- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #18.601
Ultroson aleti 3 boyutlu bile gostermiyo bebegi bile gosteremedi bana gelmis diyoki gobegin niye yokHiç moralini bozma o seni takip eden doktor değil ki sonuçta ilk defa görmüş ona göre yorum yapmış çok kızdım ne değişik doktorlar var ya. Sıvıyı çoğaltmak içinde bol bol havuç yiyebilirsin. Kafana takma sen bu doktoruda kendi doktoruna git bence
Bence hiç takılmayın o doktorun dediklerine. Böyle saçma sapan konuşuyorlar. Bebek sağlıklı mı sağlıklı siz sağlıklı mısınız sağlıklısınız. Gerisi önemli değil. Canınızı sıkıp bebeği strese soktuğunuza değmez. En kısa sürede kendi doktorunuza gider içinizi rahatlatmak en iyisi olur sizin için.Kizlar ben hastaneden geliyorum
Dun adet sancisi gibi sancilarim vardi bugun de daha artarak devam etti sanciyla beraber nasil terliyordum sonra kusmalarim basladi dedim üşüttüm galiba o yuzden aramadim doktorumi en yakin ozel hastaneye gittik bi bebege bakalim en azindan dedik
Cok korkuttu beni doktor yaaa
Yok bebek iriymis 1000gr olmus ama karnim hic buyumemis bu normal degilmis halimi begenmemis beslenmeme dikkat etmem gerekiyomus bebegin suyu azalmis kasilmalarim baslamis falan filan
Hemen aradim kendi doktorumu sekreteri dedi ben iletir dönerim size
Bi daha baska doktora gitmiycem zatenŞuan o doktora acayip sinirliyim. Salak beyinsiz başka doktora git canım en güzeli hemen yarın ama bence sıkıntı olacak hiçbirşey yok bebeğin suyu azalmışsa bi kür falan vardı araştır. Onun dışında herşey normal bebek iri olabilir bence. Çıkartırken zorlanırsın belki
Çok iyi anlıyorum canım seni. Benimde başıma daha başka bir olay gelmişti. İlkten panik yaptım sonra dedimki her şey olacağına varır stres yapıp neden bebeğimi üzeyim dedim. Sende kendini ve bebeği üzme kafana takıp boşveerUltroson aleti 3 boyutlu bile gostermiyo bebegi bile gosteremedi bana gelmis diyoki gobegin niye yok
Ben de ciddiye almayim dedim ama takildi kafama ya
Tamam o zaman sıkıntı yok sezeryansaBi daha baska doktora gitmiycem zaten
Yok yok cikarirken zorlanmam sezaryen olcak
Canım çok geçmiş olsun. Kusma, terleme neden olmuş ki? Doktora sinir oldum, herkesin göbeği çıkmak zorunda mı? 3 hafta önce doktora gittiğimde 600 gr dı benim bebiş. Bu cuma kontrolüm var 1000 gr olur büyük ihtimal. Gayet normal kilosu bence bebeğinin de. Sanki cihazlar birebir doğru mu? Aşağı yukarı bir değer veriyor zaten.Kizlar ben hastaneden geliyorum
Dun adet sancisi gibi sancilarim vardi bugun de daha artarak devam etti sanciyla beraber nasil terliyordum sonra kusmalarim basladi dedim üşüttüm galiba o yuzden aramadim doktorumi en yakin ozel hastaneye gittik bi bebege bakalim en azindan dedik
Yok bebek iriymis 1000gr olmus ama karnim hic buyumemis bu normal degilmis halimi begenmemis beslenmeme dikkat etmem gerekiyomus bebegin suyu azalmis kasilmalarim baslamis falan filan
Banada geçen ay detaylıda beynin iki tarafında tümör var ama 30. Haftaya kadar geçiyor genelde bi çok hamilelikte karşılaşıyoruz takma kafana, söylemek zorundayız herseyini o yüzden söyledim dedi. Yoksa önemli bişey değil dedi. Ne güzel açıkladı ama sıkıntı varsa çözümde var der gibi inşallah sağlıkla gelsinlerÇok iyi anlıyorum canım seni. Benimde başıma daha başka bir olay gelmişti. İlkten panik yaptım sonra dedimki her şey olacağına varır stres yapıp neden bebeğimi üzeyim dedim. Sende kendini ve bebeği üzme kafana takıp boşveer
Ben de ona kiziyorum zaten ultrason aleti iyi degildi bana bebegi gosteremedi bileCanım çok geçmiş olsun. Kusma, terleme neden olmuş ki? Doktora sinir oldum, herkesin göbeği çıkmak zorunda mı? 3 hafta önce doktora gittiğimde 600 gr dı benim bebiş. Bu cuma kontrolüm var 1000 gr olur büyük ihtimal. Gayet normal kilosu bence bebeğinin de. Sanki cihazlar birebir doğru mu? Aşağı yukarı bir değer veriyor zaten.
