2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Erkek ve en bastan beri solda hareket cok. Şimdilerde her yerde hissetmeye başladım çok şükür. Yan yatıyor sanırım

Ayrıntılı ultrason a gittiğimde dr anne karnında 12 saat bile uyuyabiliyor bebekler demişti. Yorulmuştur annesi sen endişe etme. Bende endişelenince karnımı sıcak tutup, uzanıyorum, azcık konusuyorum minik bir pıt duyunca heh diyorum tamamdır. Benım oglan gececi ama gece tam 3.30 da daha hareketli nedense. Ramazan dan alışkanlık kaldı sanki

Ben 11 gibi yatıyorum gece, sabah 6, 7 den sonra uyku yok. Idrara sıkışık uyanıyorum genelde. Sabah güneşi yatak odasına vuruyor ondan mı, yoksa hamilelik mi tek sebep bilmiyorum. Gün içinde uykum geliyor ama uyuyamıyorum.

Yatak odam çok karanlık benim ama yinede bazen 5 de uyanıyorum. Beyin bi uyanık anlatamam saat 10 gibi tekrar uykum geliyor ama uyusam mide bulantısı olacak diye uyuyamıyorum

BEnde açıkcası söylenen kiloya güvenmiyorum değişiyor kaan kocatepe bür videoda diyor ki bebeğin yapısı neyse o kadar kilo alıyormuş açıkcası çok kilolu doğsun istemem ben kasları hareketleri yerinde olsun yeter bana

Arkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi
Benim artık yatarken bile belli uzanırken belli olmaz ya karın ben 24.haftadayım ddün doktorum rahmin yerleşmesi çok iyi dedi karnında güzel nüyümüş dedi ama benim üçüncü gebeliğim eskiye göre karnım 28-32 haftalardaymış gibi ilk gebelikse normal ben 32.haftada artık dışardan hafif belli oluyordu metroda yer veren olmuyordu bir öncekinde

Benim kız başlarda hep soldaydı hareketler bir haftadır yan yatıyor kafası sağ yanda dogal olarak ayaklarınıda katladığı için ayakları alttan duruyor ordan vuruyor ama karnımın üstünüde tekmelediği oluyor genelde ayaklarını kafasına kadar çekiyorlar muhtemelen pozisyon değişir yakında

Bence doktora gidince bebeğin pozisyonunu sor kuruk sokumunda mu rahim yerleşmesi nasıl karın dışa dönük duruyor mu yoksa hiç belli olmuyor mu o da sebep olabilir

ilk kızım hep sağ taraftaydi hatta sağ tarafa yatirmazdi beni, ikinci kız her tarafta. Belki ilk plesantanin konumu cinsiyetle alakalı olabilir ama bu dönemlerde zaten nereyi rahat bulurlarsa o tarafta oluyorlar bence
Haklısınız yanı İlk kez net hissettiğim için sormak istedim teşekür ederim

Ya diyorlarki bana da 6. Aydan sonra yavaş yavaş tekmeleri gece uyandırıyormuş zaten hepimiz bu uykusuzluğu yaşayacağız sanırım er ya da geç
2kilo verip 7 kilo aldım. Hatta 3.5 kilosunu son bir ayda aldım. Hemşireye dedim normal mi diye. Değil dedi.boebek 3.5 kilo alamayacağına göre bu kilolar hem senin dedi
ben bu akşam düzenli yürüyüşe başlıyorum belki durgunlaşır kilo alışım
Beyaz ekmekte çok haklısın gerçi sadece sabah ekmek yiyorum ama sabah tartıldıktan sonra bugün hemen gidip tam buğday aldımonu da iki dilim yedim
7 kilo da benden üstelik olmam gerekenden fazla kiloyla başlamıştım hamilelige ve cok zor kilo veren bir yapım var
Benimde modum düştü .. birde doğumumu zorlaştırır diye korkuyorum her şey yolunda olursa elbette normal istiyorum çünkü nasıl oldu anlamadım ya
Bende 25 haftadayim 8 kilo aldım istahim yerinde hatta bazen tam doymadan kalkiyorum yoksa dahada kilo alicam yinede geliyo kilolar malesef
Benimde iştahım çok yerinde normalde de zaten iştahlı biriydim ama frenliyordum şimdi psikolojik mi bilmiyorum ama hepten ipin ucu kaçtı
Bende hiç memnun değilim tatlıya ben çok düşkünüm maalesef hayatım boyunca böyleydi bu son üç ay zaten iyice şişeceğiz hızlı mı gittik ne

İlk günler zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun vücut otamatik olarak istemiyor. Birde kendinizi az sık yemeğe alıştırırsanız günde 5 öğün gibi süper formda kalırsınız
Benim başıma ne geliyorsa düzensizlikten geliyor zaten. Aslında şöyle yiyorum. Sabah kalkıp kendim kahvaltı yapıyorum. Sonra 1 gibi eşimle tekrar kahvaltı yapıyorum sonra 4-5 gibi biseyler yiyorum. Sonra 8 gibi aksam yemeği yiyorum. 1 saat sonra meyve yiyorum. Gün icindede canım tatlı çekince meyve yiyorum

Ben hayatım boyunca hep dikkatli yiyen birisi oldum sürekli diyet yapmasam da yedigim hamur işinden tatlıdan hep pişmanlık duydugum icin hayatımda ilk kez ooh artık bahanem var diyerek iyi yedim galiba hareketim de pek yok, hakkını vererek aldım yani ama inşallah vermesi kolay olur

Arkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi
Bebeğin cinsiyetinden ziyade sizin vücut tipinizle, iç karnınızın olup olmaması ile ilgili sanırım bu. Ben hamile olduğumu öğrendim, bir süre sonra karnım çıktı mesela. Şimdi iyice büyüdü. Son aylara doğru yuvarlanırım diye tahmin ediyorum

yedim aldım pişman değilim diyosun inşallah canım benm ya birde asıl lohusalıkta kilo alıyorsun dedikçe etrafımdakiler iyice korkuyorm ahahha
Tartıya küstüm ben, doktora gidene kadar tartılmam herhalde İştahım çok açık kesin almışımdır.
bende daha tartlmam galiba

Kızlar selam,
Dün dışarda normal tuvalete girdim. Ay karnım bile katllandı sanki bir tuhaf oldum dedim bebiş geliyor korktum baya cok sukur iyiyim. Birde vitamin hapını içemiyorum migdem kalktı yeni yazdırdım ama oda aynı içerik sonuçta ezdim bugün suya karistrdim bir zararı yoktur inşallah o şekilde normalde migdem bulanmaz ne zaman O hapı içsem çıkarmaya başlıyorum yediklerini

Kardeşim doğum günü hediyesi olarak bunu aldı. Sizce nasıl.Eki Görüntüle 2857862
Güzel canim güle güle kullan. Ya bende internetten alcaktım hatta bir tane leoparli beğendim coksonra carsiya çıkmıştık bebe mağazasından aldim. Siyah renk. Diyorum acaba hala leoparli mi alsam kafamda kaldı valla hala

Eklentiler

• Screenshot_20210526-164945_Trendyol.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210526-164934_Trendyol.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 31
Ya ben bide ikizler burcuyum beni düşün 5 modelden eleyip son iki tane kaldı kardeşimde bu iyi dedi. Ya covit var diye kardeşimle yuz yüze görüşmüyoruz. O çalışıyor. Hafta sonu yasak var. Dışarıda cikamiyoruz. Oda internetten onu aldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…