- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 83
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #17.561
Sanmıyorum, çünkü vücut alışıyor böyle yemek yememeğe doğumdan sonrada devam eder diye düşünüyorum. Ama sürekli bişeyler atıştırıyorsun dimi ceviz fındık meyve atıştır bunları ki bebek beslensin.Cok kotu ya valla bisi yiyememek dogumdan sonrada fazla fazla alirim herhalde
2 kilo almisim simdiye kadar
Henüz alış veriş faslı devam ediyor benim. O yüzden tam bir sayı veremicem ama hastaneye 3-4 adet alt-üst takım koymayı düşünüyorum bebek için. Kusar, kakası bulaşır vs, bir de ne kadar temizlense de kan olabiliyormuş ilk kıyafetinde. 1 gece kalırız diye düşünsek de bu süre uzayabilir de... Tedarikli olmak lazım. 10 lu hastane çıkışımı çıkarken giydiricem inşallahKızlar selam,
Hastane çıkışı kaç takım aldınız birde 10 lu set mi aldınız.ben ilk zaman 1 takım 5 li set almıştım. Elimde battaniye muslin örtü falan cok olucak diye 5 li set aldim sadece. Birde suslu tulum seti yapturayim diyorum yeterli olur heralde . Hastane icin 5 li hastabe cikisi. 1 takim suslu tulim (foto falan cekinirsek diye)1 de pijama takimi koyarim hastane icin yeterli olur heralde sizce ?? 10 lu takımı işterler mi acaba yinede ??
Hic de oyle olmadi kuzu dogumdan sonra 15 kiloya yakin aldim benSanmıyorum, çünkü vücut alışıyor böyle yemek yememeğe doğumdan sonrada devam eder diye düşünüyorum. Ama sürekli bişeyler atıştırıyorsun dimi ceviz fındık meyve atıştır bunları ki bebek beslensin.
En iyisini yapmışsın canim. Almakta ölçüsünü bilemiyoruz kiBen 10lu takım almadım takım gibi kendim yaptım bişiler. Sürekli giydireyim diye.10 lu takımlar hiç ilgimi çekmiyor. Ama aldaydım 5 li takım alırdım sanırım. Bide süslü şeyleri çok sevmiyorum. 10 tane zıbın penye pantolon 3 eldiven biraz çorap 4 tanede bere aldım ilk 2 ay için yeter sanırım bebekler çok çabuk büyüyor. Oyüzden şimdilik bu kadar aldım. Birde nasıl bir bebek olacak irimi küçükmü bilmiyorum. O yüzden ihtiyaç olursa ekstradan söylerim benimkine alır.
Beni çok ciddi bir korku sardı şuanda ayy anam bide kışa denk geliyor yürüyüş falanda yapamayızHic de oyle olmadi kuzu dogumdan sonra 15 kiloya yakin aldim ben
Yok yavrucum benimki hataydi sut az diye habire sekerli seyler yedirdilerBeni çok ciddi bir korku sardı şuanda ayy anam bide kışa denk geliyor yürüyüş falanda yapamayızooohh shit
Yok yavrucum benimki hataydi sut az diye habire sekerli seyler yedirdiler
Su icmek kafiymis akillandik
Cevabınız için teşekkür ederim bugün doktorumda aynı şeyi söyledi 25mm altı risk artıyor dedi.Merhaba. Bana doktor 25mm altı riskli dedi. Yine de kendi doktorunuz en doğrusunu söyler. Bol bol Uzanma ve gerekli görülürse progestan desteği ile uzaltılabiliyor serviks uzunluğu, endişe etmeyin.
Benimde ilk ama suya ek olarak dereotu ve tahin oldukça etkili diyorlar çoğunlukla süt içiniyi bari... geçen biri daha yazmıştı sanırım süt için sadece bol su iyi geliyor demişti öğrenmiş oldum bende. Bide ben küçükken çok iyi hatırlıyorum yengem sürekli soğan yerdi süt yapsın diye. Ama şimdi düşününce oda gaz yapmazmı bebeğe ? Bi çoğunuz sonuçta tecrübe anne burda
Benim sutum damla damla gelirdiiyi bari... geçen biri daha yazmıştı sanırım süt için sadece bol su iyi geliyor demişti öğrenmiş oldum bende. Bide ben küçükken çok iyi hatırlıyorum yengem sürekli soğan yerdi süt yapsın diye. Ama şimdi düşününce oda gaz yapmazmı bebeğe ? Bi çoğunuz sonuçta tecrübe anne burda
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun tatlim umarim guzel haberlerle gelirsin
Benim de 2 3 gun kasigima bi kramp giriyo agrisi sirtima belime bacaklarima vuruyodu hemen aradim doktorumu bu ara gazli seylerden uzak dur dedi süt bakliyat erik ayran gibi hakkaten 2 gun uzak durdum simdi iyiyim sukur
Ben de seni merak ediyordum sesin çıkmıyor epeydir.Kızlar selam ayrıntılı usg den çıktım şimdi. Doktor herşeyi normal dedi ancak böbreklerin birinde genişleme var 5mm dedi takip edelim dedi. Bu tek başına bir risk taşımaz yüzde 1 ihtimallik bir durum dedi ama benim içim rahat etmiyor moralim bozuldu var mı böyle Bi durum yaşayan.Nosking
Bol su. Sık sık ılık duş. Tam tarifi bulursam atarım incir havuc kürü.iyi bari... geçen biri daha yazmıştı sanırım süt için sadece bol su iyi geliyor demişti öğrenmiş oldum bende. Bide ben küçükken çok iyi hatırlıyorum yengem sürekli soğan yerdi süt yapsın diye. Ama şimdi düşününce oda gaz yapmazmı bebeğe ? Bi çoğunuz sonuçta tecrübe anne burda
Korkma canım Allah büyük inşallah hiçbir şey olmayacak. Bak benim covid testim pozitif ve çok ağır geçiriyorum ilaç kullanıyorum canımdan can gidiyor ama Allah bebeklerimizi korusun elden bir şey gelmiyor. Birkaç yerde okumuştum kendiliğinden geçiyor diye biliyorum genişleme. Insan korkuyor tabi ama sen gönlünü ferah tut.Kızlar selam ayrıntılı usg den çıktım şimdi. Doktor herşeyi normal dedi ancak böbreklerin birinde genişleme var 5mm dedi takip edelim dedi. Bu tek başına bir risk taşımaz yüzde 1 ihtimallik bir durum dedi ama benim içim rahat etmiyor moralim bozuldu var mı böyle Bi durum yaşayan.Nosking
Ya bilemedim ki başka doktora da görüneyim diyorum. Hani doktor Bi sıkıntı çıkmaz bundan dedi ama işte insan yine duramıyor. Böbrek genişlemesi yüzde 1 ihtimal de olsa farklı genetik rahatsızlıkları getirebiliyormuş down sendromu gibi. Ama doktor şüpheli birşey olsa yönlendirirdim başka yerlere dedi gerek yok falan dediBen de seni merak ediyordum sesin çıkmıyor epeydir.
