2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Avrupa'li kadınlar agda yaptırmaz ,genelde jilet tercih ediyorlar. Çünkü ağda kadınlarda orgazm oranını azaltıyor.
O yüzden Türkiye'de orgazm olma sorunumuz var sanırım
Bizim Türkiye 'de temizlik önde gelir anacım bilsek bile vazgeçmeyiz huyumuzdan bu arada ilk defa duydum değişik bir bilgiymiş bizlerde bilelim anacım

Hadi yaa öyle biseye mi sebep oluyomus Avrupalı kadınlar bizim gıbi kıllı olsa görürüm ben onları ağda mi yapiyolar lazer mi yapiyolar
Gerçekten onlarda kıllı, bizim gibiler. Ama önce kendilerini düşünürler. Zevklerinden, rahatliklarindan asla taviz vermezler. Biz Türkiye'de genellikle erkekler sevmediği için ağda yaptiriyoruz (istisnalar hariç).

Amaaan aç gitsin arkadaşın, rahat ol acmadigimiz Dr kalmadi, agdacilarda görsün

Ya bu erken doğum korkusu bi bende var sanıyordum. İnşallah zamanında doğar tüm bebekler
Ay inşallah ya hepimiz vaktinde alalım kucağımıza. Ben bir de covid atlattım ya birkaç yerde okudum erken doğum ihtimali olabilir diye o yüzden iyice dert ettim. Covid döneminde kanda ve idrarda enfeksiyon yükseldi o da tetikliyor insan çok korkuyor valla.

Aman dikkat et. Ya o kasılma nasıl bişey bende hep Bi ağrı oluyor kasıklarımda acaba öyle birşey mi
Ben ilk kez yaşadım ağrı olmadi, bebek biyerde toplaniyo gibi hafif bir uyuşukluk gibi bisey oluyor. Bu haftalarda baslamasi normalmiş artık yalanci kasılmalar başlarmis ama ilk kez olunca bi afalladim ben de

Doğru diyosun Türkiye'de dayatılan bi güzellik algısı var aslında dünyada var ama biz Türk kadınları olarak bundan daha çok etkileniyoruz sanırım.
Amaaan aç gitsin arkadaşın, rahat ol acmadigimiz Dr kalmadi, agdacilarda görsün
Ben hamile kalmadan önce bi kere alttan muayene oldum hic alışık değilim o yüzden heralde ama bi kere açsam bi daha utanmam gibi geliyor

Ben de okudum öyle bir durumu ama sanki son zamanlarda bulaşırsa erken doğum riski öyle oluyor herhalde. Çok şükür şu an öyle bir durumun yok atlattin, antikor da vardır inşallah. Içini rahat tut

Ben de okudum öyle bir durumu ama sanki son zamanlarda bulaşırsa erken doğum riski öyle oluyor herhalde. Çok şükür şu an öyle bir durumun yok atlattin, antikor da vardır inşallah. Içini rahat tut
Inşallah canım inşallah insan ister istemez stres yapıyor işte bakalım hayırlısı ne diyelim. Allah hepimize sağlık versin vaktinde alalım bebisleri kucağımıza

Ben hamile kalmadan önce bi kere alttan muayene oldum hic alışık değilim o yüzden heralde ama bi kere açsam bi daha utanmam gibi geliyor
Benim ilk ağda tecrübem aynı kişiye 1 yıl kaş aldirdiktan sonra oldu. Her kaş aldırmaya gidişimde niyetlenip vazgeçtim. Ancak 1 yıl sonra cesaret edebildim. Ondan başka da kimseye ağda yaptırmadım zaten. Lazerde 4 farklı kişi Doktorlardan hiç çekinmiyorum ama. Onlarda çok rahatım.

