2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok çok geçmiş olsun canım ama hamile takvimine göre 960 gr yazıyo yanı 40 gr çokta buyutulecek bşr rakam değildir diye düşünüyorum. Bazı doktorlarda insanı düşünmeyebiliyor. En kötüsünü söylüyor, yani onlarıda anlıyorum ama hamilelere biraz daha empati yapılsa süper olurdu

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Da kilosu bana çok gelmedi bence normal. Ama kasılma için birşey diyemem. Öylece bıraktı mı seni. Su azalında serum takılıyor genelde onu taksaydı bari. Ya da kasılmaları durdurmak için ilaç verseydi.

Ya onu diyorum ben de madem durum vahim niye bisi yapmiyosun
Kendi doktorumla konustum simdi telefonda korkmamam gerektigini soyledi cuma ona gidicem

Ya onu diyorum ben de madem durum vahim niye bisi yapmiyosun
Kendi doktorumla konustum simdi telefonda korkmamam gerektigini soyledi cuma ona gidicem
Canım yani bu da değişik bir cins doktormuş. Yani acil bir durum varsa müdahale edilir. Yoksa niye varmış gibi davranırsın. İnan bazı doktorlar karamsarlıktan besleniyorlar.

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiç böyle bir şey olmaz. Sağlıkla vaktinde gelsin bebiş inşallah.

Geçmiş olsun üşütme, gaz sancısı falan geldi aklıma benim de. Daha iyisindir inşallah.

Bekliyordum yazmanı iyi olmanıza sevindim. Büyüsün diye yiyip 28 kilo alıp 2,5 kilo doğurduğum için çok eminim, kilo aldırmak bizim elimizde değil pek. Sağlıkla vaktinde gelsin.

Bekliyordum yazmanı iyi olmanıza sevindim. Büyüsün diye yiyip 28 kilo alıp 2,5 kilo doğurduğum için çok eminim, kilo aldırmak bizim elimizde değil pek. Sağlıkla vaktinde gelsin.
Ay doktor da aynısını dedi. Ben 26 kilo aldım 2.250 doğdu kızım dedi. Sağolsun çok rahatlattı ya. Son zamanda yediğim kaşarın haddi hesabı yok artık tiksinmştim cidden akışına bırakıcam genetik ya ilk gebeliğimde kızım da böyle hep 1 hafta geriydi. 2950 doğdu. Ama sonra sütle çok iyi kilo aldı tombik bebek oldu.

Maşallah, öyle oluyorlar. Şimdikinin cinsiyeti ne? Sana yaradı peynirler kemiklerin güçlenmiştir. Pollyannacılık

Benim büyük gorumcemin ikinci çocuğu da biraz küçükmüş. Kardeşi son zamanlarda nohut cipsi falan yapmış, doğumdan önce biraz bebek kilo alsın diye. Bulgur, nohut bebeğe iyi geliyor, kilo aldırıyor demişti bana. Bebeğin de ayrı bir bünyesi var tabi, minyon olur, kalıplı olur. Kilodan daha önemli olan sağlığı, gelişimi sonuçta. Çok müdahale edebilir miyiz, sonucu değiştirebilir miyiz bilmiyorum yine de fikir olsun diye yazmak istedim.

Hiç duymamıştım ama doğrudur ben leblebi de yedim bu süreçte. Belki ama bütün bunlar mesela son ayda da fark edebilir

Canım benzer şeyler yaşıyoru.babam inşaat mühendisi emekli oldu.aklında hiç iş yoktu evde oturacaktı eşimde mimar babama ortak olalım dedi.şirket açtılar..benim eşim gece gündüz çalışıyor babam erkek kardeşimide ortak yapmaya çalışıyor .kıyameti koparttım kardeşim bir bankada çalışıyor haftanın 5 günü tam mesai hangi gün şirkete gidipte iş yapacak acaba ??birde eğitimi ekonomi inşaattan ne anlar.sırf oda kazanılan paralara ortak olsun diye babam oğlum benim doğal ortağım diyor..2 kardeşiz ben ne oluyorum acaba ben üveymişim?..ahh ahh söyleyecek çok söz var ama...

Bazen o kadar özeniyorum ki öz evladını sahiplenen, ilgilenen ebeveynlere. Benim annem babam ben 9 yaşındayken boşandılar. Babam tekrar evlendi, eşi bizi istemedi. Yıllarca doğru düzgün görüşmedik bile. 3 tane çocuğu oldu. Benim bir gün bile okuluma gelip durumumu sormamıştır, maddi manevi ilgilenmemistir. Ama 3 çocuğunun durumları ile ilgilenir özel okula yollar. Ilk esimden ayrildim yine hiç ilgilenmedi, iyi miyim ihtiyacim var mi? Yalniz yasayan genc bir kadindim hic umursamadi. Aynı şehirdeyiz yılda1 kez bile görüşmüyoruz. En son evlendigim gun gordum, 31 Aralikta hamile olduğumu öğrendim, aradım haber verdim. 5,5 ay olacak 1 kez bile aramadı. Ben bayramda aradım yine vazifemi yapayım diye. Ne malinda ne mulkunde hiç gözüm yok, para konusu bir ortamda açılınca bile rahatsız olurum. 34 yaşındayım, çok şükür bu evliligimde buldum mutluluğu huzuru. Ama hep içimde bir boşluk baba sevgisi... Öz evlatken üveyden beter hissediyorum.

Hayir gobekle ilgili yorum yapan doktoru da ilk defa gorudm
Diyorum ki oglumda da gobegim hic cikmadi benim normal degil diyo
Bebek iyiymis benim gobegim olsa ne olmasa ne nasil psikolojimi bozdu benim
Te Allah'ım iç karın diye birşey var bunu biz bile biliyorsak doktorun daha da iyi bilmesi lazım. Hepimizin çevresinde 9 aylık olup bol giydiginde belli olmayan ya da tam tersi her an doğuracak gibi göbeği olan hamileler olmuştur. Boş boğaz diye tabir ettiğimiz insan cinsi gereksiz konuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…