2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çikolata ye bebek hareketlerini izledin mi ? Bende az önce temizlik yaptım mutfakta. 5 aydır elimi hiçbirşeye atmıyorum o yüzden yağçöz ile domestos karıştırdım. Bi an nefes alamadım korktum hemen kapı pencere açtım tatlı bişiler yedim bekliyorum bebek oynasın diye. Azcık biraz oynama oldu devamını bekliyorum. Bu korkuyla stresle nasıl bir çocuk çıkacak merak ediyorum doğrusu.

Evet kastım yani korkarak olduğu için insan kasılıyor bide canım acıyor sanırım kastığım için o sebeple olmuş olabilir bende aynısını düşündüm
Ay sabah uyandığımdan beri izledim çikolata yedim ama benim oğlan çikolataya normalde de pek tepki vermiyor sonra konuşmaya başladım onunla iki üç kez şiddetli değil ama hafif tepki verdi.. aksine bugün bide güçsüz hareket ediyor biz stres yapınca böyle oluyor bnce ya

Aynen neyden hoşlanıyorsa onu yap şimdi bende su içtim oynadı güzelce döndü kafam dahatladı. Sol tarafa uzan biraz sonra tekra sırt üstü uzanıp sağa sola dönüncede oynuyor benim ki . Dene belki sende de olur

Yaaa tabiii siz surekli yerken ben aç geziyorum bi kere
Haha yok kuzum bende aynıyım yağlı kızartma ekmek nerdeyse hiçbirşey yemiyorum şişecem diye korkuyorum sabah tartıldım 3 gün önce ye göre azcık zayıflamışım. 4 kilo aldım hamilelikten beri sen kaç kilo aldın?

Kızlar selam,
Hastane çıkışı kaç takım aldınız birde 10 lu set mi aldınız.ben ilk zaman 1 takım 5 li set almıştım. Elimde battaniye muslin örtü falan cok olucak diye 5 li set aldim sadece. Birde suslu tulum seti yapturayim diyorum yeterli olur heralde . Hastane icin 5 li hastabe cikisi. 1 takim suslu tulim (foto falan cekinirsek diye)1 de pijama takimi koyarim hastane icin yeterli olur heralde sizce ?? 10 lu takımı işterler mi acaba yinede ??

Ben 10lu takım almadım takım gibi kendim yaptım bişiler. Sürekli giydireyim diye.10 lu takımlar hiç ilgimi çekmiyor. Ama aldaydım 5 li takım alırdım sanırım. Bide süslü şeyleri çok sevmiyorum. 10 tane zıbın penye pantolon 3 eldiven biraz çorap 4 tanede bere aldım ilk 2 ay için yeter sanırım bebekler çok çabuk büyüyor. Oyüzden şimdilik bu kadar aldım. Birde nasıl bir bebek olacak irimi küçükmü bilmiyorum. O yüzden ihtiyaç olursa ekstradan söylerim benimkine alır.

Cok kotu ya valla bisi yiyememek dogumdan sonrada fazla fazla alirim herhalde
2 kilo almisim simdiye kadar

O kadar çok şey içiyoruz ki vitamin olarak bende artık sayıyı azaltmak istedim. İlaç içmekten sıkıldım yoruldum. İnşallah en kısa sürede bırakırsınız sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…