2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende ikizler burcuyum Evet ya sorma ben zar zor çıktım. Ama iç dizaynları falan hep aynı tipleri modelleri benziyor . Ben sadece leoparli diye aklım kaldı. Aldığım da fotoda ekledim aslında aynılar dün baya bir inceledim ben pahalılarda baktım hatta içler hep aynı modeller de benziyor

Eklentiler

• 20210526_170334.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 43
İdari izinle ilgili bir gelişme var mı arkadaşlar Bir değişiklik olacak mı acaba?ben 31 inde alıyorum raporu umarım sorun çıkmaz

Dediğin gibi model aynı renk değişik. Ben kendime 100 tl diye limit verdim. E bebekte de indirim varmış. Biraz farklı olsun dedim

yedim aldım pişman değilim diyosun inşallah canım benm ya birde asıl lohusalıkta kilo alıyorsun dedikçe etrafımdakiler iyice korkuyorm ahahha

bende daha tartlmam galiba
Benim tartı salonda duruyor gidip gelip gram hesabi yapiyorum kafayi yicem yok bende 30 haftaya kadar tartilmama karari aldim

Merhaba arkadaşlar detaylı ultrasonda her şey normal fakat sadece serviks boyu 30 mm erken doğum riskin var dedi kendi doktoruma daha gidemedim konu hakkında bilgisi olan var mı ??

Benim bebiş erkek soldaydı kendileri şuan ortada

BEn önceki gebeliklerde tartılsamda tartıdaki kilodan hiç etkilenmiyordum sanırım ne bilgim ne de ilgim vardı umursamıyırdum ama 28den sonra kilo aldığımı hatırlıyorum şimdi kilo alsam kafaya takarım gibime geliyor ilk gebelikler bence boşverin düşğnmeyin kilo işini

yedim aldım pişman değilim diyosun inşallah canım benm ya birde asıl lohusalıkta kilo alıyorsun dedikçe etrafımdakiler iyice korkuyorm ahahha

bende daha tartlmam galiba
Sorma diyolar ki sütün az olursa çoğalsın diye yiyosun kilo aliyosun, sütün cok olursa da cok enerji harcadığın icin cok yiyosun ama lüzumsuz şeyler yersen kontrolsüz sekilde dogal olarak kilo yapiyo sinirim bozuldu valla

Bisey olmaz bence sonucta fiziksel bı değişime uğramış hap, daha midene gitmeden eriyodu zaten.
Wc konusunda ben de nerdeyse 1 ay önce bile cok zorlanmıştım bi daha kullanamam normal olani

Yetimde sütüm artsın demeyeceksin. Ben kızımda emzirirken kilo almadım hiç. Hep sıvı tükettim çünkü. Sık sık duş aldim.

Yetimde sütüm artsın demeyeceksin. Ben kızımda emzirirken kilo almadım hiç. Hep sıvı tükettim çünkü. Sık sık duş aldim.
Ilık duş kesinlikle çok etkiliyor, ben de hep özellikle sırtıma masaj niyetine ılık su çok tutardım ve farkedilir derecede süt artardı. İlk başlarda her gün duş almak hem anneyi sakinlestiriyor hem meme temizliği sağlıyor hem sütü arttırıyor

Sanirim o gelen temizlik girdi ferahlama hissi sutu etkiliyordu. Ilk aylarda birini emerken diğerinden süt akıyordu. Kendimi kirli hissediyordum. Çoğu zaman kız uyuyunca saçını toplayıp sadece gövdemi yıkıyordum. Temizlendiğimi hissediyordum. Hergun doktorun adını hatirlamiyorum kür tarifi vardı havuç incir kaynatıp içiyordum. Gül şerbeti. Bol su. Bol bol süt. Hatta emzirirken kilo aldım diyene çok şaşırıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…