2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Maaşallah yok kuzum benim yediğim sabah 2 yumurta yada 1 tane krep 1 barak süt 2 saat sonra ceviz 2 tane bir saat sonra bi kase yoğurt 1 saat sonra falan artık ne olursa ama sadece 3 kaşık falan ( salata , yada akşamdan kalma pilav, çorba, yemek ne varsa ekmeksiz)sonra tekrar meyve akşam yemeğinde ekmeksiz ne varsa yiyorum. Gün içinde zaten sürekli su içiyorum kahve yok bazen çay belki haftada 1 kahve yine haftada 1 bir dilim kek gece yatmadan önce ballı süt aslında çok az ama çok sık yiyorum hiç acıkmıyorum. Gayet güzel gidiyorum bence vücutta hiç ödem şişlik yok maaşallah eşimde diyor sadece karnın çıkıyor diye çünkü cidden çok dikkat ediyorum. Ha günde 1 tanede sade soda içiyorum.

Benim bulantılarım çok ve hala geçmedi. O yüzden doymak zorundayım. Senin menüyle aç kalirim bulantıyı bastırmak için bu şekilde yemek zorunda kaldım zaten.

Ben aldim valla hem de duba gibi olmustum
Hamilelikte 8 kilo almistim oglum dogdu kilolarin hepsini verdim 10 20 gun icinde sonra 15 kilo aldim sutum cok az geliyodu benim sagolsun annemler yedirmedik sekerli sey birakmadilar sut olsun diye
Bunda akillandim bol su harici bisi yok

Cok gecmis olsun tatlim umarim guzel haberlerle gelirsin
Benim de 2 3 gun kasigima bi kramp giriyo agrisi sirtima belime bacaklarima vuruyodu hemen aradim doktorumu bu ara gazli seylerden uzak dur dedi süt bakliyat erik ayran gibi hakkaten 2 gun uzak durdum simdi iyiyim sukur

Benim bulantılarım çok ve hala geçmedi. O yüzden doymak zorundayım. Senin menüyle aç kalirim bulantıyı bastırmak için bu şekilde yemek zorunda kaldım zaten.
İnan bende senin gibiyim yemezsem bulantim oluyor hala hergece 1tanr prilam iciyorum cok sukur eskiye gore cok cok iyiyim ama aciktigim zaman basliyor bulanti hop hemen kendimi mutfakta buluyorum

Bisey olmaz bence sonucta fiziksel bı değişime uğramış hap, daha midene gitmeden eriyodu zaten.
Wc konusunda ben de nerdeyse 1 ay önce bile cok zorlanmıştım bi daha kullanamam normal olani
Girmeye girmeye unutmuşuz normal wc yi. Ayaklarım zor bukuldu. Karnım 2 ye katlandı biseyler oldu sanki karnımda sandım cocuk geliyor. Çok korkunç tu benim icin. Bir dahada doğuma kadar girmem

Bende de oluyor tatlım henuz 2 kilo almis olmama ragmen doktorumla konustum magnezyum ilaci verdi onu kullaninca iyiyim yoksa adım atmak icin agliyorum resmen
Cok uzun sure yurumuyorum cok uzun sure oturmuyorum careyi boyle buldum

Bence doktora gidince bebeğin pozisyonunu sor kuruk sokumunda mu rahim yerleşmesi nasıl karın dışa dönük duruyor mu yoksa hiç belli olmuyor mu o da sebep olabilir
Bugün gittim herşey normal dedi b12 vitaminine baktır dedi,birde malum şeker yüklemesini yaptr dedi

Magnezyum kullanıyorum aslında onu kullanmasam ayak kramplarım cok kötü oluyor bugün doktora gittim b12 nebaktrmanı istiyorm dedi niye anlamadm

