- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
- 158
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.421
Ben de yaptırmadımKızlar selam,
Nifty testi ni çoğunluk yaptırdı mi acaba? Ben yaptırmadım artık 26.haftadayım yaptırılmaz da umarım bisey de yoktur. Ikili de bisey çıkmadı. Dörtlü üçlü gerek görmedi doktor. Detayli ultrason da normal çıktı.bir şey çıkmaz artık heralde hepsi %100 garantili testler değil sonuçta ama. Sizler yaptırdınız mi ??
Ben düşük bel tayt gibi, bebeğin bulunduğu yeri rahatsız edecek bişiler giydiğim zamanda oluyordu,fark edince hemen hamile taytı aldım. Bide yürüyüş yaparken oluyor. Çok hızlı hareket eden biriyim elimde değil. O yüzden sık oluyor ev işi yaparkende yaşıyorum bunu. Ben sormadan ebe söyledi geçen hafta sertlik oluyor mu arada kasılma dedi evet dedim normal dedi.MarV-el
Çok teşekkür ederim kızlar dün geceden beri esimle epey gerginim cok sinirliyim onun üzerine denk gelince ve ilk kez olunca korktum ama baska olmadı Allah'tan. Sizlerin de yaşıyor olmasi içimi rahatlattı, aslında okudum bu haftalarda bunlarin başladığını ama yaşadığım seyi tam anlamlandiramadim ilk gebelik olunca..
Canım ben ikili testi bile yaptırmadım. Birşeyin içine ihtimal giriyorsa tevekkül ederim. Zaten detaylı ultrasonu herşeyi iyi gidiyor şükürKızlar selam,
Nifty testi ni çoğunluk yaptırdı mi acaba? Ben yaptırmadım artık 26.haftadayım yaptırılmaz da umarım bisey de yoktur. Ikili de bisey çıkmadı. Dörtlü üçlü gerek görmedi doktor. Detayli ultrason da normal çıktı.bir şey çıkmaz artık heralde hepsi %100 garantili testler değil sonuçta ama. Sizler yaptırdınız mi ??
Canım herkes vaktiyle alsın inşallah kucağına. Bence hamilelikte en pratik olanı jilet canım. Şahsen ben jiletle hallediyorum. Doğumdan sonra da lazere başlıyacağım inşallah. Allah'ın izniyle 2 çocuk istiyorduk. Çocuk olayları bitince başlarım diyordum. Başlarım artık.Ağustos anneleri grubunu okudum az önce, o kadar çok erken doğum riski yaşayan var ki cok tedirgin oldum. Dün de biraz karın ağrım vardi tüm gün ama sanırım gazdı, karnım üşüyor resmen, giydigim hırkanın da önü kapanmıyor bebiştenAnkara hala serin.
Bide ağda konusu var ben yıllardır bikini bölgeme kendim agda yaparım eldiven ve makineyle de iyice temizlerim, hiç azalmadı ama o yüzden her seferinde cok yorulurum canımı yakarım. Artık karnımdan dolayı yapamıyorum sonuncusu cok zordu. Kuaförde hic yaptırmadım hem cok çekiniyorum hem hijyen ve virüs riskini göze alamıyorum bide yabancı biri diye iyice kendimi kasarsam kötü olur dünkü ağrıdan dolayı ve Ağustos annelerini okuduktan sonra gözüm korkuyor. Makinayla alacak kadar da az değil. Jilete dönmeyi hic istemiyorum napcam bilmiyorum yaa cok arada kaldım
Kuaföre gidip sezsizce kıza rica edersen eve gel diye sana gelip yapar. Hijyen açısından en azından kafan rahatlar. Yada tanıdığın bi kuaför varsa rica edebilirsin. Ben türkiyede olsam kesin böyle yapardım. Aynı sorun bendede var. Eşim de diyorki ben yaparımAğustos anneleri grubunu okudum az önce, o kadar çok erken doğum riski yaşayan var ki cok tedirgin oldum. Dün de biraz karın ağrım vardi tüm gün ama sanırım gazdı, karnım üşüyor resmen, giydigim hırkanın da önü kapanmıyor bebiştenAnkara hala serin.
Bide ağda konusu var ben yıllardır bikini bölgeme kendim agda yaparım eldiven ve makineyle de iyice temizlerim, hiç azalmadı ama o yüzden her seferinde cok yorulurum canımı yakarım. Artık karnımdan dolayı yapamıyorum sonuncusu cok zordu. Kuaförde hic yaptırmadım hem cok çekiniyorum hem hijyen ve virüs riskini göze alamıyorum bide yabancı biri diye iyice kendimi kasarsam kötü olur dünkü ağrıdan dolayı ve Ağustos annelerini okuduktan sonra gözüm korkuyor. Makinayla alacak kadar da az değil. Jilete dönmeyi hic istemiyorum napcam bilmiyorum yaa cok arada kaldım
Bekarken uzun süre jilet kullandım cok sertlestirdi hemen ertesi güne tekrar çıkıyodu, nişanliyken ilk kez jiletten agdaya bi geçişim vardi ki tam travmaydi valla unutamıyorum o yüzden emin olamıyorum sanırım ama dediğin gibi baska da pratik bi care yok heraldeCanım herkes vaktiyle alsın inşallah kucağına. Bence hamilelikte en pratik olanı jilet canım. Şahsen ben jiletle hallediyorum. Doğumdan sonra da lazere başlıyacağım inşallah. Allah'ın izniyle 2 çocuk istiyorduk. Çocuk olayları bitince başlarım diyordum. Başlarım artık.