Inşallah canım inşallah insan ister istemez stres yapıyor işte bakalım hayırlısı ne diyelim. Allah hepimize sağlık versin vaktinde alalım bebisleri kucağımıza
Öyle hepimizde var o stres. Ben de diyorum korudum kendimi bu kadar da sonlarda bulaşırsa, erken doğum olursa. Gün yaklaştıkça stres artıyor valla. Inşallah sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsin kuzular

Kesinlikle canm

Bende korkuyorum birde burda örnekleri filan okudum ya aklımda yoksa da aklıma geliyor geçmiş olsun ayrıca inşallah atlatırsın canımm
Inşallah canım ben iyileştim de annem hastanede yatıyor covid sebebiyle. Iste ona çok stres yapıyorum 15 gündür hep bir stres içindeyim tam da son aylarımız bebeğin kilo almaya başladığı dönemler.

Çok araştırdım 20. Haftadan sonra herbatint marka bitkisel boya ile boyadım. Beyazları çok kapattığını söyleyemem ama eskisinden daha iyi oldu tabi. Son ay neden boyanmıyor acaba?

Hem bir doktor hem de bir eylül annesi adayı olarak söylüyorum, 6 aylık hamile arkadaşlar 7-8 kilo aldım diye üzülmeyin gözünüzü seveyim ben de 6 kilo aldım ki bu normal zaten. Normal seyrinde doğup emzirme sorunu da yasamazsak birkaç ay içerisinde 7-8 kilo gitmiş oluyor ki bunun 4-5 kilosu doğumda gidiyor.

Hayırlı sabahlar kızlar
Kızımıza Arya ismini koymaya karar verdik sizce nasıl tabi zamanla değişmezse
Bu arada hastane çıkışını nerden sipariş edeceksiniz önerdiğiniz sayfalar var mı ?
Ben kendim almadım ama instangramda tinylamb diye bir sayfa var oranın ürünlerini onermislerdi bana. Tamamen organikmis

Ben ilk kez yaşadım ağrı olmadi, bebek biyerde toplaniyo gibi hafif bir uyuşukluk gibi bisey oluyor. Bu haftalarda baslamasi normalmiş artık yalanci kasılmalar başlarmis ama ilk kez olunca bi afalladim ben de
Hmm anladım değişik birşeymiş. Normale korkmamak lazım o zaman ama tabi dikkat etmek lazım nedense benimde bu aralar hep acaba erken doğum olur mu diye korkularım var. Sağolsun kv soktu aklıma bunu tüp bebekler genelde erken doğarmışta. Benim de tüp bebek. Öyle bi korku var hep inşallah yanılır

Ay ben 23 haftada 9 kilo aldım 49 dum 58 oldum doğum sonrası 56 da kalsam yeter çok zayıflamak istemiyorum yaaa 30 yaşındayım 30 yıldır ilk defa 49 un üzerine çıkabildim

Arkadaşlar şeker yükleme testi yaptırdım açlık 76, 50g glukozdan 1 saat sonra 126 çıktı. Sınır 130 diyor ama yüksek mi acaba bu değerlerde çıkan arladaşlar doktorunuz ne dedi acaba?
Sınır 140 diye biliyorum. O sınıra göre normal. En kötü ihtimalle doktorunuz 75 lik yükletip bakar tedbiren diye düşünüyorum. İsterseniz bir danışın yanlış bişey söylemeyelim ama panik yapacak bir değer değil gibi

Umarim hepimizin hemencecik gider kilolar kafaya takmayim desem de takiyorum Yiye yiye alsam icim yanmayacak. 2 haftadir hic kilo almamistim, bulgur pilavi yedim ve hop 1 kilo geldi ve gitmiyor. Acaba cok mu odem yapmaya acigiz bu donemde? Sadece karnim buyudu ama oyle bir sisligim de yok vucudumda

Dr bana da suyun fazla dedi sekerim yuksek benim malesef erken olabilir normal dogum da olamayabilir dedi

Merhaba anneler benim son zamanlarda endişelerim çok arttı geçen gün basiretim bağlandı resmen salamlı sandviç yedim güvenilir temiz bi yerdi ama sonra 2 saat panik oldum ya toxo kaptıysam diye şimdi de tatildeyim havuza girsem bebeğimi üşüttüm mü diye geriliyorum sıcak suyla banyo yapsam acaba su çok mu sıcaktı diye panik oluyorum. Sağlıkla kucağımıza alsak çocuklarımızı inşallah da bugünlerimizi de gülerek hatırlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…