Çok geçmiş olsun senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize deMerhaba arkadaşlar dün akşam ben acile gittim çok şükür bir sıkıntı yok ama çok korktum üç haftadır ara ara sağ kasığımda sağ bacağımda ağrı oluyordu şiddetli bir ağrı ama 15 dakika sonra geçiyordu 2 hafta önce doktora gidip söylediğimde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ve magnezyum verdi dün akşam ve iki gün önce yine aynı ağrı oldu dün akşamki sadece kasığımda oldu beni ağlatacak derecede bir ağrı her olduğunda ağlıyorum artık dayanamadım dün akşam eşimle acile gittik acildeki kadın doğum doktoru ultrasonda baktı bebek gayet iyi 876 gram olmuş boyu kilosu iyi dedi rahim ağzına baktığı kapalı herşey yolunda dedi idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı ne olur ne olmaz diye nst ye gönderdi o da normal çıktı çok şükür sancı çıkmadı ağrının kaynağını bulmak için radyolojiye gitmen lazım böbreğine böbrek kanalına falan bakılması gerekiyor dedi ama ben gitmedim bugün doktoruma mesaj attım olanları söyledim doktorum da bence fizik tedaviye git dedi şimdilik ağrım yok İnşallah olmaz olursa da fizik tedavi düşünüyorum doktorumun dediği gibi sonuçta başka bir şeyden şüphelense söylerdi bakalım hayırlısı olsun ama çok korktum yoksa dedim doğum mu geliyor bebeğim daha çok küçük falan diyerek ağladım ama çok şükür onunla ilgili bir sıkıntı yok sanırım son 3 ay benim için biraz zor olacak iyiki enerjim varken herşeyimi hazırladım bir tek hastane çantam kaldı dün öğlen sırtıma kramp girdi yarım saat onun acısını yaşadım sonra da bu kasık ağrısı oldu hastaneden geldikten sonra da sabaha kadar hafif hafif ağrı yokladı beni acaba yemekten sonra çok mu yiyorum diye düşündüm dün yemekten sonra hiçbir şey yemedim suyu bile az içtim ona rağmen yine de karnımda şişlik vardı bu bebek büyüdüğü için mide ve bağırsaklara baskı yapıyor bu yüzden oluyor sanırım yeme içme ile alakası yok zamanla bu duruma da alışacağız yeter ki bebeğim iyi olsun sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin önemli olan bu
Cok gecmis olsun. Imzada 960 gram yaziyor bebegin kilosuna buna gore kilosu normal sanki. En iyisi kendi doktorunuzdan fikir alir bazen ters doktorlara denk gelebiliyoruz. Insallah her sey yolundadirKizlar ben hastaneden geliyorum
Bunada şükür sağlıkları yerinde olsunda kilo çokta önemli değil doğumdan sonra iyi besler kilo aldırırsın sen bebişineMerhaba kızlar doktordan geldim. Bebek iyi çok şükür. Demiştim ya ceviz muz yumurta süt ağırlık verdim ne olacak diye. Bir şey fark etmemiş. Hala bir hafta geri. Ama doktor hiç takma, Fark eçılmıyor ve büyümeye devam ediyor dedi. Boyum 155. Senden zaten büyük çocuk çıkmaz bütün çocuklar 3.5 kilo doğmak zorunda değil, çatlasan da patlasan da değiştiremezsin dedi. Boyu 29 kilosu da 660 Gr. Bir ayda 260 Gr almış iyi yani
