2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ultroson aleti 3 boyutlu bile gostermiyo bebegi bile gosteremedi bana gelmis diyoki gobegin niye yok
Ben de ciddiye almayim dedim ama takildi kafama ya

Bence hiç takılmayın o doktorun dediklerine. Böyle saçma sapan konuşuyorlar. Bebek sağlıklı mı sağlıklı siz sağlıklı mısınız sağlıklısınız. Gerisi önemli değil. Canınızı sıkıp bebeği strese soktuğunuza değmez. En kısa sürede kendi doktorunuza gider içinizi rahatlatmak en iyisi olur sizin için.

Bi daha baska doktora gitmiycem zaten
Yok yok cikarirken zorlanmam sezaryen olcak

Ultroson aleti 3 boyutlu bile gostermiyo bebegi bile gosteremedi bana gelmis diyoki gobegin niye yok
Ben de ciddiye almayim dedim ama takildi kafama ya
Çok iyi anlıyorum canım seni. Benimde başıma daha başka bir olay gelmişti. İlkten panik yaptım sonra dedimki her şey olacağına varır stres yapıp neden bebeğimi üzeyim dedim. Sende kendini ve bebeği üzme kafana takıp boşveer

Canım çok geçmiş olsun. Kusma, terleme neden olmuş ki? Doktora sinir oldum, herkesin göbeği çıkmak zorunda mı? 3 hafta önce doktora gittiğimde 600 gr dı benim bebiş. Bu cuma kontrolüm var 1000 gr olur büyük ihtimal. Gayet normal kilosu bence bebeğinin de. Sanki cihazlar birebir doğru mu? Aşağı yukarı bir değer veriyor zaten.

Banada geçen ay detaylıda beynin iki tarafında tümör var ama 30. Haftaya kadar geçiyor genelde bi çok hamilelikte karşılaşıyoruz takma kafana, söylemek zorundayız herseyini o yüzden söyledim dedi. Yoksa önemli bişey değil dedi. Ne güzel açıkladı ama sıkıntı varsa çözümde var der gibi inşallah sağlıkla gelsinler

Ben de ona kiziyorum zaten ultrason aleti iyi degildi bana bebegi gosteremedi bile

Çok geçmiş olsun senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize de

Merhaba kızlar doktordan geldim. Bebek iyi çok şükür. Demiştim ya ceviz muz yumurta süt ağırlık verdim ne olacak diye. Bir şey fark etmemiş. Hala bir hafta geri. Ama doktor hiç takma, Fark eçılmıyor ve büyümeye devam ediyor dedi. Boyum 155. Senden zaten büyük çocuk çıkmaz bütün çocuklar 3.5 kilo doğmak zorunda değil, çatlasan da patlasan da değiştiremezsin dedi. Boyu 29 kilosu da 660 Gr. Bir ayda 260 Gr almış iyi yani

Cok gecmis olsun. Imzada 960 gram yaziyor bebegin kilosuna buna gore kilosu normal sanki. En iyisi kendi doktorunuzdan fikir alir bazen ters doktorlara denk gelebiliyoruz. Insallah her sey yolundadir

Bunada şükür sağlıkları yerinde olsunda kilo çokta önemli değil doğumdan sonra iyi besler kilo aldırırsın sen bebişine

Cok gecmis olsun. Imzada 960 gram yaziyor bebegin kilosuna buna gore kilosu normal sanki. En iyisi kendi doktorunuzdan fikir alir bazen ters doktorlara denk gelebiliyoruz. Insallah her sey yolundadir
Konustum doktorumla aradi beni korkmamam gerektigini soyledi karni buyumeden dogum yapan hastalarim var benim ddedicuma gidicem kendisine kontrole

Sağlığı sıhhati yerinde olsun da Bir ayda güzel de almış hem

Yine rüyamda bebek emziriyodum bu sefer süt gelmiyo bebeği düzgün tutamıyorum o da memeyi düzgün tutamıyodu cok telaşliydim
Kız 2 gün önce de ben gördüm aynı rüyadan bebek memeyi almıyodu bende makineyle sağıyom biberonu lokur lokur içiyordu

Önemli olan sağlıklı olmasi gelişmeye devam etmesi. Doktorun da dediği gibi bu 1 haftalik gerilik 1,5 hafta 2 hafta diye devam etse korkardik tabi. Nasıl ki kimimiz 1.50 kimimiz 1.70 se bebekler de öyle oluyo demekki. Bunlari hem kendime hem sana söylüyorum, benimki de ayrıntılıda 1 hafta geriydi ben de biraz beslenmeme protein vs ağırlık vermeye çalışıyorum cok olmasa da, kendimi hazırlıyorum bir sonrakinde yine 1 hafta kadar gerilik çıkacak olmasına..

Ya bazen genetik bazen tam tersi oluyor. Ama ben su içmenin faydalı olacağını düşünüyorum ama ben pek içemiyorum yaaa keşke benim eşimde unutma sür dese ben hep unutuyorum o da çatlasın boşver diyo bende çok takıntılıyım ama çaresi var boşver lazerle düzeltiyorlar takma kafana sen nemli tutmaya çalış bir de su içelim bol bol

Sanirim bizim aramizda cok yok bebek benimde gecen hafta 1 kilo olmus demisti doktorum korkmayin beslenmenize dikkat edin zaten tahlilleriniz yapiliyordur bence abartmis sizi korkutmus bazi doktorlar oyle malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…