- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.541
Ayy ondan ben de korkmustum ama sukur Bi sorun yasamadimAy oda zormuşdoğum sonrası soğukluk olmuyor mu?
Sonucta yakinlasiyorsun ama birlesme olmuyor sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ondan ben de korkmustum ama sukur Bi sorun yasamadimAy oda zormuşdoğum sonrası soğukluk olmuyor mu?
Çikolata ye bebek hareketlerini izledin mi ? Bende az önce temizlik yaptım mutfakta. 5 aydır elimi hiçbirşeye atmıyorum o yüzden yağçöz ile domestos karıştırdım. Bi an nefes alamadım korktum hemen kapı pencere açtım tatlı bişiler yedim bekliyorum bebek oynasın diye. Azcık biraz oynama oldu devamını bekliyorum. Bu korkuyla stresle nasıl bir çocuk çıkacak merak ediyorum doğrusu.Kızlar ya dün akşam ilişki oldu bugün idrardan sonra peçeteye afedersiniz kuş pisliğinden bile küçük kan geldi ama gerçekten öyle küçük ama insan yinede panik yapıyor.. cumartesiye randevu aldım kendi doktoruma.. ağrım ve devamı olmayınca stres yapmamaya çalıştım .. acillik bir durum yoktur dedim o yuzden .. uzanıp dinleniyorum inşallah devamı olmas olursa giderimçok modum düştü ya Allah bebeklerimizi korusun
Maaşallah ne güzel
Ne guzel olmussunuz masallah
Teşekkür ederimNe guzel olmussunuz masallah
Evet kastım yani korkarak olduğu için insan kasılıyorGebelik te hormonlar çok farklı olabiliyor, bazen bende darlık bile olusuyo ozaman tahriş oluyo gecen bendede oldu aklım cıktı takıp ettım bısey olmadı şükür. Göbüşten fark etmemiş bile olabilirsinizkorkma hiç okadarcıktan bişey olmaz. Kendini kastıysan bıle olabılır yani.
Ay sabah uyandığımdan beri izledim çikolata yedim ama benim oğlan çikolataya normalde de pek tepki vermiyorÇikolata ye bebek hareketlerini izledin mi ? Bende az önce temizlik yaptım mutfakta. 5 aydır elimi hiçbirşeye atmıyorum o yüzden yağçöz ile domestos karıştırdım. Bi an nefes alamadım korktum hemen kapı pencere açtım tatlı bişiler yedim bekliyorum bebek oynasın diye. Azcık biraz oynama oldu devamını bekliyorum. Bu korkuyla stresle nasıl bir çocuk çıkacak merak ediyorum doğrusu.
Aynen neyden hoşlanıyorsa onu yap şimdi bende su içtim oynadı güzelce döndü kafam dahatladı. Sol tarafa uzan biraz sonra tekra sırt üstü uzanıp sağa sola dönüncede oynuyor benim ki . Dene belki sende de olurEvet kastım yani korkarak olduğu için insan kasılıyorbide canım acıyor sanırım kastığım için o sebeple olmuş olabilir bende aynısını düşündüm
Ay sabah uyandığımdan beri izledim çikolata yedim ama benim oğlan çikolataya normalde de pek tepki vermiyorsonra konuşmaya başladım onunla iki üç kez şiddetli değil ama hafif tepki verdi.. aksine bugün bide güçsüz hareket ediyor
biz stres yapınca böyle oluyor bnce ya
Tam istediğim hamilelikHala beni goren hayirdir hasta misin ne kadar zayiflamissin birden diyor
Bir kisi bile hamile misin diye sormadı![]()
Öyle yapicam artıkOlabilir valla vucut alistiysa prilama
Okmadi bi sık dişini bakalim belki 2 gun kusar sonra rahatlarsin
Yaaa tabiii siz surekli yerken ben aç geziyorum bi kereTam istediğim hamilelikSanırım her annenin hayali bu olsa gerek şükret şükrettt
![]()
Yaaa tabiii siz surekli yerken ben aç geziyorum bi kere![]()
Hemen deniyorumAynen neyden hoşlanıyorsa onu yap şimdi bende su içtim oynadı güzelce döndü kafam dahatladı. Sol tarafa uzan biraz sonra tekra sırt üstü uzanıp sağa sola dönüncede oynuyor benim ki . Dene belki sende de olur![]()
Ben 10lu takım almadım takım gibi kendim yaptım bişiler. Sürekli giydireyim diye.10 lu takımlar hiç ilgimi çekmiyor. Ama aldaydım 5 li takım alırdım sanırım. Bide süslü şeyleri çok sevmiyorum. 10 tane zıbın penye pantolon 3 eldiven biraz çorap 4 tanede bere aldım ilk 2 ay için yeter sanırım bebekler çok çabuk büyüyor. Oyüzden şimdilik bu kadar aldım. Birde nasıl bir bebek olacak irimi küçükmü bilmiyorum. O yüzden ihtiyaç olursa ekstradan söylerim benimkine alır.Kızlar selam,
Hastane çıkışı kaç takım aldınız birde 10 lu set mi aldınız.ben ilk zaman 1 takım 5 li set almıştım. Elimde battaniye muslin örtü falan cok olucak diye 5 li set aldim sadece. Birde suslu tulum seti yapturayim diyorum yeterli olur heralde . Hastane icin 5 li hastabe cikisi. 1 takim suslu tulim (foto falan cekinirsek diye)1 de pijama takimi koyarim hastane icin yeterli olur heralde sizce ?? 10 lu takımı işterler mi acaba yinede ??
Cok kotu ya valla bisi yiyememek dogumdan sonrada fazla fazla alirim herhaldeHaha yok kuzum bende aynıyım yağlı kızartma ekmek nerdeyse hiçbirşey yemiyorum şişecem diye korkuyorum sabah tartıldım 3 gün önce ye göre azcık zayıflamışım. 4 kilo aldım hamilelikten beri sen kaç kilo aldın?
Canım mide bulantısındansa kiloyu tercih ederim.Seninki de düzelir inşallah.Cok kotu ya valla bisi yiyememek dogumdan sonrada fazla fazla alirim herhalde
2 kilo almisim simdiye kadar
O kadar çok şey içiyoruz ki vitamin olarak bende artık sayıyı azaltmak istedim. İlaç içmekten sıkıldım yoruldum. İnşallah en kısa sürede bırakırsınız sizdeAynen aynen ben de suan 23. Haftadayim bikac haftadır gün aşırı iciyorum, icmedigimin ertesi günü kusmasam da bulanti epey oluyo yemek hazirlarken falan, kusmaktan korktugumdan iciyorum, bu his biraz daha azalirsa inşallah komple bırakmayı düşünüyorum artık. Doktorum zarari yok icinde vitamin var doguma kadar kullanabilirsin dese de ben artık istemiyorum