6 ayda 8 kilo çok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
Hamilelikle gluten alerjim arttı,
Hiç bir tahıl ürünü ve süt ürünü tüketemiyorum. Mayalı olduğundan vücut süt ürünlerine de gluten gibi tepki veriyor.
Yediğimde Tüm vücudum kabarıyor ve sabaha kadar kaşınıyor.
Sadece lor ve ayran onun dışında süt peynir ekmek pilav makarna börek çörek ağzıma süremiyorum. Ona rağmen 10 kilo aldım ve hamileliğe normalden eksik kiloyla başladım
Diyetisyene gideceğim çünkü az ve sık yememe rağmen kilo alımım durmuyor . Sanırım aldığım decavit isimli vitamin de kilo aldırıyor bilemiyorum

Bulantı için zaten az yiyip sık yemen gerekiyor istersen doktoruna sorabilirsin çok fazla yediğin karnını doldurduğun için miden bulanıyor benimde öyleydi. Doktorum bana kızmıştı 5 öğün yemen lazım çok fazla yemiceksin diye eşimde kafama vura vura öğretti hergün hatırlattı alıştım şimdi. Mazef

ahh çok üzüldüm… vitaminlerde etki ediyor bencede şüphesiz

İnan bende senin gibiyim yemezsem bulantim oluyor hala hergece 1tanr prilam iciyorum cok sukur eskiye gore cok cok iyiyim ama aciktigim zaman basliyor bulanti hop hemen kendimi mutfakta buluyorum
Sorma ya o konuda çok mutsuzum. Her gün bende 1 tane içiyorum. Dün denemek içmedim. Akşamı zor ettim. Bulantinhic geçmedi. Akşamda çıkarttım zaten. Sonra yattım. Artik ölene kadar midem bulanacak gibi hissediyorum

Ya bu prilam bağımlılık yapıyor olabilir mi? Telde bı uygulama var gebelik icin, oranin da sohbet sayfasi var orda yazmışlardi prilam kullanıp birakabileni hiç görmedim bağımlılık yapıyor doğuma kadar kullanıyor başlayanların çoğu diyodu. Bana da mantıklı geldi, ben prilama başlayana kadar hic kusmadim, 2 hafta aşırı bulandim cok koku hassasiyeti oldu, prilamdan sonra yine devam etti sadece hafifledi, çoğu kişinin 14. Haftalarsa bitiyo bulantısı ama benim devam etti, artık bırakıyim koku hassasiyeti kalmadi dedim 3 gün içmedim 3. Gün ilk kez kustum, onca yogun bulanti zamani kusmazken 14.-15. Haftada ilacı 3 gün içmedim diye kustum yani. Sonra devam ettim şimdi gün aşırı 1 tane içiyorum, bugün içiyorum mesela içtiğim ilac yarına etki ediyor, ertesi gün iyiyim, sonraki gün bulantı var ilacı içiyorum ams ertesi güne iyi oluyorum.. bu ne zamana kadar gider böyle, ne annem ne ablam hic cevremde bu kadar uzun sure bulanan yoktu

Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bana yağlı mayli yeme gobi basit şeyler söylediler. Biride katı ye bol su iç dedim o kadar. Bir sorun çıkmazsa haftaya özele.gidecegim. ona sorcam herşeyi. Benim bulantı olayı çok kötü. Kızımda da öyleydi.

Kızlar ya dün akşam ilişki oldu bugün idrardan sonra peçeteye afedersiniz kuş pisliğinden bile küçük kan geldi ama gerçekten öyle küçük ama insan yinede panik yapıyor.. cumartesiye randevu aldım kendi doktoruma.. ağrım ve devamı olmayınca stres yapmamaya çalıştım .. acillik bir durum yoktur dedim o yuzden .. uzanıp dinleniyorum inşallah devamı olmas olursa giderim çok modum düştü ya Allah bebeklerimizi korusun

Çok uzun süre ayakta kalınca yorgun olunca bende hareket hissetmiyorum endişe etmeyin doktor da normal olduğunu söyledi. Bir de 25. Haftadan sonra hareketleri daha net daha sık hissediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…