- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.481
Buda guzelmis. Iyiki aldıkdan sonra gördüm yoksa bende ikilemde kalırdım.Benim aldiğim siyah ama aklım bunda kaldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda guzelmis. Iyiki aldıkdan sonra gördüm yoksa bende ikilemde kalırdım.Benim aldiğim siyah ama aklım bunda kaldi![]()
Bende ikizler burcuyumYa ben bide ikizler burcuyum beni düşün5 modelden eleyip son iki tane kaldı kardeşimde bu iyi dedi. Ya covit var diye kardeşimle yuz yüze görüşmüyoruz. O çalışıyor. Hafta sonu yasak var. Dışarıda cikamiyoruz. Oda internetten onu aldi.
Aynısı ben de 8,5 kilo aldım6 ayda 8 kiloçok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
![]()
Dediğin gibi model aynı renk değişik. Ben kendime 100 tl diye limit verdim. E bebekte de indirim varmış. Biraz farklı olsun dedimBende ikizler burcuyumEvet ya sorma ben zar zor çıktım. Ama iç dizaynları falan hep aynı tipleri modelleri benziyor . Ben sadece leoparli diye aklım kaldı. Aldığım da fotoda ekledim aslında aynılar dün baya bir inceledim ben pahalılarda baktım hatta içler hep aynı modeller de benziyor
Ben de ikizler burcuyumBenim aldiğim siyah ama aklım bunda kaldi![]()
Benim tartı salonda duruyor gidip gelip gram hesabi yapiyorum kafayi yicemyedim aldım pişman değilim diyosun
inşallah canım benm ya birde asıl lohusalıkta kilo alıyorsun dedikçe etrafımdakiler iyice korkuyorm ahahha
bende daha tartlmam galiba
![]()
Ben biraz jan jan li şeyleri seviyorum belki de ondanBen de ikizler burcuyumnormalde leopar desen sevmem ama bu çantaya yakışmış. Akılda kalır cinsten
![]()
Benim bebiş erkek soldaydı kendileriYani genellikle öyle diyor herkes size aklıma takılan bişey sormak istiyorum benim şuan ikinci hamileliğim 23.haftadayim biraz önce bebeğimi İlk kez net hissettim hep sağ tarafımda bı ağrı vardı biraz önce de sağ tarafimda karnımın aşağısında oynadı hemde 4 5 defa elimle hissettim yani İlk kızımda solda oynardı doktorum bana bu bebeğimin de kız olduğunu söyledi ama genellikle erkek bebekler sağ da oynar ya kafam karıştı sizin bebeğinizin cinsiyeti ne ve siz ne tarafta aşağıda mi veya yukarıda mi hissediyorsunuz merak ettim
Benim tartı salonda duruyor gidip gelip gram hesabi yapiyorum kafayi yicemyok bende 30 haftaya kadar tartilmama karari aldim
Üç ay sonra kaç daha eklenecek acabaAynısı ben de 8,5 kilo aldım![]()
En mantıklısı moral bozmaya gerek yokBenim tartı salonda duruyor gidip gelip gram hesabi yapiyorum kafayi yicemyok bende 30 haftaya kadar tartilmama karari aldim
Bennn normal aslında6 ayda 8 kiloçok hızlı almışım resmen ya varmı bu aralarda alan
![]()
Sorma diyolar ki sütün az olursa çoğalsın diye yiyosun kilo aliyosun, sütün cok olursa da cok enerji harcadığın icin cok yiyosun ama lüzumsuz şeyler yersen kontrolsüz sekilde dogal olarak kilo yapiyoyedim aldım pişman değilim diyosun
inşallah canım benm ya birde asıl lohusalıkta kilo alıyorsun dedikçe etrafımdakiler iyice korkuyorm ahahha
bende daha tartlmam galiba
![]()
Bisey olmaz bence sonucta fiziksel bı değişime uğramış hap, daha midene gitmeden eriyodu zaten.Kızlar selam,
Dün dışarda normal tuvalete girdim. Ay karnım bile katllandı sanki bir tuhaf oldumdedim bebiş geliyor korktum baya cok sukur iyiyim. Birde vitamin hapını içemiyorum migdem kalktı yeni yazdırdım ama oda aynı içerik sonuçta ezdim bugün suya karistrdim bir zararı yoktur inşallah o şekilde
normalde migdem bulanmaz ne zaman O hapı içsem çıkarmaya başlıyorum yediklerini
![]()
Yetimde sütüm artsın demeyeceksin. Ben kızımda emzirirken kilo almadım hiç. Hep sıvı tükettim çünkü. Sık sık duş aldim.Sorma diyolar ki sütün az olursa çoğalsın diye yiyosun kilo aliyosun, sütün cok olursa da cok enerji harcadığın icin cok yiyosun ama lüzumsuz şeyler yersen kontrolsüz sekilde dogal olarak kilo yapiyosinirim bozuldu valla
![]()
Ilık duş kesinlikle çok etkiliyor, ben de hep özellikle sırtıma masaj niyetine ılık su çok tutardım ve farkedilir derecede süt artardı. İlk başlarda her gün duş almak hem anneyi sakinlestiriyor hem meme temizliği sağlıyor hem sütü arttırıyorYetimde sütüm artsın demeyeceksin. Ben kızımda emzirirken kilo almadım hiç. Hep sıvı tükettim çünkü. Sık sık duş aldim.
Sanirim o gelen temizlik girdi ferahlama hissi sutu etkiliyordu. Ilk aylarda birini emerken diğerinden süt akıyordu. Kendimi kirli hissediyordum. Çoğu zaman kız uyuyunca saçını toplayıp sadece gövdemi yıkıyordum. Temizlendiğimi hissediyordum. Hergun doktorun adını hatirlamiyorum kür tarifi vardı havuç incir kaynatıp içiyordum. Gül şerbeti. Bol su. Bol bol süt. Hatta emzirirken kilo aldım diyene çok şaşırıyorum ben.Ilık duş kesinlikle çok etkiliyor, ben de hep özellikle sırtıma masaj niyetine ılık su çok tutardım ve farkedilir derecede süt artardı. İlk başlarda her gün duş almak hem anneyi sakinlestiriyor hem meme temizliği sağlıyor hem sütü arttırıyor![]()