2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende var canım bazen zor uyuyorum. En iyisi dinlenmek geliyor bu agrilara
Kesinlikle canm
Bende korkuyorum birde burda örnekleri filan okudum ya aklımda yoksa da aklıma geliyor geçmiş olsun ayrıca inşallah atlatırsın canımm

Bebeğim vaktinde doğarsa eğer 100 gün kalmış kavuşmamıza Bu sıralar iyice hareketlendi. Kıpır kıpır maaşallah
Ayy Hadi yarın ikili sayıya düşüyorsunMaşallah benimki de öyle kıpır kıpır. Allahım çok güzel duygularmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat

Evet ben de kasılıp kötü seylere sebep olmaktan korktugumdan agdayi bırakmayı düşünüyorum sanırım şimdiki hamilelikler resmen pamuk ipligine bağlı Allah korusun
Ben ağdaya devam ediyorum canım çünkü tüylerim azalmaya başladı ve daha az canım yanıyo o yüzden hiç korkmuyorum kendimi kasmıyorum. Diğer türlü artık nerdeyse bikini bölgesini göremiyorum bile jilet falan yapamam ki keserim falan kuşu maazallah

Ya bu erken doğum korkusu bi bende var sanıyordum. İnşallah zamanında doğar tüm bebekler

Evet çok karışık ondada biswybduyunca aldircakmi insan ne yapicak kiyilmazki Allaha emanet dogurucaz bakalım

Ya bu erken doğum korkusu bi bende var sanıyordum. İnşallah zamanında doğar tüm bebekler
Çok düşünmemeye çalışsam da bende de var o korku. Hatta geçenlerde rüyama girdi. Açılmam olmuş, doğum başlıyor. Benim doktor daha vakit var diye " Merveciğim ben kuaföre gideceğim, saçlarımı kestireceğim" diyor Kadının koluna yapışıyorum hastane kapısında "beni bırakma" diye ağlıyorum. Uyandım ki gerçekten iç çeke çeke ağlıyorum.

Ben zaten lazer yaptırmıştım bacaklar kol alti vs temiz Allah'tan bi bikini bölgesini alıyorum onu da göremiyorum artık. Özellikle son 2-3 gündür ayrı bi büyüdü sivrildi karnım sanki

Arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırdım açlık 76, 50g glukozdan 1 saat sonra 126 çıktı. Sınır 130 diyor ama yüksek mi acaba bu değerlerde çıkan arladaşlar doktorunuz ne dedi acaba?

3 ay sonra içimizden bebek cikicak, agdadan neden korkuyorsun doğum daha korkutucu
Kız yok ağdayi yıllardır yapıyorum korkmuyorum da kasılıp doğumu tetiklemekten korkuyorum çünkü tüylerim az ve cansız değil her seferinde zorlaniyodum zaten bide göbek büyüyünce zaten göremiyorum. Agdaya gidersem bide başkasına açmak zorunda kalicam diye ekstra kasılmaktan korkuyorum

Avrupa'li kadınlar agda yaptırmaz ,genelde jilet tercih ediyorlar. Çünkü ağda kadınlarda orgazm oranını azaltıyor.
O yüzden Türkiye'de orgazm olma sorunumuz var sanırım
Hadi yaa öyle biseye mi sebep oluyomus Avrupalı kadınlar bizim gıbi kıllı olsa görürüm ben onları ağda mi yapiyolar lazer mi yapiyolar

Ben de 25 oldum son iki seferde cok zorlandım şimdi artık hic gözüm kesmiyo, bide dün biraz ağrım oldu ilk kez yalanci kasılma yaşadım korktum hiç cesaret edemiyorum
Aman dikkat et. Ya o kasılma nasıl bişey bende hep Bi ağrı oluyor kasıklarımda acaba öyle birşey mi

Belkide öyle seviyolardır bunlar sarı ya tüyleride sarı kendileri evde nasıl yapıyolar bilmiyorum ama bi kere güzellik merkezine gittim bikini bölgesi harici yapıyolarmış diğer yerlere bende yaparım
Yaa zevk meselesi dicem de ıykkk öteki yerler kolay önemli olan orası orası alınmadıktan sonra napim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…