- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.441
6 ayda 8 kilo 
çok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel hasret kaldım ben öyle uykuya daha şimdiden. Bir arkadaşımda vücut kendini anneliğe hazırlıyor doğum sonrası uykusuzluğa demişti. Ay ne bilim bende diyorum ki şimdi uyuyabildiğim kadar uyuyim doğum sonrası yada son ayda muhtemelen uyuyamam.Bende aksine bugünlerde çok uykuya düştüm ya
Yoo normalde ne kadar acıyorsa o kadar acıdı. Fazladan bisey hissetmedim.Can acımanız olmuyormu vücut biraz aciz oluyor bu zamanlarda
2kilo verip 7 kilo aldım. Hatta 3.5 kilosunu son bir ayda aldım. Hemşireye dedim normal mi diye. Değil dedi.boebek 3.5 kilo alamayacağına göre bu kilolar hem senin dedi6 ayda 8 kiloçok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
![]()
Bende hamile öncesi 60 dım ilk 3 ayda 3 kilo aldım sonra dedimki kendime yavaşşş ne oluyorsun.2kilo verip 7 kilo aldım. Hatta 3.5 kilosunu son bir ayda aldım. Hemşireye dedim normal mi diye. Değil dedi.boebek 3.5 kilo alamayacağına göre bu kilolar hem senin dedi![]()
4,5 kilo almışım ben bende ilk ay çok hızlı gidiyordum. Kiloya çok dikkat ediyordum. Ödem olmasın şişkinlik olmasın diye çok şükür şimdi sadece karnım büyüyor. Beyaz Ekmeği kes azar azar ye sürekli bak nasıl kilo veriyorsun. Hem de yediğin herşey bebeğe gidiyor.direk bebek kilo alıyor böyle sen kilo alıyorsun6 ayda 8 kiloçok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
![]()
Beyaz ekmek konusunda haklisin. Benim normalde de yememem gerekiyor. artik almayım bari.Bende hamile öncesi 60 dım ilk 3 ayda 3 kilo aldım sonra dedimki kendime yavaşşş ne oluyorsun.şimdi yaklaşık 64,5 olmuşum bende haftaya sorucam hemşireye nasıl gidiyorum diye bakalım. Beyaz ekmek yemeğin kızlar tavsiye hem size kilo yapıyor hem de ödem oluşturabiliyor.
İlk günler zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun vücut otamatik olarak istemiyor. Birde kendinizi az sık yemeğe alıştırırsanız günde 5 öğün gibi süper formda kalırsınızBeyaz ekmek konusunda haklisin. Benim normalde de yememem gerekiyor. artik almayım bari.
7 kilo da benden6 ayda 8 kiloçok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
![]()
Aslında evet bel fıtığı var bende ama zayıf olduğum icin günlük hayatta kendimi çok yorup ekstra ağır işler yapmadıysam çok ağrım olmaz. Bende sizin gibi fıtıktan olabilirmi kalça ağrım diye düşündüm ama diğer gebelikte hiç olmadığından (doğum anı hariç) aklıma gelmedi pekBel fıtığı yada çok yoruluyorsun diyeceğim benim yorulunca oluyor ama çok iş yapınca bazen de kemiklerimde bazı yerlerinde ağrı oluyor o da kalsiyum magnezyum eksikliğinden
Bel fıtığı olabilir birde bebeğin gerideyse arkadaki kemiklere baskı yaptığı için ayakta kalınca ağrın olur bende genelde çok yorulmuş olmam gerek kalçamda sancı olması için yada kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir onunla ilgili yiyecekleri artırın ama kuyruk sokumuna yerleşmiştir bebek bir şekilde bebeği hareket ettirin bence
Hadi ya sizde geçmiş olsunBende de oluyor tatlım henuz 2 kilo almis olmama ragmen doktorumla konustum magnezyum ilaci verdi onu kullaninca iyiyim yoksa adım atmak icin agliyorum resmen
Cok uzun sure yurumuyorum cok uzun sure oturmuyorum careyi boyle buldum
İç karnınız geniştir. Ama karnınızı yağlamayı ihmal etmeyin ben ilk gebeliğimde son hafta çatladım diyebilirim. Bir anda büyüyünce çatlak kaçınılmaz oluyor ama etkisi azalabilirBenimde 2.gebeligim ama bilemiyorum son aylarda birden çıkıyor karın diyorlar herhalde öyle olucak
Bende 25 haftadayim 8 kilo aldım istahim yerinde hatta bazen tam doymadan kalkiyorum yoksa dahada kilo alicam yinede geliyo kilolar malesef6 ayda 8 kiloçok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
![]()
Bu haftalar hala düzensiz olabiliyor bugün de biraz dinletin kendinizi ama yine endişeleriniz devam ederse sağlık ocağında kalbini dinleyin ya da direk bir kadın doğum uzmanına gidin derimLütfen bakabilir misiniz24.haftanın içindeyim, bebeğin hareketleri dünden önceki 3 4 gün çok hissediyordum, ve bir kere olunca devamı da geliyordu, bir kaç dakika. Dün uzun zaman sonra dışarı çıktım epey yürüdüm öğlen 2den akşam 7ye kadar dışarıdaydım, dışarıda da sonra eve gelince hiç çok belirgin bişey hissetmedim. Arada bir iki kere acaba vurdu mu diyebileceğim ufacık bişey oldu ama emin değilim onlar bebekten mi. Tatlı da yedim akşam uzandım da ama hiç önceki günler gibi olmadı. endişeleniyorum biraz, sizce bu hafta hareketleri her gün düzenli hissetmek mi gerekiyor?
Aynı şekilde ben de. Hamileliğin başından beri 1 den önce uyuyamıyorum, gece sürekli uyanıyorum ve sabah erken kalkıyorum. İlk hamileligimde de (sanırım hormon ilaçları kullandığım için) uykuya doymuyordumGünaydınn kızlarrrr ... hamileliğimi öğrendiğimden beri çok derin uyuyorum ve gece 2 dede uyusam sabah 6 7 civarı uyanıyorum tekrar uyumaya zorluyorum kendimi ama uyuyamıyorumyoksa tüm gün zombi gibi geziyorum evin içinde.Sizde de böyle sorun oluyormu yine erken uyandım başım çatlıyor.
Evde iş yapamıyorum enerjim olmayınca. İş yapmayınca keyifde alamıyorumAynı şekilde ben de. Hamileliğin başından beri 1 den önce uyuyamıyorum, gece sürekli uyanıyorum ve sabah erken kalkıyorum. İlk hamileligimde de (sanırım hormon ilaçları kullandığım için) uykuya doymuyordum
İki kızımda da 9 ayda bile belli olmuyordu, hatta otobuslerde bıle yer vermıyorlardıArkadaşlar kız bebeğe veya erkek bebeğe farketmez ama benim kızım olucak inşallah henüz karnım dışarıdan belli olmuyor sizin de öyle mi yoksa belirginlesti mi