- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.461
Erkek ve en bastan beri solda hareket cok. Şimdilerde her yerde hissetmeye başladım çok şükür. Yan yatıyor sanırımYani genellikle öyle diyor herkes size aklıma takılan bişey sormak istiyorum benim şuan ikinci hamileliğim 23.haftadayim biraz önce bebeğimi İlk kez net hissettim hep sağ tarafımda bı ağrı vardı biraz önce de sağ tarafimda karnımın aşağısında oynadı hemde 4 5 defa elimle hissettim yani İlk kızımda solda oynardı doktorum bana bu bebeğimin de kız olduğunu söyledi ama genellikle erkek bebekler sağ da oynar ya kafam karıştı sizin bebeğinizin cinsiyeti ne ve siz ne tarafta aşağıda mi veya yukarıda mi hissediyorsunuz merak ettim
Ayrıntılı ultrason a gittiğimde dr anne karnında 12 saat bile uyuyabiliyor bebekler demişti. Yorulmuştur annesi sen endişe etme. Bende endişelenince karnımı sıcak tutup, uzanıyorum, azcık konusuyorum minik bir pıt duyunca heh diyorum tamamdır. Benım oglan gececi ama gece tam 3.30 da daha hareketli nedense. Ramazan dan alışkanlık kaldı sankiLütfen bakabilir misiniz24.haftanın içindeyim, bebeğin hareketleri dünden önceki 3 4 gün çok hissediyordum, ve bir kere olunca devamı da geliyordu, bir kaç dakika. Dün uzun zaman sonra dışarı çıktım epey yürüdüm öğlen 2den akşam 7ye kadar dışarıdaydım, dışarıda da sonra eve gelince hiç çok belirgin bişey hissetmedim. Arada bir iki kere acaba vurdu mu diyebileceğim ufacık bişey oldu ama emin değilim onlar bebekten mi. Tatlı da yedim akşam uzandım da ama hiç önceki günler gibi olmadı. endişeleniyorum biraz, sizce bu hafta hareketleri her gün düzenli hissetmek mi gerekiyor?
Ben 11 gibi yatıyorum gece, sabah 6, 7 den sonra uyku yok. Idrara sıkışık uyanıyorum genelde. Sabah güneşi yatak odasına vuruyor ondan mı, yoksa hamilelik mi tek sebep bilmiyorum. Gün içinde uykum geliyor ama uyuyamıyorum.Günaydınn kızlarrrr ... hamileliğimi öğrendiğimden beri çok derin uyuyorum ve gece 2 dede uyusam sabah 6 7 civarı uyanıyorum tekrar uyumaya zorluyorum kendimi ama uyuyamıyorumyoksa tüm gün zombi gibi geziyorum evin içinde.Sizde de böyle sorun oluyormu yine erken uyandım başım çatlıyor.
Yatak odam çok karanlık benim ama yinede bazen 5 de uyanıyorum. Beyin bi uyanık anlatamam saat 10 gibi tekrar uykum geliyor ama uyusam mide bulantısı olacak diye uyuyamıyorumBen 11 gibi yatıyorum gece, sabah 6, 7 den sonra uyku yok. Idrara sıkışık uyanıyorum genelde. Sabah güneşi yatak odasına vuruyor ondan mı, yoksa hamilelik mi tek sebep bilmiyorum. Gün içinde uykum geliyor ama uyuyamıyorum.
Benim artık yatarken bile belli uzanırken belli olmaz ya karın ben 24.haftadayım ddün doktorum rahmin yerleşmesi çok iyi dedi karnında güzel nüyümüş dedi ama benim üçüncü gebeliğim eskiye göre karnım 28-32 haftalardaymış gibi ilk gebelikse normal ben 32.haftada artık dışardan hafif belli oluyordu metroda yer veren olmuyordu bir öncekindeArkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi
Benim kız başlarda hep soldaydı hareketler bir haftadır yan yatıyor kafası sağ yanda dogal olarak ayaklarınıda katladığı için ayakları alttan duruyor ordan vuruyor ama karnımın üstünüde tekmelediği oluyor genelde ayaklarını kafasına kadar çekiyorlar muhtemelen pozisyon değişir yakındaYani genellikle öyle diyor herkes size aklıma takılan bişey sormak istiyorum benim şuan ikinci hamileliğim 23.haftadayim biraz önce bebeğimi İlk kez net hissettim hep sağ tarafımda bı ağrı vardı biraz önce de sağ tarafimda karnımın aşağısında oynadı hemde 4 5 defa elimle hissettim yani İlk kızımda solda oynardı doktorum bana bu bebeğimin de kız olduğunu söyledi ama genellikle erkek bebekler sağ da oynar ya kafam karıştı sizin bebeğinizin cinsiyeti ne ve siz ne tarafta aşağıda mi veya yukarıda mi hissediyorsunuz merak ettim
Bence doktora gidince bebeğin pozisyonunu sor kuruk sokumunda mu rahim yerleşmesi nasıl karın dışa dönük duruyor mu yoksa hiç belli olmuyor mu o da sebep olabilirAslında evet bel fıtığı var bende ama zayıf olduğum icin günlük hayatta kendimi çok yorup ekstra ağır işler yapmadıysam çok ağrım olmaz. Bende sizin gibi fıtıktan olabilirmi kalça ağrım diye düşündüm ama diğer gebelikte hiç olmadığından (doğum anı hariç) aklıma gelmedi pek
Haklısınız yanı İlk kez net hissettiğim için sormak istedim teşekür ederimilk kızım hep sağ taraftaydi hatta sağ tarafa yatirmazdi beni, ikinci kız her tarafta. Belki ilk plesantanin konumu cinsiyetle alakalı olabilir ama bu dönemlerde zaten nereyi rahat bulurlarsa o tarafta oluyorlar bence
Ya diyorlarki bana da 6. Aydan sonra yavaş yavaş tekmeleri gece uyandırıyormuş zaten hepimiz bu uykusuzluğu yaşayacağız sanırım er ya da geçAy ne güzel hasret kaldım ben öyle uykuya daha şimdiden. Bir arkadaşımda vücut kendini anneliğe hazırlıyor doğum sonrası uykusuzluğa demişti. Ay ne bilim bende diyorum ki şimdi uyuyabildiğim kadar uyuyim doğum sonrası yada son ayda muhtemelen uyuyamam.