Konustum doktorumla aradi beni korkmamam gerektigini soyledi karni buyumeden dogum yapan hastalarim var benim ddedicuma gidicem kendisine kontroleCok gecmis olsun. Imzada 960 gram yaziyor bebegin kilosuna buna gore kilosu normal sanki. En iyisi kendi doktorunuzdan fikir alir bazen ters doktorlara denk gelebiliyoruz. Insallah her sey yolundadir
Sağlığı sıhhati yerinde olsun daMerhaba kızlar doktordan geldim. Bebek iyi çok şükür. Demiştim ya ceviz muz yumurta süt ağırlık verdim ne olacak diye. Bir şey fark etmemiş. Hala bir hafta geri. Ama doktor hiç takma, Fark eçılmıyor ve büyümeye devam ediyor dedi. Boyum 155. Senden zaten büyük çocuk çıkmaz bütün çocuklar 3.5 kilo doğmak zorunda değil, çatlasan da patlasan da değiştiremezsin dedi. Boyu 29 kilosu da 660 Gr. Bir ayda 260 Gr almış iyi yani
Kız 2 gün önce de ben gördüm aynı rüyadan bebek memeyi almıyodu bende makineyle sağıyom biberonu lokur lokur içiyorduYine rüyamda bebek emziriyodumbu sefer süt gelmiyo bebeği düzgün tutamıyorum o da memeyi düzgün tutamıyodu cok telaşliydim
Önemli olan sağlıklı olmasi gelişmeye devam etmesi. Doktorun da dediği gibi bu 1 haftalik gerilik 1,5 hafta 2 hafta diye devam etse korkardik tabi. Nasıl ki kimimiz 1.50 kimimiz 1.70 se bebekler de öyle oluyo demekki. Bunlari hem kendime hem sana söylüyorum, benimki de ayrıntılıda 1 hafta geriydi ben de biraz beslenmeme protein vs ağırlık vermeye çalışıyorum cok olmasa da, kendimi hazırlıyorum bir sonrakinde yine 1 hafta kadar gerilik çıkacak olmasına..Merhaba kızlar doktordan geldim. Bebek iyi çok şükür. Demiştim ya ceviz muz yumurta süt ağırlık verdim ne olacak diye. Bir şey fark etmemiş. Hala bir hafta geri. Ama doktor hiç takma, Fark eçılmıyor ve büyümeye devam ediyor dedi. Boyum 155. Senden zaten büyük çocuk çıkmaz bütün çocuklar 3.5 kilo doğmak zorunda değil, çatlasan da patlasan da değiştiremezsin dedi. Boyu 29 kilosu da 660 Gr. Bir ayda 260 Gr almış iyi yani
Daha çok görürüz bu rüyalarıKız 2 gün önce de ben gördüm aynı rüyadan bebek memeyi almıyodu bende makineyle sağıyom biberonu lokur lokur içiyordu
Ya bazen genetik bazen tam tersi oluyor. Ama ben su içmenin faydalı olacağını düşünüyorum ama ben pek içemiyorum yaaaBen ilk zamanlar çok su içemedim ama şimdi bayağı içiyorum. Bende 5 kilo aldım. Ay ne bilim annemde genetik o korkma bizim sülalede kimsede gram çatlak olmadı sendede olmaz diyor. Sanırım eşim hamileliğin başından beri sabah akşam karın yapını sürmeyi unutma falan dedi bende de takıntı oldu. Yoksa en başta arkadaşımla konuştum çok çatlağım olursa estetik olurum demiştim ama şimdi beynim allakbullak oldu. Şimdi karnımın gerildiğini hissediyorum diyorum ki 9 aya kadar ne olacak acaba.
Sanirim bizim aramizda cok yok bebek benimde gecen hafta 1 kilo olmus demisti doktorum korkmayin beslenmenize dikkat edin zaten tahlilleriniz yapiliyordur bence abartmis sizi korkutmus bazi doktorlar oyle malesfKizlar ben hastaneden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?