AyyyKuaföre gidip sezsizce kıza rica edersen eve gel diye sana gelip yapar. Hijyen açısından en azından kafan rahatlar. Yada tanıdığın bi kuaför varsa rica edebilirsin. Ben türkiyede olsam kesin böyle yapardım. Aynı sorun bendede var. Eşim de diyorki ben yaparımBende böyle bişeyi ona yaptıramam burda bikini bölgesine ağda yapanda yok. kurdele bağlayıp gideriz artık
Gelen bayan ya lezbiyen değilse sıkıntı çıkmazAyyybenimki de ben yaparım veya yapma nolcak diyo sanki ben senin için mi yapıyorum bu temizliktir diyorum ama anlamiyo iste. Kuaförü eve çağırmak mantıklıymis ama benim pimpirikli eşim kesin ya başına bisey gelirse ya bisey yaparsa nasıl guvenirsin der
Bende kuaföre gidip ağda yaptırıyorum. Çift maske ve siperlik takıyorum. Zaten en fazla 10-15 dk kalınıyor. Birde hijyen kurallarına uyan iyi bir kuaför bulursanız hiç dusunmeyin derim, rahatlık gerçekten.Agdaci bayanlar bu işin uzmanı olmuş, yani gebe agdasina ayrı dikkat ediyorlar. Hiç stres yapmayın.Ağustos anneleri grubunu okudum az önce, o kadar çok erken doğum riski yaşayan var ki cok tedirgin oldum. Dün de biraz karın ağrım vardi tüm gün ama sanırım gazdı, karnım üşüyor resmen, giydigim hırkanın da önü kapanmıyor bebiştenAnkara hala serin.
Ben yaptirdim, iyiki de yaptirmistim diyorum.Kızlar selam,
Canım tüy kısaltma makineleri var ya, dibinden alıyor, jilet gibi olmuyor etkisi. Epilatör gibi acıtmaz da. Üst kısımları onunla alsan, alt kısımları da yavaş yavaş eldivenle mi alsan acaba?Ağustos anneleri grubunu okudum az önce, o kadar çok erken doğum riski yaşayan var ki cok tedirgin oldum. Dün de biraz karın ağrım vardi tüm gün ama sanırım gazdı, karnım üşüyor resmen, giydigim hırkanın da önü kapanmıyor bebiştenAnkara hala serin.
Oda doğru bizi cok zorlamıştı ilk doktorumuz ama yaptırmadıkCanım ben ikili testi bile yaptırmadım. Birşeyin içine ihtimal giriyorsa tevekkül ederim. Zaten detaylı ultrasonu herşeyi iyi gidiyor şükür
Yaptırmayınca keşke kalıyor insanin aklında vallaBen yaptirdim, iyiki de yaptirmistim diyorum.
Ben selülit değil de hafif batıklar için kullanmak istiyorum. İşe yarar mı senceA.selam canım ben bunu aldım ve çok beğendim tavsiye ederimMirabelle %100 Doğal At Kılı Selülit Fırçası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben de tüy kısaltma makinesi ile kısaltıyorum. Kuaföre gidip yaptiecaktim da şimdide bebiş rahim üstünde aşağıda çıkınca korkuyorum ağda yaptırmaya çektiriyorlar sonuçta yapıştırınca da. Evde kısaltıyorumCanım tüy kısaltma makineleri var ya, dibinden alıyor, jilet gibi olmuyor etkisi. Epilatör gibi acıtmaz da. Üst kısımları onunla alsan, alt kısımları da yavaş yavaş eldivenle mi alsan acaba?
Her yer yapmiyormus bende haftaya sorucam gidip bakalımBu sabah sağlık ocağına gittim. Şeker yüklemesi yapmıyorlarmış. Ben de kan ve idrar tahlili verdim. Cuma günü kendi doktoruma kontrole gideceğim, o arada hem tahlil sonuçlarımı göstereceğim hem şeker yüklemesini yaptıracağım.
Canım ben green therapy diye bi marka var onu kullanıyorum. Renk biraz koyu oluyor ama yıkandıkça açılıyor. Tavsiye ederim. Kokusu yok nerdeyse.Kızlar saçına bitkisel boya yaptırıp marka önerisi olan var mibeyazlarım cok cıktı saçlarımı boyatacağım bakalım. Kısmet olursa diyorum doğuma ne kadar yakın o kadar iyi. Gerçi son 1 ay yaptirilmiyorlmus. Çok şükür 25 haftalara gelebildik ama beyazlar iyice sırıtıyor ben burdayım.diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?