• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Insan en ufak şeyden korkuyor bilmez miyim. Allah bebeğine de sana da sağlık versin, sağlıkla gelsin miniğin 🙏 anne karnı kapalı kutu işte ne olacağını bilemiyoruz insan her döneminde ayrı stres yaşıyor
Sorma canım yaa ben de çok korkuyorum inşallah normaldir herşey yolundadır yine de ikinci Bi göz görsün istiyorum başka doktora da görüneyim

Ya bilemedim ki başka doktora da görüneyim diyorum. Hani doktor Bi sıkıntı çıkmaz bundan dedi ama işte insan yine duramıyor. Böbrek genişlemesi yüzde 1 ihtimal de olsa farklı genetik rahatsızlıkları getirebiliyormuş down sendromu gibi. Ama doktor şüpheli birşey olsa yönlendirirdim başka yerlere dedi gerek yok falan dedi
Için rahat edecekse git canım bu stresle de yaşanmaz doğuma kadar

Kızlar selam,
Hastane çıkışı kaç takım aldınız birde 10 lu set mi aldınız.ben ilk zaman 1 takım 5 li set almıştım. Elimde battaniye muslin örtü falan cok olucak diye 5 li set aldim sadece. Birde suslu tulum seti yapturayim diyorum yeterli olur heralde . Hastane icin 5 li hastabe cikisi. 1 takim suslu tulim (foto falan cekinirsek diye)1 de pijama takimi koyarim hastane icin yeterli olur heralde sizce ?? 10 lu takımı işterler mi acaba yinede ??
İlla 10 lu takım olacak diye bir şart yok tabiki bir 5 li bir süslü takım bir de pijama takımı koyuyorsun bence normal bir de çocuğa göre ihtiyaç değişiyor kimi çocuk kaka yapıyor taşıyor veya kusuyor felan ihtiyaç oluyor kimi çocuk da eve gelene kadar kaka bile yapmıyor gerek olmuyor yine de hazırlıklı olmak en iyisi ben de üç tane 10 lu bir tane 8 li bir tane de isimli 5 li hastane çıkışı almıştım ama evde kullanırım diye öyle çok almıştım hastaneye 3 ünü götüreceğim ama battaniyelerini götürmeyeceğim sadece bir ince bir kalın battaniye koyacağım kendime de bir takım gecelik bir takım pijama götüreceğim yeterli olur

Benim sutum damla damla gelirdi
Şu helva var ya kahvaltida falan yenen baliktan sonra falan ondan 2 dilim atayim agzima resmen sutum fışkırıyodu o kadar kilo almama sebep kendisidir 😆 gaz yapma derdide yok kilo almayi goze aliyosan yiyebilirsin
O kadarcıktan kilo alırım bişi olmaz 😂😂

Ya bilemedim ki başka doktora da görüneyim diyorum. Hani doktor Bi sıkıntı çıkmaz bundan dedi ama işte insan yine duramıyor. Böbrek genişlemesi yüzde 1 ihtimal de olsa farklı genetik rahatsızlıkları getirebiliyormuş down sendromu gibi. Ama doktor şüpheli birşey olsa yönlendirirdim başka yerlere dedi gerek yok falan dedi
Doktor olumsuz konuşmamış için ferah olsun inşallah bir şeycik olmaz 🤲❤️

Bizim son halimiz de bu şekil biraz tosbicik 😁🙈🥰

Eklentiler

• IMG_20210513_141858_642.webp
    IMG_20210513_141858_642.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20210513_141858_654.webp
    IMG_20210513_141858_654.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 109
Sorma canım yaa ben de çok korkuyorum inşallah normaldir herşey yolundadır yine de ikinci Bi göz görsün istiyorum başka doktora da görüneyim
Inşallah her şey yolundadır. Git tabiki en iyisini yaparsın için rahat eder.

İlla 10 lu takım olacak diye bir şart yok tabiki bir 5 li bir süslü takım bir de pijama takımı koyuyorsun bence normal bir de çocuğa göre ihtiyaç değişiyor kimi çocuk kaka yapıyor taşıyor veya kusuyor felan ihtiyaç oluyor kimi çocuk da eve gelene kadar kaka bile yapmıyor gerek olmuyor yine de hazırlıklı olmak en iyisi ben de üç tane 10 lu bir tane 8 li bir tane de isimli 5 li hastane çıkışı almıştım ama evde kullanırım diye öyle çok almıştım hastaneye 3 ünü götüreceğim ama battaniyelerini götürmeyeceğim sadece bir ince bir kalın battaniye koyacağım kendime de bir takım gecelik bir takım pijama götüreceğim yeterli olur
Ben kızımı doğurduğumda kaKasını yapmadan taburcu etmemislerdi

Kızlar selam ayrıntılı usg den çıktım şimdi. Doktor herşeyi normal dedi ancak böbreklerin birinde genişleme var 5mm dedi takip edelim dedi. Bu tek başına bir risk taşımaz yüzde 1 ihtimallik bir durum dedi ama benim içim rahat etmiyor moralim bozuldu var mı böyle Bi durum yaşayan. Nosking Nosking
Bebeğin böbreği mi doğuştan börek sıkıntısı olan çok bebek var ama dogduktan sonra bakılır genişleme damarlardan kaynaklı olabilir ona çözüm buluyorlar belkide yanlış gözükmüşte olabilir ileriki haftalarda belli olur ya da doğumdan sonra ultrason yaparsınız

Ne zaman belli olacak sağlıklı olsun da nasılsa alırsın annesi daha 3 ay var 😊
4 aylıkken erkeğe benziyor dediler. Gecem ay kıza benziyor dediler. Salı günü gittim. Bacağının arasını gösterdi kınık bir çıkıntı vardı. Kordon değilse bu pipi dedi. Kesin diyemedi yani. Sıkıntı olmazsa özele gideceğim inşallah. Benim bebe de mi sorun var yoksa devlet hastanesi diyemi böyle bilemedim

Back
X