyor bugün sırt üstü uyandımm sırtım sızlıyordu uyumak yerine hışırım çıkmıştı

Ramazanda troid ilacımı bıraktım hamillekte troidlerşm yetersiz oluyordu bir kaç ay şimdi sonucum tsh 2.25 gelmiş bu sonuçlarda ilaç içeniz var mı yada sizin sonuçlarınız kaç
Birde ateşten gömlek giymiş gibi hissediyorum menopoz durumu gibi var mı ateş basan benim gibi sırtıma buz koymak istiyorum yada soguk suya atmak istiyorum kendimi

Ben detaylıda sormuştum ama kendi doktoruma gitmedim daha demişti ki sen zaten zayıfsın sorun olmaz galiba çok kilolu insanlarda ağırık baskı yapıyor zannımca benim kız çok hareketli ve sola yatamıyorum o yüzden sormuştum ama ağırlık varken bir tarafta kalınca çok ağrı oluyor

Sizin gibi olan çok kişi var sadece ense kalınlığı hatta bele kadar iniyor orda ödem var bir başka teşhis de koyuyorlar annenin geçirmiş olduğu bir hastalığa bağlıyorlar ilaçla detavi ediyorlar ama kimindeöyle bir rahatsızlık geçirmede olmamasına rağmen oluyor bebek öyle doğuyor ve sıkıntı olmuyor endişe etmeyin zaten burun kemiği yapısı normal ise zaten down demek yetersiz bir teşhis çünkü ensesi 2.5 olupta down olanlar var geçirilen hastalık tam adını bilmiyorum bakarsın onunla ilgili videolarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…