2kilo verip 7 kilo aldım. Hatta 3.5 kilosunu son bir ayda aldım. Hemşireye dedim normal mi diye. Değil dedi.boebek 3.5 kilo alamayacağına göre bu kilolar hem senin dedi
Beyaz ekmekte çok haklısın gerçi sadece sabah ekmek yiyorum ama sabah tartıldıktan sonra bugün hemen gidip tam buğday aldım4,5 kilo almışım ben bende ilk ay çok hızlı gidiyordum. Kiloya çok dikkat ediyordum. Ödem olmasın şişkinlik olmasın diye çok şükür şimdi sadece karnım büyüyor. Beyaz Ekmeği kes azar azar ye sürekli bak nasıl kilo veriyorsun. Hem de yediğin herşey bebeğe gidiyor.direk bebek kilo alıyor böyle sen kilo alıyorsun
Benimde modum düştü .. birde doğumumu zorlaştırır diye korkuyorum her şey yolunda olursa elbette normal istiyorum çünkü7 kilo da bendenüstelik olmam gerekenden fazla kiloyla başlamıştım hamilelige ve cok zor kilo veren bir yapım var
Benimde iştahım çok yerinde normalde de zaten iştahlı biriydimBende 25 haftadayim 8 kilo aldım istahim yerinde hatta bazen tam doymadan kalkiyorum yoksa dahada kilo alicam yinede geliyo kilolar malesef
Bende hiç memnun değilim6 ayda 6 kilo aldım memnun değilim ama cidden çok yemiyorum. Tatlı yerdim hamilelikten önce hiç isteğim kalmadı ama tuzlu şeyler yiyiorum bu seferde. Akşam bir şey yemiyorum her gün 5 bin atıyorum bol su içiyorum sonuç 6 kilo
Benim başıma ne geliyorsa düzensizlikten geliyor zaten. Aslında şöyle yiyorum. Sabah kalkıp kendim kahvaltı yapıyorum. Sonra 1 gibi eşimle tekrar kahvaltı yapıyorum sonra 4-5 gibi biseyler yiyorum. Sonra 8 gibi aksam yemeği yiyorum. 1 saat sonra meyve yiyorum. Gün icindede canım tatlı çekince meyve yiyorumİlk günler zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun vücut otamatik olarak istemiyor. Birde kendinizi az sık yemeğe alıştırırsanız günde 5 öğün gibi süper formda kalırsınız
Bebeğin cinsiyetinden ziyade sizin vücut tipinizle, iç karnınızın olup olmaması ile ilgili sanırım bu. Ben hamile olduğumu öğrendim, bir süre sonra karnım çıktı mesela. Şimdi iyice büyüdü. Son aylara doğru yuvarlanırım diye tahmin ediyorumArkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi
Tartıya küstüm ben, doktora gidene kadar tartılmam herhalde6 ayda 8 kiloçok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
Ben hayatım boyunca hep dikkatli yiyen birisi oldum sürekli diyet yapmasam da yedigim hamur işinden tatlıdan hep pişmanlık duydugum icin hayatımda ilk kez ooh artık bahanem var diyerek iyi yedim galibahareketim de pek yok, hakkını vererek aldım yani ama inşallah vermesi kolay olur
Tartıya küstüm ben, doktora gidene kadar tartılmam herhaldeİştahım çok açık kesin almışımdır.
Güzel canim güle güle kullan. Ya bende internetten alcaktım hatta bir tane leoparli beğendim cokKardeşim doğum günü hediyesi olarak bunu aldı. Sizce nasıl.Eki Görüntüle 2857862
Benim aldiğim siyah ama aklım bunda kaldiKardeşim doğum günü hediyesi olarak bunu aldı. Sizce nasıl.Eki Görüntüle 2857862
Ya ben bide ikizler burcuyum beni düşünGüzel canim güle güle kullan. Ya bende internetten alcaktım hatta bir tane leoparli beğendim coksonra carsiya çıkmıştık bebe mağazasından aldim. Siyah renk. Diyorum acaba hala leoparli mi alsam kafamda kaldı valla hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?