- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #17.581
Maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah
Sorma canım yaa ben de çok korkuyorum inşallah normaldir herşey yolundadır yine de ikinci Bi göz görsün istiyorum başka doktora da görüneyimInsan en ufak şeyden korkuyor bilmez miyim. Allah bebeğine de sana da sağlık versin, sağlıkla gelsin miniğinanne karnı kapalı kutu işte ne olacağını bilemiyoruz insan her döneminde ayrı stres yaşıyor
Için rahat edecekse git canım bu stresle de yaşanmaz doğuma kadarYa bilemedim ki başka doktora da görüneyim diyorum. Hani doktor Bi sıkıntı çıkmaz bundan dedi ama işte insan yine duramıyor. Böbrek genişlemesi yüzde 1 ihtimal de olsa farklı genetik rahatsızlıkları getirebiliyormuş down sendromu gibi. Ama doktor şüpheli birşey olsa yönlendirirdim başka yerlere dedi gerek yok falan dedi
İlla 10 lu takım olacak diye bir şart yok tabiki bir 5 li bir süslü takım bir de pijama takımı koyuyorsun bence normal bir de çocuğa göre ihtiyaç değişiyor kimi çocuk kaka yapıyor taşıyor veya kusuyor felan ihtiyaç oluyor kimi çocuk da eve gelene kadar kaka bile yapmıyor gerek olmuyor yine de hazırlıklı olmak en iyisi ben de üç tane 10 lu bir tane 8 li bir tane de isimli 5 li hastane çıkışı almıştım ama evde kullanırım diye öyle çok almıştım hastaneye 3 ünü götüreceğim ama battaniyelerini götürmeyeceğim sadece bir ince bir kalın battaniye koyacağım kendime de bir takım gecelik bir takım pijama götüreceğim yeterli olurKızlar selam,
Hastane çıkışı kaç takım aldınız birde 10 lu set mi aldınız.ben ilk zaman 1 takım 5 li set almıştım. Elimde battaniye muslin örtü falan cok olucak diye 5 li set aldim sadece. Birde suslu tulum seti yapturayim diyorum yeterli olur heralde . Hastane icin 5 li hastabe cikisi. 1 takim suslu tulim (foto falan cekinirsek diye)1 de pijama takimi koyarim hastane icin yeterli olur heralde sizce ?? 10 lu takımı işterler mi acaba yinede ??
O kadarcıktan kilo alırım bişi olmazBenim sutum damla damla gelirdi
Şu helva var ya kahvaltida falan yenen baliktan sonra falan ondan 2 dilim atayim agzima resmen sutum fışkırıyodu o kadar kilo almama sebep kendisidirgaz yapma derdide yok kilo almayi goze aliyosan yiyebilirsin
Aminn inşallahMaşallahRabbim sağlıkla tam vaktinde kavuştursun inşallah
![]()
Doktor olumsuz konuşmamış için ferah olsun inşallah bir şeycik olmazYa bilemedim ki başka doktora da görüneyim diyorum. Hani doktor Bi sıkıntı çıkmaz bundan dedi ama işte insan yine duramıyor. Böbrek genişlemesi yüzde 1 ihtimal de olsa farklı genetik rahatsızlıkları getirebiliyormuş down sendromu gibi. Ama doktor şüpheli birşey olsa yönlendirirdim başka yerlere dedi gerek yok falan dedi
Inşallah her şey yolundadır. Git tabiki en iyisini yaparsın için rahat eder.Sorma canım yaa ben de çok korkuyorum inşallah normaldir herşey yolundadır yine de ikinci Bi göz görsün istiyorum başka doktora da görüneyim
Maşallah çok iyi görünüyorsun benceBizim son halimiz de bu şekil biraz tosbicik![]()
Çok tatlış anne adayı maşallah sizedeBizim son halimiz de bu şekil biraz tosbicik![]()
Ben kızımı doğurduğumda kaKasını yapmadan taburcu etmemislerdiİlla 10 lu takım olacak diye bir şart yok tabiki bir 5 li bir süslü takım bir de pijama takımı koyuyorsun bence normal bir de çocuğa göre ihtiyaç değişiyor kimi çocuk kaka yapıyor taşıyor veya kusuyor felan ihtiyaç oluyor kimi çocuk da eve gelene kadar kaka bile yapmıyor gerek olmuyor yine de hazırlıklı olmak en iyisi ben de üç tane 10 lu bir tane 8 li bir tane de isimli 5 li hastane çıkışı almıştım ama evde kullanırım diye öyle çok almıştım hastaneye 3 ünü götüreceğim ama battaniyelerini götürmeyeceğim sadece bir ince bir kalın battaniye koyacağım kendime de bir takım gecelik bir takım pijama götüreceğim yeterli olur
Bebeğin böbreği mi doğuştan börek sıkıntısı olan çok bebek var ama dogduktan sonra bakılır genişleme damarlardan kaynaklı olabilir ona çözüm buluyorlar belkide yanlış gözükmüşte olabilir ileriki haftalarda belli olur ya da doğumdan sonra ultrason yaparsınızKızlar selam ayrıntılı usg den çıktım şimdi. Doktor herşeyi normal dedi ancak böbreklerin birinde genişleme var 5mm dedi takip edelim dedi. Bu tek başına bir risk taşımaz yüzde 1 ihtimallik bir durum dedi ama benim içim rahat etmiyor moralim bozuldu var mı böyle Bi durum yaşayan.Nosking
Öylemi bilmiyordum bekliyorlar demekBen kızımı doğurduğumda kaKasını yapmadan taburcu etmemislerdi
Evet ben de indirimden birkaç şey aldım ,E bebekte çok güzel indirimler var. Bebeğinin cinsiyeti belli olanlar alışveriş yapabilir. Ben hala bakmakla yetiniyorum.
Ben daha bisey alamadım. Dün bebe mağazasına gittik. Orta renk bisey yoktu. eşime dedim bari zıbın alalım bisey almış olayimEvet ben de indirimden birkaç şey aldım ,![]()
Ne zaman belli olacak sağlıklı olsun da nasılsa alırsın annesi daha 3 ay varBen daha bisey alamadım. Dün bebe mağazasına gittik. Orta renk bisey yoktu. eşime dedim bari zıbın alalım bisey almış olayimbeyaz bir zıbın aldım.
4 aylıkken erkeğe benziyor dediler. Gecem ay kıza benziyor dediler. Salı günü gittim. Bacağının arasını gösterdi kınık bir çıkıntı vardı. Kordon değilse bu pipi dedi. Kesin diyemedi yani. Sıkıntı olmazsa özele gideceğim inşallah. Benim bebe de mi sorun var yoksa devlet hastanesi diyemi böyle bilemedimNe zaman belli olacak sağlıklı olsun da nasılsa alırsın annesi daha 3 ay var![]()
Gidicem çok stres oldum şimdi kızkeiardrşimşe görüştüm oda yenidoğan hemşiresi kendi doktoruna soracak ama diyoki hemen hemen çoğu bebekte oluyor dedi bilemedim yinede içim tam rahat etmeliIçin rahat edecekse git canım bu stresle de yaşanmaz doğuma kadar