2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok şükür ki mutluluğu bulmuşsun canım..allah seni eşine ve evladına bağışlasın

Ben 2016 Doğumlu kızımdan kalan bazı giysileri bu bebeğimede kullanıcam baza altından bavulu çıkarttım ama yıkayıp ütülemek için erken mi bilemedim
Bence erken değil çünkü hamilelik bu hiç belli olmaz siz daha tecrübelisiniz tabi. Allah korusun erken doğum olur başka bir şey olur her şeyi geçtim son zamanlarda belki daha zor gelir. Ben her şeyi düşünerek bu ay sonu her şeyi hazır etmeyi düşünüyorum kafamız rahat olur.

Çok geçmiş olsun, vakti zamanı geldiğinde sağlıkla doğsun inşallah minik kızçe hamileliğin balayı dönemi bitti son düzlüğe giriyoruz galiba, ben de bacak ağrısından yürüyemiyorum tatilden bildiriyorum sanırım siz de ay sonu gidecektiniz, bu göbekle yüzülmuyor

Hem kapalı dedi hem uzunluğunu ölçtü canım normal dedi

İnşallah geçer ağrın zor gerçekten yüzeceğimi sanmıyorum ama denize girmek bile terapi gibi geliyor bana suyun masaj etkisi

Bu haftada o kiloda olur zaten ne tuhaf her doktora da güvenilmiyor

Kızlar covid olduğumda kanımda ve idrarda enfeksiyon yükselmişti antibiyotik kullandım 1 hafta ama idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor. Ilaç kullanmaktan zaten korkuyorum şimdi bir de enfeksiyon için kullanmak istemiyorum. Hamilelikte doğal yollardan ne kullanabiliriz acaba ne tavsiye edersiniz bolca su içiyorum.

Çok geçmiş olsun. İki hafta önce ben de aynısını yaşadım. Belimden kalçama sancı giriyordu. Bacağımı çekiyor resmen. Gün boyu çektim sancıları. Ara ara oluyor geçince hiçbirşey yokmuş gibiydim. Sabah 5ten gece 12ye kadar devam etti. Uyuyakalmışım sonra. Akşam eşim işten gelip halimi görünce hemen doktorumu aradı. O da fizik tedaviye gidin demişti. Ben hatta ne alaka diye adama kızdım kendimce. Ama ertesi gün uyandığımda bıçak gibi kesildi o ağrılar sancılar. İnşallah sen de bi daha yaşamazsın. Ben ne olduğuna anlam veremedim. Doktor da somut şundan kaynaklıdır diyemedi

Ev yapımı sirke varsa diğer sirke de olur, bir şiseye suyla karıstırıp koy onunla taretlenirsen iyi gelşr demişti drum. Bide ev yapımı yogurt da iyi geliyor demişlerdi onu denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…