2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cok kotu ya valla bisi yiyememek dogumdan sonrada fazla fazla alirim herhalde
2 kilo almisim simdiye kadar
Sanmıyorum, çünkü vücut alışıyor böyle yemek yememeğe doğumdan sonrada devam eder diye düşünüyorum. Ama sürekli bişeyler atıştırıyorsun dimi ceviz fındık meyve atıştır bunları ki bebek beslensin.

Henüz alış veriş faslı devam ediyor benim. O yüzden tam bir sayı veremicem ama hastaneye 3-4 adet alt-üst takım koymayı düşünüyorum bebek için. Kusar, kakası bulaşır vs, bir de ne kadar temizlense de kan olabiliyormuş ilk kıyafetinde. 1 gece kalırız diye düşünsek de bu süre uzayabilir de... Tedarikli olmak lazım. 10 lu hastane çıkışımı çıkarken giydiricem inşallah

En iyisini yapmışsın canim. Almakta ölçüsünü bilemiyoruz ki

Yok yavrucum benimki hataydi sut az diye habire sekerli seyler yedirdiler
Su icmek kafiymis akillandik
iyi bari... geçen biri daha yazmıştı sanırım süt için sadece bol su iyi geliyor demişti öğrenmiş oldum bende. Bide ben küçükken çok iyi hatırlıyorum yengem sürekli soğan yerdi süt yapsın diye. Ama şimdi düşününce oda gaz yapmazmı bebeğe ? Bi çoğunuz sonuçta tecrübe anne burda

Merhaba. Bana doktor 25mm altı riskli dedi. Yine de kendi doktorunuz en doğrusunu söyler. Bol bol Uzanma ve gerekli görülürse progestan desteği ile uzaltılabiliyor serviks uzunluğu, endişe etmeyin.
Cevabınız için teşekkür ederim bugün doktorumda aynı şeyi söyledi 25mm altı risk artıyor dedi.

Benimde ilk ama suya ek olarak dereotu ve tahin oldukça etkili diyorlar çoğunlukla süt için

Benim sutum damla damla gelirdi
Şu helva var ya kahvaltida falan yenen baliktan sonra falan ondan 2 dilim atayim agzima resmen sutum fışkırıyodu o kadar kilo almama sebep kendisidir gaz yapma derdide yok kilo almayi goze aliyosan yiyebilirsin

Kızlar selam ayrıntılı usg den çıktım şimdi. Doktor herşeyi normal dedi ancak böbreklerin birinde genişleme var 5mm dedi takip edelim dedi. Bu tek başına bir risk taşımaz yüzde 1 ihtimallik bir durum dedi ama benim içim rahat etmiyor moralim bozuldu var mı böyle Bi durum yaşayan. Nosking

Teşekkür ederim canım Doktorum yarınki randevumu iptal etti bugün çağırdı gittim magnezyum eksikliğinden olmuştur dedi magnezyum yazdı bebeğin gelişimi iyi suyu iyi herşey yolunda dedi 24+2 haftalığız telefondaki uygulamalarda da aynısı yazıyor 30 cm 705 gr olmuş yavruşum şeker yüklemesi yaptır şimdi dedi aç olmak gerekmiyor mu dedim yok dedi aile şekeri olan var mı dedi dedemde vardı sadece dedim 50 mg yapalım o zaman dedi öncesinde idrar tahlili verdim sonra elmalı tatlı bir içecek verdiler resmini koydum bunu 10 dakikada içip bitireceksin sonra birşey yiyip içmeyeceksin ve tam bir saat sonra kan vereceksin dedider içtim tadı bana güzel geldi hiçbir şekilde rahatsız etmedi kan sonucumu az önce öğrendim 115 çıkmış 50 mg için normalmiş 130 un üstünde olmaması gerekiyormuş çok şükür sevindim akşam çikolata yemiştim sabah bir şekerli çay içmiştim ona rağmen iyi çıktı bu arada 24. Hafta raporumu da aldım okulu açarlarsa kullanacağım bir de Haziran sonunda iki haftalık tatil yapmak istiyoruz Antalya'da gidebilir miyiz bir sorun olur mu dedim gidebilirsiniz denize girebilirsin havuza girme bol güneş kremini sür dedi herhangi bir risk olmaz dimi dedim risk her zaman vardır onu bilemeyiz şuan bir sorun yok dedi benden havadisler bu kadar

Eklentiler

• IMG_20210527_145430.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Ben de seni merak ediyordum sesin çıkmıyor epeydir.
Böbrekte genişleme bende olmadı diye biliyorum. Olduysa da kimse öyle bir şey demedi. Ama doğuma kadar kendiliğinden geçiyor korkma canım. Nadiren genişleme devam ediyormuş. Onda da çok ilerlerse anne karnında müdahale edilebiliyormus yani bebekler her turlu sağlıklı doğuyor bu durumda

Bol su. Sık sık ılık duş. Tam tarifi bulursam atarım incir havuc kürü.

Korkma canım Allah büyük inşallah hiçbir şey olmayacak. Bak benim covid testim pozitif ve çok ağır geçiriyorum ilaç kullanıyorum canımdan can gidiyor ama Allah bebeklerimizi korusun elden bir şey gelmiyor. Birkaç yerde okumuştum kendiliğinden geçiyor diye biliyorum genişleme. Insan korkuyor tabi ama sen gönlünü ferah tut.

Ya bilemedim ki başka doktora da görüneyim diyorum. Hani doktor Bi sıkıntı çıkmaz bundan dedi ama işte insan yine duramıyor. Böbrek genişlemesi yüzde 1 ihtimal de olsa farklı genetik rahatsızlıkları getirebiliyormuş down sendromu gibi. Ama doktor şüpheli birşey olsa yönlendirirdim başka yerlere dedi gerek yok falan dedi

Öyle tabi Allah büyük ama yine de korkuyorum zaten amniyo bilmem ne o testlere yanaşmam doktorda gerek yok dedi yüzde 95 sağlıklı ama gördüğümü de söylemek zorundayım dedi ne bileyim endişe ediyorum hep bu stresle şimdi nasıl hamilelik geçircem. Sana da büyük geçmiş olsun Allah korusun hepimizi sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah

Korkma bir şey olmaz inşallah o kadarcıktan ağrın da yok bir şey olsa Allah korusun ağrın olur kanaman olur bebeğin hareketlerini takip et hareketi varsa herşey yolundadır

Insan en ufak şeyden korkuyor bilmez miyim. Allah bebeğine de sana da sağlık versin, sağlıkla gelsin miniğin anne karnı kapalı kutu işte ne olacağını bilemiyoruz insan her döneminde ayrı stres yaşıyor.

Ne guzel haberlerle gelmissin oyle masaallah sana da masal bebegimize de
Cok sukur sonuclarda guzel cikmis icin rahatlamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…