2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Ben de yaptırmadım
 
Ağustos anneleri grubunu okudum az önce, o kadar çok erken doğum riski yaşayan var ki cok tedirgin oldum. Dün de biraz karın ağrım vardi tüm gün ama sanırım gazdı, karnım üşüyor resmen, giydigim hırkanın da önü kapanmıyor bebişten Ankara hala serin.
Bide ağda konusu var ben yıllardır bikini bölgeme kendim agda yaparım eldiven ve makineyle de iyice temizlerim, hiç azalmadı ama o yüzden her seferinde cok yorulurum canımı yakarım. Artık karnımdan dolayı yapamıyorum sonuncusu cok zordu. Kuaförde hic yaptırmadım hem cok çekiniyorum hem hijyen ve virüs riskini göze alamıyorum bide yabancı biri diye iyice kendimi kasarsam kötü olur dünkü ağrıdan dolayı ve Ağustos annelerini okuduktan sonra gözüm korkuyor. Makinayla alacak kadar da az değil. Jilete dönmeyi hic istemiyorum napcam bilmiyorum yaa cok arada kaldım
 
Ben düşük bel tayt gibi, bebeğin bulunduğu yeri rahatsız edecek bişiler giydiğim zamanda oluyordu,fark edince hemen hamile taytı aldım. Bide yürüyüş yaparken oluyor. Çok hızlı hareket eden biriyim elimde değil. O yüzden sık oluyor ev işi yaparkende yaşıyorum bunu. Ben sormadan ebe söyledi geçen hafta sertlik oluyor mu arada kasılma dedi evet dedim normal dedi.
 
Canım ben ikili testi bile yaptırmadım. Birşeyin içine ihtimal giriyorsa tevekkül ederim. Zaten detaylı ultrasonu herşeyi iyi gidiyor şükür
 
Canım herkes vaktiyle alsın inşallah kucağına. Bence hamilelikte en pratik olanı jilet canım. Şahsen ben jiletle hallediyorum. Doğumdan sonra da lazere başlıyacağım inşallah. Allah'ın izniyle 2 çocuk istiyorduk. Çocuk olayları bitince başlarım diyordum. Başlarım artık.
 
Kuaföre gidip sezsizce kıza rica edersen eve gel diye sana gelip yapar. Hijyen açısından en azından kafan rahatlar. Yada tanıdığın bi kuaför varsa rica edebilirsin. Ben türkiyede olsam kesin böyle yapardım. Aynı sorun bendede var. Eşim de diyorki ben yaparım Bende böyle bişeyi ona yaptıramam burda bikini bölgesine ağda yapanda yok. kurdele bağlayıp gideriz artık
 
Bekarken uzun süre jilet kullandım cok sertlestirdi hemen ertesi güne tekrar çıkıyodu, nişanliyken ilk kez jiletten agdaya bi geçişim vardi ki tam travmaydi valla unutamıyorum o yüzden emin olamıyorum sanırım ama dediğin gibi baska da pratik bi care yok heralde
 
Ayyy benimki de ben yaparım veya yapma nolcak diyo sanki ben senin için mi yapıyorum bu temizliktir diyorum ama anlamiyo iste. Kuaförü eve çağırmak mantıklıymis ama benim pimpirikli eşim kesin ya başına bisey gelirse ya bisey yaparsa nasıl guvenirsin der
 
Gelen bayan ya lezbiyen değilse sıkıntı çıkmaz Onlar güvenip senin evine gelirse şükret etsin seninki. Bence bi çeverene sorarsan bulursun böyle ağdacı. Zaten pahalıda tutmuyor kuaförde kaça yaptırsan onu alırlar.
 
Bende kuaföre gidip ağda yaptırıyorum. Çift maske ve siperlik takıyorum. Zaten en fazla 10-15 dk kalınıyor. Birde hijyen kurallarına uyan iyi bir kuaför bulursanız hiç dusunmeyin derim, rahatlık gerçekten.Agdaci bayanlar bu işin uzmanı olmuş, yani gebe agdasina ayrı dikkat ediyorlar. Hiç stres yapmayın.
 
Ben yaptirdim, iyiki de yaptirmistim diyorum.
 
Canım tüy kısaltma makineleri var ya, dibinden alıyor, jilet gibi olmuyor etkisi. Epilatör gibi acıtmaz da. Üst kısımları onunla alsan, alt kısımları da yavaş yavaş eldivenle mi alsan acaba?
 
Bu sabah sağlık ocağına gittim. Şeker yüklemesi yapmıyorlarmış. Ben de kan ve idrar tahlili verdim. Cuma günü kendi doktoruma kontrole gideceğim, o arada hem tahlil sonuçlarımı göstereceğim hem şeker yüklemesini yaptıracağım.
 
Canım tüy kısaltma makineleri var ya, dibinden alıyor, jilet gibi olmuyor etkisi. Epilatör gibi acıtmaz da. Üst kısımları onunla alsan, alt kısımları da yavaş yavaş eldivenle mi alsan acaba?
Ben de tüy kısaltma makinesi ile kısaltıyorum. Kuaföre gidip yaptiecaktim da şimdide bebiş rahim üstünde aşağıda çıkınca korkuyorum ağda yaptırmaya çektiriyorlar sonuçta yapıştırınca da. Evde kısaltıyorum
 
Her yer yapmiyormus bende haftaya sorucam gidip bakalım
 
Kızlar saçına bitkisel boya yaptırıp marka önerisi olan var mi beyazlarım cok cıktı saçlarımı boyatacağım bakalım. Kısmet olursa diyorum doğuma ne kadar yakın o kadar iyi. Gerçi son 1 ay yaptirilmiyorlmus. Çok şükür 25 haftalara gelebildik ama beyazlar iyice sırıtıyor ben burdayım.diyor
 
Canım ben green therapy diye bi marka var onu kullanıyorum. Renk biraz koyu oluyor ama yıkandıkça açılıyor. Tavsiye ederim. Kokusu yok nerdeyse.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…