Böbrekte genişleme bende olmadı diye biliyorum. Olduysa da kimse öyle bir şey demedi. Ama doğuma kadar kendiliğinden geçiyor korkma canım. Nadiren genişleme devam ediyormuş. Onda da çok ilerlerse anne karnında müdahale edilebiliyormus yani bebekler her turlu sağlıklı doğuyor bu durumda
Öyle tabi Allah büyük ama yine de korkuyorum zaten amniyo bilmem ne o testlere yanaşmam doktorda gerek yok dedi yüzde 95 sağlıklı ama gördüğümü de söylemek zorundayım dedi ne bileyim endişe ediyorum hep bu stresle şimdi nasıl hamilelik geçircem. Sana da büyük geçmiş olsun Allah korusun hepimizi sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallahKorkma canım Allah büyük inşallah hiçbir şey olmayacak. Bak benim covid testim pozitif ve çok ağır geçiriyorum ilaç kullanıyorum canımdan can gidiyor ama Allah bebeklerimizi korusun elden bir şey gelmiyor. Birkaç yerde okumuştum kendiliğinden geçiyor diye biliyorum genişleme. Insan korkuyor tabi ama sen gönlünü ferah tut.
Korkma bir şey olmaz inşallah o kadarcıktan ağrın da yok bir şey olsa Allah korusun ağrın olur kanaman olur bebeğin hareketlerini takip et hareketi varsa herşey yolundadırKızlar ya dün akşam ilişki oldu bugün idrardan sonra peçeteye afedersiniz kuş pisliğinden bile küçük kan geldi ama gerçekten öyle küçük ama insan yinede panik yapıyor.. cumartesiye randevu aldım kendi doktoruma.. ağrım ve devamı olmayınca stres yapmamaya çalıştım .. acillik bir durum yoktur dedim o yuzden .. uzanıp dinleniyorum inşallah devamı olmas olursa giderimçok modum düştü ya Allah bebeklerimizi korusun
Insan en ufak şeyden korkuyor bilmez miyim. Allah bebeğine de sana da sağlık versin, sağlıkla gelsin miniğinÖyle tabi Allah büyük ama yine de korkuyorum zaten amniyo bilmem ne o testlere yanaşmam doktorda gerek yok dedi yüzde 95 sağlıklı ama gördüğümü de söylemek zorundayım dedi ne bileyim endişe ediyorum hep bu stresle şimdi nasıl hamilelik geçircem. Sana da büyük geçmiş olsun Allah korusun hepimizi sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Ne guzel haberlerle gelmissin oyle masaallah sana da masal bebegimize deTeşekkür ederim canımDoktorum yarınki randevumu iptal etti bugün çağırdı gittim magnezyum eksikliğinden olmuştur dedi magnezyum yazdı bebeğin gelişimi iyi suyu iyi herşey yolunda dedi 24+2 haftalığız telefondaki uygulamalarda da aynısı yazıyor 30 cm 705 gr olmuş yavruşum şeker yüklemesi yaptır şimdi dedi aç olmak gerekmiyor mu dedim yok dedi aile şekeri olan var mı dedi dedemde vardı sadece dedim 50 mg yapalım o zaman dedi öncesinde idrar tahlili verdim sonra elmalı tatlı bir içecek verdiler resmini koydum bunu 10 dakikada içip bitireceksin sonra birşey yiyip içmeyeceksin ve tam bir saat sonra kan vereceksin dedider içtim tadı bana güzel geldi hiçbir şekilde rahatsız etmedi kan sonucumu az önce öğrendim 115 çıkmış 50 mg için normalmiş 130 un üstünde olmaması gerekiyormuş çok şükür sevindim akşam çikolata yemiştim sabah bir şekerli çay içmiştim ona rağmen iyi çıktı bu arada 24. Hafta raporumu da aldım okulu açarlarsa kullanacağım bir de Haziran sonunda iki haftalık tatil yapmak istiyoruz Antalya'da gidebilir miyiz bir sorun olur mu dedim gidebilirsiniz denize girebilirsin havuza girme bol güneş kremini sür dedi herhangi bir risk olmaz dimi dedim risk her zaman vardır onu bilemeyiz şuan bir sorun yok dedi benden havadisler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?