2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde bazen iğne batması gibi oluyor hafif ağrı gibi de korkuyorum ama bir yandan da artık büyüyor diye normal geliyor. 15 gündür çok stres yaşıyorum hayatımda sağlık problemi olarak bazen erken doğum mu olacak diye bile korkuyorum en ufak şeyde

Benim ikili testim normal çıktı detaylı ultrasonumda da her sey yolundaydı o yüzden başka teste gerek görmedi doktorum. Hatta detaylı ultrasondan sonra o ay bana gelmene gerek yok demişti daha bu ay gideceğim.

Benim ikili testim normal çıktı detaylı ultrasonumda da her sey yolundaydı o yüzden başka teste gerek görmedi doktorum. Hatta detaylı ultrasondan sonra o ay bana gelmene gerek yok demişti daha bu ay gideceğim.
Benimde iyi çıktı ama o testler icin %100 garanti verir demiyolar ondan aklında sorunisareti kalıyor insanin

Doğuma kadar ağda yaptıran arkadaşlarım var. Sıkıntı da yaşamadılar. Doktorun riskli bir durum görmüyorsa ağdaya devam da edebilirsin belki. Ağda daha geç çıkarıyor ya, daha rahat olur.
Ben de şu sıralar tüy kısaltma makinesi kullanıyorum. Hamilelikten mi yoksa makineden mı bilmiyorum lazerin etkisi gitti gibi. Illaki almam gerekiyor. Doktor bir problem görmüyorsa ağdaya gideceğim.

Benimde iyi çıktı ama o testler icin %100 garanti verir demiyolar ondan aklında sorunisareti kalıyor insanin
Evet kesin sonuç yok malesef. Kesin sonuç için detaylı ultrason yapan doktor amniyosentez tavsiye etti kabul etmedim gerek yok dedim. Gerisini allaha bıraktım artık ne yapalım.

Evet benimde sanki hiç lazer olmamışım gibi hormonlardan mi nedir anlayamadım

Yaptırmayınca keşke kalıyor insanin aklında valla bende diyorum yaptirsamiydik ama artık büyüdük hafta olarak iş işten geçti
Kesinlikle bende yaptırmadım ama bebekye bağırsak parlaklığı çıkınca keşke yaptırsaydım dedim ama ona da güven olmuyor ki orda da olumsuz bir şey doymuş olsam ben kesin kafaya takardım o daha kötü

Benim arkadasim da son haftasina kadar agdaya gitti hic de sorun yaşamadı ama hijyenden ziyade ben agdadan korkar oldum kendimi kasıp da dogumu tetiklersem diye

Canım tüy kısaltma makineleri var ya, dibinden alıyor, jilet gibi olmuyor etkisi. Epilatör gibi acıtmaz da. Üst kısımları onunla alsan, alt kısımları da yavaş yavaş eldivenle mi alsan acaba?
O makinalari bilmiyorum ama ben kökünden almak istiyorum öyle olmayınca jiletten bı farkı yok ki.. eldiven icin bile iyice eğilip görmem gerekiyor

Yaa tek hijyen de değil Ağustos annelerinden erken dogum yapanlari okudukca korktum dogumu tetiklerse kendimi kasarsam diye, hic riske girmeden jilete mi geçsem

Yaa tek hijyen de değil Ağustos annelerinden erken dogum yapanlari okudukca korktum dogumu tetiklerse kendimi kasarsam diye, hic riske girmeden jilete mi geçsem
Ben normalde ağda kullanıyordum ama aknetrent ilaç tedavisi sırasında yasaklanmıştı ve jilete dönmüştüm 1 senedir şimdi hala devam ediyorum ama zor olmaya başladı eğilmek vs yoruyor. Doktora sormuştum ağda yapmanın sakıncası yok demişti ama bende jiletten sonra ağdaya dönmek canımı yakar kasarım diye korkuyorum kafam çok karıştı.

Evet ben de kasılıp kötü seylere sebep olmaktan korktugumdan agdayi bırakmayı düşünüyorum sanırım şimdiki hamilelikler resmen pamuk ipligine bağlı Allah korusun

Kaç haftalıksın ben 23 üm ve artık zorlamaya başladım ilerisini hiç düşünemiyorum bende hep makineyle alıyordum hala devam makineyle bira zfazla olunca ağda bandı kullanıp üzerine makine tutuyorum

Hahaha napıyolsr ya uzatıyorlar mı

En son 1 ay önce detaylı ultrasonda bebk 1 hafta geriydi ama doktor önemsiz demişti. Minyon olacak demişti. Ondan sonra süt ceviz yumurta kaşar ağırlık verdim. Yarın kontrolüm var bakalım sonuç aynı mı. Ona göre haber vereceğim sizlere de. Sonuç aynı olursa bu kadar kasmayacağım artık.

Kaç haftalıksın ben 23 üm ve artık zorlamaya başladım ilerisini hiç düşünemiyorum bende hep makineyle alıyordum hala devam makineyle bira zfazla olunca ağda bandı kullanıp üzerine makine tutuyorum
Ben de 25 oldum son iki seferde cok zorlandım şimdi artık hic gözüm kesmiyo, bide dün biraz ağrım oldu ilk kez yalanci kasılma yaşadım korktum hiç cesaret edemiyorum

Dört gözle bekliyorum soylicekleri çünkü aynı sekilde ayrıntılıda her ölçüsü 5/7 gün geriydi doktor minyon olcak ana babasi da minyon zaten dedi, ben de beslenmeme düzen getirdim bakalım etki edecek mi ama daha 2.5 hafta var sonraki randevuma, çok meraktayim inşallah güzel haber alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…